Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě, že takovou možnost má. Pokud tím, ale chceš říct, že někdo tvrdil, že nemá, tak to jsi špatně pochopil příspěvěk. Jestli se nemýlím, tak nikdo netvrdí a netvrdil, že ho Games.cz nutí číst nějaké články. Já jsem jen osobně vyjádřil svůj názor, že mi nepřijde správné, aby informační, předpokládám že nezávislý, portál propagovat jakoukoli fanouškovskou stránku k jakékoli hře jakýmkoli způsobem. Přirovnal bych to třeba jako kdyby zpravodajský portál pravidelně uváděl, co nového se o jedné konkrétní politické straně píše na jejich fanouškovské stránce. Tak mi to prostě připadá a nemůžu si pomoc. Osobně si myslím, že tyto „propagační“ články k obecnému portálu prostě nepatří. Protože jestli ano, kde je hranice toho, které fanouškovské stránky budou nebo nebudou zmíněné, a které hry si takovou pozornost zaslouží nebo nezaslouží?
  • Hele vy WoW quest hateři, hráli jste to vůbec po Cataclysmu? Některý ty chain questy svým příběhem a cutscenáma zničí kdejaké AAA RPGčko...
  • walltar
    Hmm ono je to asi hodně podle zatížení serveru ... já sem v téhle betě potkal celkem 2 questy, které sem nemohl dokončit a musel jsem relognout. Co mě vadí víc, je jak jim laguje PvP zóna ... asi by tam měli pouštět míň lidí, když to ty 2k nezvládá.
  • Mě to také vadí...sice většina bugnutých Q se vyřeší díky relogu, ale zase relogovat, abych splnil Q je docela mrzuté. Asi zatím největší mínus této hry. Avšak uvidíme, jak to bude vypadat za 15 dní :)
  • Nektery ty lokace jsou nadherny, kazdy druhy quest je opravdu celkem zajimavy, rozhodne ne takova stupidita jako ve wow, cemu ale nerozumim, jsou ty bugy v questech , sam si tu hru asi koupim, ale pokud by byla ve stavu jako ted, tzn. ze zhruba ctvrtina questu se neda dokoncit, budu asi dost nespokojeny zakaznik ...3 tydny ored vydanim tomu nerozumim
  • Vobec nejde o ten bug, ale ze nie su schopny zaregovat . Naco tam maju help chat ked su neni schopny hodinu odpovedat ? teraz je 9h a moj char stale trci v tej lokaci, super.
  • 14 dní do launche a hra je zabugovaná až hanba. Tenhle problém jsem měl v questu také a vzhledem k tomu, že je to mainquest, tak nemáš šanci se v příběhové linii posunout dál. Prošel jsem už kdejakou betu v různých mmorpg hrách a je mi jasné, že nemůže být vše dokonalé, ale čeho je moc toho je příliš. Bohužel questy nejsou jediným problémem. Hra padá do win. i při naprostých banalitách, jako je třeba lootování.
  • Ale, vadí ti, že jako guilda máme systém přihlášek a nebereme každého. Hlavně takové, kteří nedokáží napsat to, co se po nich požaduje? :)
  • nebo se uspokojuji na svem vlastnim foru ;) kde buzeruji lidi za prihlasky a pravidla :D
  • Matthew1J
    Pokaždé je to v nadpisu uvedené, takže pokud nekoho fanstránky nezajímajů tak má snad dost rozumu na to aby na to neklikal. Já taky neklikám na články o sportovních hrách, žejo.
  • On tu píše jednu blbost za druhou, takže mě jeho představivost a slovní obraty nepřekvapují. Já ho znám (on mě nepozná) a vím, že to není moc velký intelektuál, takže mu to nemám za zlé. Nechť se mu dobře daří a užije si generické TES Online. Co bych dal za to být trochu jednodušší, aby se mi líbilo něco jako TESO! *3*
  • KingOfWorms
    no 3 betu uz nedávám, jako zkusil sem, ale vetsina questu co mi driv nesla stejne furt nejde, ale to by takovej problem nebyl, spis pocitam stim, ze si to budu chtit zahrat az to bude full, nejlip par mesicu po vydani, a nechci to pak cely procházet znova, jelikož postava nezustava... A bylo docela tezky se dotoho znova dostat, ale to je u jinejch her jeste tezsi, kor kdyz sou komplikovanejsi... vi Deadra jak to dopadne, já si to počekuju ze Scourgs Barrow, vidim sice jen 320*200 ale to mi stačí
  • Tvrdí že je drahá, ale působí low cost. Prakticky jako WoW když začínalom jen doba je dál, tak o pět let.
    Detaily nebo bugy bety vůbec neřeším, i když relog bugy si Skyrim drží i po letech. Ale svět je takový divný, prácdný, sterilní, divně se to hýbe, nejen vaše postava... a šance na bohatší skillový strom je taky nulová. Že by to udržel craft systém nebo velcí bossové nevěřím.
    Vůbec si nedovedu představit, že bych si ji koupil, o měsíčním poplatku nemluvě. Určitě je 10 F2P/P2W her, které hned na začátku těch pár hodin herně baví dvojnásob, co se z nich vyklube později je jasné, ale peníze nutně nechtějí..
    Pokud to bude mít úspěch, sázím, že ho udělají pouze TESO fanoušci, třeba je jich dostatek.
  • Sna to nedopadne jako STWOR *9*
  • tomocz
    No jasan, jak pravíš - v té době. Taky si pamatuju, jak když vyšel Doom3, tak jsem z tý grafiky byl na větvi a teď když to vidím, tak na to čumím jak puk. Když jsem kdysi hrál WoW chvíli, tak se mi taky některý lokace vcelku dost líbily, ale doba pokročila a člověk si zvyká na něco jinýho a pokročilejšího :)
  • Ty ani nemaj čas se tu vyjadřovat. :-)
  • Krescz
    me pripada wow grafika genialni...jednoducha...kreslena a presto prostredi vypada uzasne...napr. pred 5 lety jsem stravil hodinu rybarenim jen v Durotaru a to jen kvuli peknemu prostredi...dneska uz samozdrejme nikoho nezaujme ale v te dobe...
  • tomocz
    Jojo, wowko má nádherný prostředí a bojovej systém, kterej je o tom mačkat 158 čudlíků pořád dokola. Opravdu hodno dvou tisícikorun.

Neříkám, že ESO bych platil - neplatil. Ale svět má daleko nádhernější (bodejť taky ne, grafika wow je po těch 10ti letech už značně zastaralá) a v bojovým systému se alespoň snažili přinést do mmo nějakou invenci. To že se jim to nepovedlo, je věc druhá...
  • Protože ti spokojení se tu nemusí vyjadřovat :)
  • hoho, zas tak wowko lepší není. Já ho už dlouho nezapl a nic mě neláká ho zapnout znova :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit