Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže já tuhle sračku vůbec nehraju můj hloupý kamaráde - to je oficiální průměr životnosti hráče, ale je mi to u p*če - M*DÁM NA TEBE!!!
  • B.o.b
    Když si vzpomenu na konce Modern Warfare 1,2, tak tam žádný fantasmagorie nebyly. Raději bych šel podobnou cestou.
  • Stillson
    Ohledně nového dílu CoD jsem skeptický. Je sranda,jak se docela dost řeší Singleplayer v MP hře,kde SP dělá jen takové křoví. Osobně jsem si koupil ( a lituji peněz) Ghosts. Byl jsem k tomu tak trochu i nalákán od známého. Ale je fakt,že Single jsem si užil. Bohužel je to cca 5-6hodin zábavy. A u MP jsem vydržel asi 4hodiny. A opravdu je komické,že lidi řeší Singleplayer,protože ikdyž to bude třeba ten nejlepší SP co kdy vyšel, tak bude krátký a MP bude pro mě osobně stát za nic,ale třeba se pletu. Pro mě osobně by bylo lepší,kdyby vydali SP část za řekněme 400Kč a bokem by byl MP za 600kč. Hra vyjde na podzim,takže je dost času na rozmyšlenou zda koupit nebo ne. Ale zatím pro mě nejlepší SP v CoD měl Black Ops 1,který sice byl Bčkem ale pro mě velmi dobrý Bčkem.který jsem si užil.
  • Já bych si z jejich pera dokázal představit docela zajímavou vesmírnou střílečku plnou klišé. Svět by mohl být klidně kopírkou pohádkového scifi, ne-nepodobného světu Star Wars. Alespoň co se mírou naivity týče. Temný imperátor/hvězdný admirál/zrádný šéf obchodní konfederace (doplňte si padoucha podle svého). Do toho spousta laserů, vesmírných soubojů, zachráněných princezen ze spárů padoucha, nastolení míru v galaxii a zachování svobody "galaktického federativně-demokratického svazku, ne-nepodobného Spojeným Státům". V hlavní roli samozřejmě hrdina z nejelitnější jednotky ve vesmíru. Pak by ty spektakulární scény s výbuchy a destrukcí nabraly nové rozměry. Co takový výbuch hvězdy?
  • TheGGG
    že by zrovna GoW byla nějaká intelektuální hra se taky říct nedá. *7*
  • TheGGG
    to jsi popsal half life ne?
  • TheGGG
    česká herní obec se bohužel považuje za příliš inteligentní aby trávila svůj čas čímkoliv jiným než nadáváním a urážením ostatních. Na zahraničních diskuzích je klidná a pohodová atmosféra, tady se jen banda malých děcek předhání v tom kdo dostane titul vypa*lanec roku. *5*
  • hejtovanie codka je uz tradicia a nikto nevie preco prave cod a nie ostatne serie. cod nikdy nebola fpska typu red orchestra tak neviem ocom dementom furt ide. Aj tak to nekupuju, alebo im niekto drzi pri hlave glock?
  • Vrook
    Psal jsem to sice už do bleskovek, ale stejně. Že je to CoD v potaz neberu, takže předsudky nemám. Ale ta stylizace je prostě hrůza. Já nechápu, proč se musej ubírat tim nejprvoplánovějším způsobem, kterej tu byl už stokrát, a musej to zasazovat do úplně šíleně vohranýho prostředí nějakejch pseudosupermoderních vobřích robotů s minigunama, nanotitanojánevimco zbrojema s kovovejma konstrukcema umožnujícíma skákat jak ta p*ča, bejt neviditelnej a rozbíjet pěstí pancéře na autě, se svítidlama na ksichtě a všude možně jak na matějský a vozidlama co vypadaj, jak kdyby je navrhoval mentálně postiženej potrat.
    Proč prostě nemůžou jít buďto umírněnou představou moderní války v blízký budoucnosti, nebo OK - udělat scifi, ale vkusně a alespoň se špetkou originality?
    Tuhle šárádu splácanou z těch nejohranějších kousků všelijakejch akčních her recyklovanejch už X let furt do kola pro mě nemůže zachránit ani ten Kevin Spacey. *7*
  • Řeč byla o AI a animacích jejich pohybu, zkus si to přečíst ještě jednou a trochu pomaleji. *6*
  • deridon
    To on neví, když se té čtyřícítky jako živý, nedožil.. ovšem pak povstal, ale to už byl nemrtvý Ježíš, chodícím mrtvolám to asi nefunguje
  • Hateři máte smůlu, nesplnili jste kvotu v hate. :-P
  • Žeby to nakoniec vážne bola celkom fajn strielacka? Budú to mať ťažké presvedčiť ostatných, ale držím im palce, konečne by som si v kľude zahral oddychové fps v poriadnej grafike, ktorá k takému žánru aj akosi automaticky patrí.
  • "a průměrná životnost hráče v multiplayeru bude víc než 20 sekund?"

Já myslím, že za to, že si neschopnej, hra tak úplně nemůže.
  • Jak by to obíhání překážky mělo dle tebe fungovat? Jak bys přiběhl k nějakymu rohu, tak by se zapl skript a hra by to za tebe oběhla, protože ty seš neschopnej?
  • A je to rychlejší! To ale objeví většina chlapů až po čtyřicítce. Vid Ježíši?
  • Ne, jen má inteligenci pro trochu sarkazmu.
  • Asharak
    No doufám že se jim to povede. Styl hry vypadá dost skvěle, jen aby to nebylo moc "nudné" a "za ručičku vedené", resp. když už máme ty rukavice na šplhání tak nejen k tomu když se pořd náma objeví zeď. -_-
  • Honitba je lepší než klasický koitus, protože si k tomu vystačíte sami.
  • Kr.Pa
    ... a další díl se bude odehrávat na Pandoře a budeme létat na ikranaích!

*1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit