Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    Proč vám všem to Call of Duty tak leží v žaludku? Opravdu to společenské dogma vytvořené někdy mezi čtvrtým a pátým dílem dokonale funguje. Každý tady spoléhá na sílu společného názoru a není schopen přenést se přes ten přiblblý pseudointelektuální hate. CoD pro mě představuje zcela normální sérii, dokonce ji cením ne za multiplayer, ale za hru pro jednoho hráče. Pohrdám tím konstruktem, který prosrostl skrz herní obec a jen se směju, jak moc je tenká hranice mezi pózou a skutečným názorem. Kdysi hráli Call of Duty třináctileté děti, protrože to byla jízda, dnes je ale v kurzu HATE. Doba se mění a Call of Duty to odneslo. Škoda.
  • Pokus o trolling nevyšiel...
  • Takže zajisté se dočkáme propracované AI jak na straně parťáků tak i nepřátel, kteří se na nás nebudou bezhlavě valit ve vlnách? Taktéž nebudou postávat na místě a pouze teatrálně křičet když do jejich skupinky hodíme granát. Zbraně dostanou adekvátní recoil a odpovídající zvuky. Postavy se přestanou pohybovat trhavě a v ostrých úhlech a při běhu budou kopírovat tvar překážky kterou obíhají, stejně tak bude počítáno se setrvačností. A co hlavní už nebude možné se beztrestně krčit za papírovou krabici aniž by jí protivník prostřelil. Singl nabídne aspoň deset hodin kampaně na hard.
    Pakliže ano, uznám že letošní CoD představuje velký skok v rámci série.
  • Krescz
    jo vole....kde je recenze na TESO? tesim se na ni uz pul roku *1*
  • Konzole je lepsi nez PC, protoze je v mensi krabici a jde dat pod televizi.
  • Taky uz se tesim az budu drtit jedno tlacitko a vsem to bude autoaimem davat headky. *14*
  • Nejsem odpůrcem alternativ, ale nevím kolik tu žije Číňanů, ale na jejich trhu možná. Pro nás ... bližší košile než kabát.
  • God-of-War
    *15*
  • Pověz mi, copak má sexuální orientace společného s CoD?
  • Jo to už jsem slyšel párkrát. Naposled u Ghosts, shodou okolností taky CoD. A předtím taky CoD. Vlastně jsem to slyšel jen u CoD :D
  • protože games.cz, jsou už z těch konzoli vygumovaní, dávno zapoměli co je to opravdové hraní
  • Taky na ni delaj 2,5 roku a je na novym enginu.
  • Jen by mě ještě zajímalo proč tu dáváte takové články o hovnu a místo nich nenapíšete nějakou recenzi na ty desítky her, které vám tu žalostně chybí?
  • Velký skok?kolik psů tam bude?nebo že by přibyla kočka?.......ale co asi to mysleli jako vtípek *1*
  • řekl bych, že 4 procenta o tom uvažují už teď
  • Takže žádné trapné killstreaky v multiplayeru, zbraně budou konečně kopat, tak že člověk bude muset začít používat krátké dávky a nemít jen prst na spoušti a průměrná životnost hráče v multiplayeru bude víc než 20 sekund?

Pokud ano, tak o tom možná začnu ze 3% uvažovat.
  • Pokud by to opravdu měla být tak kvalitní hra jak říkají a třeba na novém enginu, tak by už na ní museli začat dělat někdy před 2ma lety.

Nesmysl, slovo nextgen se mi začíná zajídat. A zase to přinesly konzole .... ty škatule fakt nepřinesly nikdy nic dobrého.
  • "Call of Duty: Advanced Warfare má představovat velký skok v rámci série.." Místo milionu dvě stě šedesáti osmi tisíc pěti set dvaceti a jednoho scriptu bude obsahovat scriptů 2x tolik *15*
  • Kdyz lidi čtou jenom članky o cod tak je to svym zpusobem nutí je uverejnovat
  • vás nekdo nutí tyhle články uverejnovat? ok, víme že vyjde nový cod tak nás o tom nemusíte dál informovat. akorát prizivujete ten hype a slabsi jedinci kteri se neumí rozhodovat samostatne si to pak na základe toho koupí. Abych citoval Kevina Space:
    "Gimme a break." *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit