Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokolikatý to říkají?
  • Pokud by to opravdu měla být tak kvalitní hra jak říkají a třeba na novém enginu, tak by už na ní museli začat dělat někdy před 2ma lety.

Nesmysl, slovo nextgen se mi začíná zajídat. A zase to přinesly konzole .... ty škatule fakt nepřinesly nikdy nic dobrého.
    • Taky na ni delaj 2,5 roku a je na novym enginu.
      • Jo to už jsem slyšel párkrát. Naposled u Ghosts, shodou okolností taky CoD. A předtím taky CoD. Vlastně jsem to slyšel jen u CoD :D
  • Takže zajisté se dočkáme propracované AI jak na straně parťáků tak i nepřátel, kteří se na nás nebudou bezhlavě valit ve vlnách? Taktéž nebudou postávat na místě a pouze teatrálně křičet když do jejich skupinky hodíme granát. Zbraně dostanou adekvátní recoil a odpovídající zvuky. Postavy se přestanou pohybovat trhavě a v ostrých úhlech a při běhu budou kopírovat tvar překážky kterou obíhají, stejně tak bude počítáno se setrvačností. A co hlavní už nebude možné se beztrestně krčit za papírovou krabici aniž by jí protivník prostřelil. Singl nabídne aspoň deset hodin kampaně na hard.
    Pakliže ano, uznám že letošní CoD představuje velký skok v rámci série.
    • TheGGG
      to jsi popsal half life ne?
    • Jak by to obíhání překážky mělo dle tebe fungovat? Jak bys přiběhl k nějakymu rohu, tak by se zapl skript a hra by to za tebe oběhla, protože ty seš neschopnej?
      • Řeč byla o AI a animacích jejich pohybu, zkus si to přečíst ještě jednou a trochu pomaleji. *6*
  • Hateři máte smůlu, nesplnili jste kvotu v hate. :-P
    • Možná proto, že je to tak trapná série, že nezajímá už ani ty hatery. *3*
  • Takže žádné trapné killstreaky v multiplayeru, zbraně budou konečně kopat, tak že člověk bude muset začít používat krátké dávky a nemít jen prst na spoušti a průměrná životnost hráče v multiplayeru bude víc než 20 sekund?

Pokud ano, tak o tom možná začnu ze 3% uvažovat.
    • "a průměrná životnost hráče v multiplayeru bude víc než 20 sekund?"

Já myslím, že za to, že si neschopnej, hra tak úplně nemůže.
      • Jenže já tuhle sračku vůbec nehraju můj hloupý kamaráde - to je oficiální průměr životnosti hráče, ale je mi to u p*če - M*DÁM NA TEBE!!!
    • řekl bych, že 4 procenta o tom uvažují už teď
      • Pověz mi, copak má sexuální orientace společného s CoD?
  • Jen by mě ještě zajímalo proč tu dáváte takové články o hovnu a místo nich nenapíšete nějakou recenzi na ty desítky her, které vám tu žalostně chybí?
    • Krescz
      jo vole....kde je recenze na TESO? tesim se na ni uz pul roku *1*
    • protože games.cz, jsou už z těch konzoli vygumovaní, dávno zapoměli co je to opravdové hraní
      • Konzole je lepsi nez PC, protoze je v mensi krabici a jde dat pod televizi.
        • Honitba je lepší než klasický koitus, protože si k tomu vystačíte sami.
          • A je to rychlejší! To ale objeví většina chlapů až po čtyřicítce. Vid Ježíši?
            • deridon
              To on neví, když se té čtyřícítky jako živý, nedožil.. ovšem pak povstal, ale to už byl nemrtvý Ježíš, chodícím mrtvolám to asi nefunguje
        • Pokus o trolling nevyšiel...
          • Ne, jen má inteligenci pro trochu sarkazmu.
  • Stillson
    Ohledně nového dílu CoD jsem skeptický. Je sranda,jak se docela dost řeší Singleplayer v MP hře,kde SP dělá jen takové křoví. Osobně jsem si koupil ( a lituji peněz) Ghosts. Byl jsem k tomu tak trochu i nalákán od známého. Ale je fakt,že Single jsem si užil. Bohužel je to cca 5-6hodin zábavy. A u MP jsem vydržel asi 4hodiny. A opravdu je komické,že lidi řeší Singleplayer,protože ikdyž to bude třeba ten nejlepší SP co kdy vyšel, tak bude krátký a MP bude pro mě osobně stát za nic,ale třeba se pletu. Pro mě osobně by bylo lepší,kdyby vydali SP část za řekněme 400Kč a bokem by byl MP za 600kč. Hra vyjde na podzim,takže je dost času na rozmyšlenou zda koupit nebo ne. Ale zatím pro mě nejlepší SP v CoD měl Black Ops 1,který sice byl Bčkem ale pro mě velmi dobrý Bčkem.který jsem si užil.
    • Vrook
      Tak pokud nacpou do SP Kevina Spaceyho, tak to asi moc jako křoví neberou. A jako herní čas je mi celkem ukradenej, spíš bych bral, kdyby se kvalitou zpracování vrátili ideálně zpátky k těm prvním dílům. Tohle zasazení je totiž naprosto odpudivý.
  • "Call of Duty: Advanced Warfare má představovat velký skok v rámci série.." Místo milionu dvě stě šedesáti osmi tisíc pěti set dvaceti a jednoho scriptu bude obsahovat scriptů 2x tolik *15*
  • Vrook
    Psal jsem to sice už do bleskovek, ale stejně. Že je to CoD v potaz neberu, takže předsudky nemám. Ale ta stylizace je prostě hrůza. Já nechápu, proč se musej ubírat tim nejprvoplánovějším způsobem, kterej tu byl už stokrát, a musej to zasazovat do úplně šíleně vohranýho prostředí nějakejch pseudosupermoderních vobřích robotů s minigunama, nanotitanojánevimco zbrojema s kovovejma konstrukcema umožnujícíma skákat jak ta p*ča, bejt neviditelnej a rozbíjet pěstí pancéře na autě, se svítidlama na ksichtě a všude možně jak na matějský a vozidlama co vypadaj, jak kdyby je navrhoval mentálně postiženej potrat.
    Proč prostě nemůžou jít buďto umírněnou představou moderní války v blízký budoucnosti, nebo OK - udělat scifi, ale vkusně a alespoň se špetkou originality?
    Tuhle šárádu splácanou z těch nejohranějších kousků všelijakejch akčních her recyklovanejch už X let furt do kola pro mě nemůže zachránit ani ten Kevin Spacey. *7*
    • corfer
      Vida! Přesný příklad naprosto scestného hatu jen pár příspěvků od mista, kde si přesně na tuhle pozérskou ubohost stěžuju. Nechci žádnou hádku, takže to neber ve zlém, ale všechny ty přehnané obraty akorát ukazují na nevyzrálost tvého projevu, který se navíc neopirá o žádné argumenty. Naopak. Bereš design, tedy umění, a urážíš jeho autory s argumentací Pohlreicha. Stálo by zato hodnotit s pokorou a užívat silné výrazy bez trapných složenin. Takhle to akorát vypadá, že a priori nadáváš a to ještě na uměleckou stránku hry.
      • Vrook
        Tak za A - psal jsem hned na začátek, právě po přečtení tvýho postu, aby bylo jasno, že neberu v potaz, že hra příšluší k CoD sérii, kterou jsem navíc nikdy "pozérsky uboze" ani nijak jinak nehejtoval.
        Za B - neni design jako stylizace. Navíc jsem měl na mysli celkový zasazení, kterym je přesně ten svět, kterej jsem k tvojí nelibosti popsal, jak píšeš, jako Pohlreich. Ale asi tak označuješ jakejkoliv negativní přístup (pokud tě uráží vulgarismy, tak welcome to the 2014 a welcome to the internet). Takže nechápu, co jsem měl podle tebe napsat? Názor, jenom proto že se ti to nelíbí, měnit nehodlám. A prostředí zasazení týhle hry se mi prostě hnusí přesně tim, co jsem popsal, to je muj subjektivní názor a jak jsi napsal - je to umění (tedy jistá forma) a to vyvolává subjektivní pocity. Přirozená reakce na takový "umění" může bejt, že se mi prostě vyloženě nelíbí a přijde mi extrémně neoriginální a laciný.
        No a konečně za C, to jenom taková formalitka, pokud do příspěvku napíšeš, že se nechceš hádat, tak pak nepiš pojmy jako "pozérská ubohost" a "nevyzrálost tvého projevu".

Já se taky občas pozastavim s facepalmem na dokola omýlaný nenávisti k CoD sérii. Ale s úplně stejnym facepalmem se pak pozastavuju nad lidma, co se dokážou fanaticky hádat za něco, co se prostě někomu nelíbí a ještě si na*erou do huby s nějakym uměním, který se zkrátka hodnotí subjektivně. A prosimtě.. pokoru si nechávej k lidem, co si jí zasloužej. Když už tak zákazník si zaslouží pokoru obchodníka. Nevim, proč bych měl být já pokornej k autorům CoD. Srovnej si ty hodnoty trošku... pro vlastní dobro.
    • Já bych si z jejich pera dokázal představit docela zajímavou vesmírnou střílečku plnou klišé. Svět by mohl být klidně kopírkou pohádkového scifi, ne-nepodobného světu Star Wars. Alespoň co se mírou naivity týče. Temný imperátor/hvězdný admirál/zrádný šéf obchodní konfederace (doplňte si padoucha podle svého). Do toho spousta laserů, vesmírných soubojů, zachráněných princezen ze spárů padoucha, nastolení míru v galaxii a zachování svobody "galaktického federativně-demokratického svazku, ne-nepodobného Spojeným Státům". V hlavní roli samozřejmě hrdina z nejelitnější jednotky ve vesmíru. Pak by ty spektakulární scény s výbuchy a destrukcí nabraly nové rozměry. Co takový výbuch hvězdy?
      • TheGGG
        Mohl by padouch být Jidáš, bojující proti krypto-fašistickému západnímu zřízení? Ideálně v kóperaci s nějakým soudruhem z východu? Broletariát by byl zachován a bohatí by byli smeteni?
  • God-of-War
    *15*
    • TheGGG
      že by zrovna GoW byla nějaká intelektuální hra se taky říct nedá. *7*
    • Taky uz se tesim az budu drtit jedno tlacitko a vsem to bude autoaimem davat headky. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit