Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žeby to nakoniec vážne bola celkom fajn strielacka? Budú to mať ťažké presvedčiť ostatných, ale držím im palce, konečne by som si v kľude zahral oddychové fps v poriadnej grafike, ktorá k takému žánru aj akosi automaticky patrí.
  • v clanku ani jednou nikdo nebrecel ze hrajete za bileho chlapa? konecne svezi vitr do zdejsiho psani
    • Kdy přijde čas, kdy budu moci konečně hrát za černou lesbickou ženu.
  • velký skok.... a to ZPÁTKY! :D

I když... kdyby to bylo zpět, tak bych byl rád, protože první 3 (nepočítám konzolovou COD3), byly úžasné hry
  • Krescz
    I don´t believe you!
  • hejtovanie codka je uz tradicia a nikto nevie preco prave cod a nie ostatne serie. cod nikdy nebola fpska typu red orchestra tak neviem ocom dementom furt ide. Aj tak to nekupuju, alebo im niekto drzi pri hlave glock?
  • To uz tady parkrat bylo :)
  • vás nekdo nutí tyhle články uverejnovat? ok, víme že vyjde nový cod tak nás o tom nemusíte dál informovat. akorát prizivujete ten hype a slabsi jedinci kteri se neumí rozhodovat samostatne si to pak na základe toho koupí. Abych citoval Kevina Space:
    "Gimme a break." *7*
    • Kdyz lidi čtou jenom članky o cod tak je to svym zpusobem nutí je uverejnovat
  • já z toho zas tak moc Crysis necejtim podle mně to má takovej vlastní unikátní feel
  • frag.ment
    Hrál jsem jen COD2, ostatní mě nějak nezajímaly, ale tohle se mi celkem zamlouvá a nemuselo by to být špatný.. Jo a proč je u každého článku v diskuzi jen nadávání na konzole, to už mi fakt uniká. Nedá se to tu už číst a je to škoda, občas se tu člověk aspoň pobavil, ale teď je to tu jeden výblitek za druhým.
  • Kr.Pa
    ... a další díl se bude odehrávat na Pandoře a budeme létat na ikranaích!

*1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit