Přejít na výpis diskuzí
Detaily o zápletce a herních inovacích Call of Duty: Advanced Warfare
5.5.2014 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Žeby to nakoniec vážne bola celkom fajn strielacka? Budú to mať ťažké presvedčiť ostatných, ale držím im palce, konečne by som si v kľude zahral oddychové fps v poriadnej grafike, ktorá k takému žánru aj akosi automaticky patrí.
-
v clanku ani jednou nikdo nebrecel ze hrajete za bileho chlapa? konecne svezi vitr do zdejsiho psani
-
-
Kdy přijde čas, kdy budu moci konečně hrát za černou lesbickou ženu.
-
-
velký skok.... a to ZPÁTKY! :D
I když... kdyby to bylo zpět, tak bych byl rád, protože první 3 (nepočítám konzolovou COD3), byly úžasné hry -
I don´t believe you!
-
hejtovanie codka je uz tradicia a nikto nevie preco prave cod a nie ostatne serie. cod nikdy nebola fpska typu red orchestra tak neviem ocom dementom furt ide. Aj tak to nekupuju, alebo im niekto drzi pri hlave glock?
-
To uz tady parkrat bylo :)
-
vás nekdo nutí tyhle články uverejnovat? ok, víme že vyjde nový cod tak nás o tom nemusíte dál informovat. akorát prizivujete ten hype a slabsi jedinci kteri se neumí rozhodovat samostatne si to pak na základe toho koupí. Abych citoval Kevina Space:
"Gimme a break." *7* -
-
Kdyz lidi čtou jenom članky o cod tak je to svym zpusobem nutí je uverejnovat
-
-
já z toho zas tak moc Crysis necejtim podle mně to má takovej vlastní unikátní feel
-
Hrál jsem jen COD2, ostatní mě nějak nezajímaly, ale tohle se mi celkem zamlouvá a nemuselo by to být špatný.. Jo a proč je u každého článku v diskuzi jen nadávání na konzole, to už mi fakt uniká. Nedá se to tu už číst a je to škoda, občas se tu člověk aspoň pobavil, ale teď je to tu jeden výblitek za druhým.
-
... a další díl se bude odehrávat na Pandoře a budeme létat na ikranaích!
*1* *2*