Přejít na výpis diskuzí
Detroit je futuristické sci-fi o uprchlém androidovi od tvůrců Heavy Rain
27.10.2015 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Zase to tu master disaster race nezvladaj a siri se ozvena zoufalych vykriku... tak nebrecet, zapnout kompy za 30k a utikejte zaparit nejaky ten exkluzivni pixel art.
-
Ja nevim, z projektoru se mi vzdy delalo blbe.... kdyz rychle uhnu pohledem rozlozi se mi v zornem poli obraz na RGB slozky a to je hnus velebnosti, ale priznavam ze jsem se na projektor prave z tohohle duvodu dlouho nekoukal tak treba uz jsou na tom lepe...
Co se 4k tyka tak o plnohodnotnem vystupu si na konzolich budem moc nechat zdat vlhke sny pravdepodobne jeste i u dalsi generace konzoli... realne, od defakto standardniho x86 HW za 8 litru proste nejde cekat zazraky... -
Nebrec Dusko
-
Jenže Cage je francouz, takže mu to ego nedovolí.
-
Tá tvár, to je tvár herečký čo hrala Emmu v "Stoupencích zla." Tak pokiaľ by ten robot bol ako Emma , bola by to sranda...
-
Vypadá to hodně dobře, tak budu držet palce. Beyond jsem si užil, i když rozhodně nebyl dokonalý. Snad se z něj v QD poučili.
-
David Cage - tak to automaticky mám obavy, že pokazí celý dej nejakou hovadinou podobne ako u Fahrenheit. Fakt by ho už mali vyhodiť a dať na jeho miesto niekoho schopnejšieho.
-
David Cage možná má vizi, ale už dvakrát ve Fahrenheit a Beyond jasně ukázal, že kvalitní sci-fi napsat neumí. Obávám se, že tahle hra na to dojede.
-
jen by to chtělo víc 4k filmů a kompy co na tom utáhnou hry za rozumnou cenu, ale to přijde
-
Není na projektor ve 4K. *4*
-
pozor na ústa mladíku!
-
Ted jeste kdyby najmuli nejakeho dobreho scenaristu, jejich hry by mohly byt vyborne.
-
Vyndej si hlavu z rite a prober se!
-
Ten jeho komentar je vykradacka tohto legendarneho videa od Jima Sterlinga: https://m.youtube.com/watch?v=EiTowCuwF-E
-
podle mě měl toho Karla hrát Christopher Walken to by byla trefa do černýho
-
v nějaký alternativní realitě určité, ale já bych v ní žít nechtěl
-
Zhmotnělá podoba robota Karla s xicthem Justina Biebera. snad se to zas celý nedohraje samo, Vávra a Adnrej řikali že Beyond:Two Souls byla blbost protože se to hrálo samo a tihle dva hrám rozuměj tak to musí bejt pravda . Jinak dost záleží, jak budeme moct toho robota uprgadovat, různá vylepšení, motorové pily a kulomety místo rukou, laserové infra oči, pohyb na pásech místo nohou druhý pár rukou, kterým budu nepřátelům trhat hlavy, do břicha zabudovaný granátomen a už se budem bavit
-
Jo, ale je to taky jediná věc, co dokážou udělat dobře.
-
Je na ní sice podobná, ale hlavní roli bude hrát "Valorie Curry" https://www.google.cz/search?q=valorie+currey&biw=1920&bih=887&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIvoms_6PkyAIVxU4UCh1oMgXe
-
Jasne, neni nad 60" obrazovku a 720p *7*