Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud ti leze krkem cyberpunk tak hejtujes ocividne spatnej titul... a nebo akorat netusis co je cyberpunk... *5*
  • MickeyMutant
    Videoherní verze seriálu Humans? Ten začal dobře, ale v půlce šel do kytek. Snad si tuhle svou variaci David Cage ohlídá. Bez Ellen Page, kterou zážitek ze spolupráce na Beyond Two Souls inspiroval k lesbickému coming outu, to ale bude mít těžké. Neměls tak tlačit na pilu, Davide.
  • Sony Vládne
  • Je videt,ze o ps4 nic nevis,nebo jsi nevidel demo the sorcerer,david to tam ukazuje.ps3 havy rain mela jedna postava 20tis polygonu,byond two souls 35tis polygonu,a ps4 jich zvladne 240tis.Pust si to na youtube,the sorcerer david cage.Jsi uplne mimo.
  • pc ckari furt vykrikujou co maj doma,a maj tak kulovi,zrovna jsem o vikendu u jednoho byl,co rve jak tur,jak pc nej.Velka pixla a malej monitorek snad,no vypadalo to jak ps vita u skrine,no fuj na tom bych nehral ani fifu.My konzolisti,aspon ja mam rad malou krabicku,a velkou tv,nebo projektor.
    Proste pc je velka pixla,a na hrani to nechci.
  • no jasne moulo,a ty to zaplatis buliku,to jsou hry na velke tv,a ne na 24 monitor,kde nepoznas nos od pindoura.Jdi si hrat klikacku.
  • frantisek_nejezchleba
    next-gen is here.
    David Cage má rozhodně co napravovat po Beyond. Vypadá to, že konečně našel svou parketu... uvidíme.
  • Dobví den, já jsem Dejfit Kejš, udělal jsem takové filmy jako fahrenheihaiheilhitlerheit, žason a ellen pejž. Taky jsem potkal jednou Ellen Pejš. Dneska vám představuji můj nejnovější film Ditvoit.
    Věděli jste , že polygony jsou emoce? A pokud jsou polygony emoce, a polygony jsou ve hrách, tak hry jsou emoce. Ano, moje hry jsou jediné médium, které umí zprostředkovat divákovi emoce.
    Jednou jsem třeba četl knihu, a ta mi řekla že se nahá žena ve sprše usmála, ale jak jsem měl vědět že se nahá ellen pejž ve sprše usmála, dokud jsem se nepodíval dalekohledem a nezapsal si to do deníčku?
    Ditvoit bude mít rekordních pět polygonů, tudíž rekordních pět emocí, a to díky výtečnému hardware PS4.
    Bohužel, tam nebude ellen pejš, protože když jsem ji ukázal můj deníček o ní, tak ji to tak uneslo, že utekla a zažalovala mně.
    Víte, že v mojí hře ellenpejž, byla ellen pejž? Tak jsem ji dal nahou do sprchy bez povolení a udělal jsem sebe jako model jejího neviditelného bratra, který se na ní díval.
    Věděli jste, že jsem potkal ellen pejž?
  • nekromant33
    ale oči jsou špatný
  • To vypada suprove, tak snad to udelaji na PC a ne na PS4 aby to vypadalo fakt next gen a ne jako by to clovek hral na notasu za 15t
  • Robotron3
    Neni jich moc, je jich pořád málo.
  • TheGGG
    myslíš halo 5? To je tak o deset halo předemnou *1* Já zatím čekám na BC, abych mohl začít hrát wars, pak reach, pak mcc atd. Jinak ale trochu toho moralizování snesu, ale prostě už mě leze krkem kyberpunk
  • Magister_Peditum
    Zrovna v posledním Halo si moralizující umělé inteligence užiješ dosyta taky. *15*
  • Robotron3
    Je jí podobná. Beyond taky hrála známá herečka Ellen Page, tak třeba... :)
  • Magister_Peditum
    No, minimálně animace postav umějí v Quantic Dream na jedničku s hvězdičkou.
  • TheGGG
    eeehhhh, sakra, už je těch kyberpunkových morálních deep psychologických sci-fi nějak moc. Sem rád, že jsem dokoupil aj Xone a můžu konečně pařit halo a geow, protože na PS4 mi nějaká pořádná sci-fi fps/tps s ufounama a invazema na cizí planety chybí. V poslední době samí hipsteřiny, zlatý časy killzone a resistance. Když už chcou QD dělat hru, mohli by alespoň dodat nějakou temnou noir deštivou detektivku s ostrejma hochama, ne furt tydle scifárny o lidství a umělejch inteligencích.
  • Sem jedinej komu Kara připomíná Jennifer Lawrence?
  • flivon
    Vypadá jak ta holka z Following serie s Baconem.
  • Robotron3
    Hodně mi to připomíná film Ex Machina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit