-
Vlajku museli obrátit kvůli právním záležitostem. Vem si třeba GTA 5, tam tam psali FIB a ne FBI. Proč asi.
-
Mea culpa, na IW jsem opravdu zapomněl.
-
A co ti na tom vadí? Prostě za prachy můžeš mít augmentace, dřív sis cheaty našel, dneska si je zaplatíš...
-
Protoze skoro nikdo na svete nevi, jak zni cesky prizvuk a skoro nikoho na svete to nezajima?
-
Kdyby na ty mikrotransakce nenadavali lidi v komentarich (predpokladam ze vetsinou ti co hru nemaji), ani bych nevedel ze tam nejake jsou. Proc by mi mely vadit, kdyz me nijak neobtezuji?
-
Takže to je stejné jak minule, navíc to má v základu špatný překlad a rusko-český dabing a do toho není možné hrát bojově. Deus byl o volbě a zde tu volbu nemám, protože akční složku udělali blbě :(
To je tedy výběr. Pak jsem nucen hrát potichu a dle toho volit výbavu a dovednosti. To je velké omezení a velká chyba u hry, která hlásá možnosti.... V Crysis šlo také hrát tajně nebo akčně a obojí fungovalo dokonale :) i Far Cry to umí...
Tedy překlad, dabing a špatná akční složka s debilní AI. Tomu bych dal větší váhu a pak by hodnocení bylo zřejmě slabší...
A obrácená vlajka se neodpouští (co kdyby obrátili vlajku USA? To by byl jekot), stejně jako nesouhlasím s tvrzením, že zvuk a text je pro cizí hráče nezajímavý.Uvidí to blbě, uslyší to blbě a pak si budou myslet, že to je tak dobře. Není. Navíc to je prezentace nějakého prostředí a to jako Čech může recenzent dobře posoudit...Když již si vyberu prostředí tak to udělám dobře a ne blbě, nehledě na to, zda to má dopad na hráče z USA. -
Vzdycky mi prijde strasne smutny kdyz nekdo rika "mikrotransakce nemusis vyuzit". Podle me to je proste neco proti cemu by se mela cela herni komunita zasadne ohradit.
-
Dik za obsiahlu odpoved. Dnes rano som sa do toho uz celkom aj dostal, ale je tma fakt dost veci, ktore netreba ani vyuzivat, ako napr vyzkum. Stoji to kopu bodov, stale behanie po chemikalie, je to trochu otravne uz dnes. Inak investoval som do hackingu, ale zatila teda len prvej urovne, co mi dovoli hacknut len tie kamery, ktore inak idu zostrelit aj jedinym nabojom z obycajnej zbrane. Vacsina bedni vyzaduje aspon druhu uroven. Inak ten hasak vyuzivam velmi casto, ja som dost investrovla do sily, aj hned na zaciatku v tyh treningoch, takze na dve rany je dole ten radovy zmutovany clen byvalej posadky.
Ak by vznikol remake aj na SS2, tak verim, ze by som si to vedel uzit uplne inak, ako teraz. Tesim sa na ten remake prveho dielu a myslim, ze sa pracuje aj na plnohodnotnom pokracovani. -
Tak ve finále to není zase tak zlé. Když pominu úvodní faily s nemožností nahrát uložený save, což jsem vyřešil reinstalací, na žádné problémy technického rázu jsem nenarazil. Příběh zase taky tak mizerný není a najít někdy alternativní řešení taky je na dýl. Nicméně ke skvělému level designu má hra fakt daleko. DXHR byl v tomto směru řekl bych dál.
-
To už v DXHR byla nadnárodní televizní stanice a tehdy ještě nebyla o Praze a českém názvosloví zmínka. To ovšem nic nemění na faktu, že v našem krásném jazyce a s háčkem je to každopádně velká krása *1*.
-
Když odhlédnu od technických problémů v PC verzi (to jde mimo mě, jako hráče na konzoli, ale HR jsem hrál na PC), tak je tam mizernej příběh, žádná změna v hratelnosti oproti minule a stejně tak chabej level design, jako v HR. Vybrat si ze 3 jasně daných cest, jak věc vyřešit (jak pro blbce) - hacknout něco, najít jasně viditelnou větrací šachtu a tou se proplazit, a nebo jít na tvrdo silou - to je skvělý level design??? A v konečném verdiktu se dávají body dolů jen za technické problémy.. Tak to už mi hlava fakt nebere.. A to nepočítám problémy s češtinou a vystavění Prahy, to může trápit jen nás, naprostou minoritu hráčů, pocházejících ze zdejších končin.. A jak jsou na tom souboje s bossy? To jsem se z recenze vůbec nedozvěděl.
-
V čem ta hra je Betaverze ? O pádech a špatné optimalizaci to většinou tvrdí jen lidé kteří hru nemají, mi tak přijde...
-
Není tak těžké si na netu najít několik Čechů, jak mluví anglicky. Ale napodobit Český přízvuk je možná těžší než ten Ruský, tam prostě stačí mluvit jak Tatar a dávat důraz na R.
Přitom se stačilo podívat na pár videí Martina Becka, ten jim to mohl namluvit :D
https://www.youtube.com/watch?v=qg5oOZHNU44 -
Tyo já zatím neměl jedinej crash (10 hodin, takže možná ještě přijde), od začátku mi vše běží jak po másle.
S těma DLC je to takový pseudo-haló, jsou prostě lidi, kterým to vadí jen z principu... (ne že bych z toho by šťastný, ale jak píšeš, nejsou potřeba hra je nenutí a ani na ně nepoukazuje) -
S Pohybem po mapě sem nějak problém neměl, ona Praha kde zatím jsme není nějak velká, tak mi to nepřišlo. Vadilo mi fakt jen to hýbaní itemů v inventáři, za to bych je zabil...
-
Tak to já jsem po první misi v Dubai nedokázal v Praze loadnout uložený save bez crashe. Po reinstalaci bylo všechno naštěstí v pohodě, ale než jsem to udělal, tak jsem zažil pár hodin neskutečné frustace a vzteku. Ze dvaceti pokusů načíst save se mi povedl jeden. Co se týká mikrotransakcí, tak mám odehraných 42 hodin, hru jsem dohrál včetně všech bočních misí a prohledávání kdejakých blbůstek a na žádnou jsem nenarazil. Absolutně nechápu, proč je kolem toho takové halo. *7*
-
Bohužel je pohyb po mapě obecně dost o ničem. Je to na dlouho, než se člověk podívá na druhý konec mapy. Naštěstí to není tolik potřeba, protože mezi čtvrtěmi Prahy se jezdí metrem a nikdy to není na stanici moc daleko.
-
Přesně tak,Český přízkuv dokáže být tragický (viz Zeman a Sobotka), ale přesto nezní jako ruský přízvuk.
-
To rozhodně ne. Ne, že by většina Čechů měla bůhví jakou výslovnost, ale máme úplně jiné neduhy, než ta zvrácenost, která je prezentována ve hře. Specielně to tvrdé R je hodně na "přeshubu" :)
-
Zřejmě si to tak pánové z Montréalu představují. Ne že by byl zrovna český akcent při anglické konverzaci super, ale určitě je to takto mnohem horší, ruský přízvuk trhá uši.