-
Mikrotrtansakce? To se dá zeditovat v INI a nemusíš nic platit...
-
Ok. A teď by mohli konečně udělat dobrého Deuse. Remake prvního dílu... *1*
-
Druhej DE je a) strašnej fail b) utrpěl konzolovou dmncí
-
8/10 tak trochu to samé ( jako minule ) jen s przěnou rádoby češtinou - ale no ták přece je to Deus EX takže povinnost pro všechny *3*
-
Já budu za hov@do - zatím mám 10 hodin a baví mě to.... Je to taková easy, hodně to vede za ruku, ale mě to nevadí, prostě se to dobře hraje. Člověk moc netuhne a naoko to dává možnost volby. Co sem od toho čekal, to sem dostal. Pokud někdo čekal ultrahardcore stealth, tak byl blázen, bylo by to neprodejné :)
Ohledně optimalizace nemůžu soudit, na slušném hw to běhá bez problému, tak nevím co je tím myšleno... -
těžko říct, jestli koupit nebo ne... cyberpunk mě nebaví, hlavní hrdina má otřesnej hlas a minulej díl byla nuda... ale Vávra říkal, že to je blbost, tak tomu asi dám šanci.
-
Chlape, divil by ses, kolik lidí si píše hesla na papírky a ty si strká do šuplíku. A to ještě v tom lepšim případě, viděl jsem i experty, co si je lepí přímo na monitor. Hodně se to děje v prostředí, kde lidi na jednu stranu nemaj páru, jak vytvořit silný a zároveň zapamatovatelný heslo, a na druhou je firemní systém nutí heslo často obměňovat.
-
Přijde na to. Záleží na tvém herním stylu. Samozřejmě k dokončení hry výraznou investici do hackingu nepotřebuješ. Jestli se nepletu, tak snad vůbec žádnej. Ale zase díky hackování získáš přístup k užitečnému vybavaní a hlavně můžeš vypínat bezpečnostní kamery a obrané věže. Když hackneš kamery, tak si můžeš běhat jak libo a neaktivují se věže, které pak můžeš snadno domlátit (já je třeba ničil hasákem a až na poslední kousek jejich HP jsem je zdálky střelil, aby mě nezranil výbuch) a získat z nich munici, která se hodí vždycky. Taky nemám rád neprozkoumané oblasti, takže hacking, alespoň při prvním průchodu každou hrou, používám.
Hackovací minihra je v System Shock 2 v pohodě a navíc si vždycky před hackováním můžeš hru uložit, takže pak nic neriskuješ. Osobně doporučuji hacking používat. Přináší velkej zisk. Taky můžeš hackovat prodejní automaty a získat tak přístup k vybavení, který standartně není v dané mašině dostupné.
Já hrál takový hybrid Marine/Navy - rychlej pohyb, hacking, cyber-affinity, ale k tomu síla a melee zbraně. Psioniku jsem nebral vůbec. S psionikou se to hodně mění, protože spousta psionických skillů ti nahradí ostatní věci. Máš tam něco na rychlost, na sílu, na HP, vlastní damage. Řekl bych že lepší je buď jít cestou bez psioniky, nebo cestou čistého psionika.
Ale to nejlepší na System Shock 2 je, že si tu hru můžeš hrát jak chceš. Minimálně na normální obtížnost by si se musel hodně snažit, abys vytvořil nepoužitelnej build. Volba skillů a upgradů je důležitá spíš na začátku, který si můžeš volbou určitého určitého startu docela ulehčit.
EDIT: jestli si chceš hru ulehčit, tak hacking a cyber-affinity jednozančně vylepšuj. -
Jaký smysl by teda mělo hrát 3x jednu misi dokola v týhle hře? Viděl bys pokaždý to samý, našel bys pokaždý to samý a bojoval bys se stejnýma nepřátelema. Skoro stejný jak přetočit zpátky (dobře mohl bys něco zahrát líp nebo hůř), jen tě to zotráví a nic z toho nedostaneš navíc.
-
Prvy diel ma minul, ked som sa k tomu dostal bolo to už ťažke RETRO a ja tieto pixel arty nemusim...minuly diel som skusil, keď vyšiel v SCORE, Tuky mi pisal že jo to BOŽARNA, a ja som sa fakt pokušal to nejako stealthovať, ale ked som vstupil som do miestnosti otvorili sa zasuvne dvere, všetci boli otočeny chrbtom a NIKTO sa neračil otočiť, tak si vravim ...no nečakal som simulator, ale za blbca hrať nebudem *1* *1* *1* aj tento diel je taky megahusty ??
-
Ano, to je prravda, neni taka zdlhava, staci tam spojit len v linii tri body, ale aj tak... Hram to dodatocne a ono sa to vsetko okolo uz tazsie po tych rokoch vstrebava a rozlisovat stovku kdejakych poloziek v inventari, co naco sluzi.. neviem, toto uz nedam. Chcem si to ulahcit nejak a pritom si tou hrou prejst.
-
Já si ss2 vybavuju hodně matně teda, ale mám takovej pocit, že tam ta hackovací minihra byla přeci jenom zábavnější než ta vcelku nudná deusexovská.
-
Ja som ss2 este nehral, vratil som sa k nemu az teraz. Je nutne pouzivat hacking? Tieto veci som na Deus ex moc nemusel, je to hrozne otravne, hackovat kazdy pc, ktory dokopy ani nic neobsahoval. Ak to neni nutne k dohraniu ss2, tak by som sa tomu aj vyhol.
-
som sa dosral
-
Žeru lidi jako CainPullo kterým vadí že jsou lidi co si hrajou co chcou...
-
Jsem vyvrhel, ale moc se mi to líbí. Stejně tak jako HR. Myslím si, že oba díly jsou více než důstojným nástupcem prvního dílu. Škoda té češtiny, ta trpí.
-
System Shock 2 je majstrštyk Kena Levina. Ale ten už taky bohužel přestal razit teorii dát hráčovi co největší svobodu a nechat ho si hru projet podle svého. Já jsem třeba nikdy nepoužil psionické schopnosti. Nejraději jsem si nabouchal rychlého siláka a mydlil to laserovým rapírem a k tomu pistol, později assault rifle.
-
Až na to, že System Shock 2 není Spectorova hra. :)
-
Ani náhodou, příběh je nastavenej na pokračování, dost pravděpodobně Squeenix rozseknul pokračování na dvě (ne snad vic) částí, který se rozhod vyždímat o poslední cent a tím tu fakt dobrou hru skoro zabili. Třikrát hosana tvůrcům, že to jejich dílo přežilo.
-
Akurat to hram za marinaka... ale zaroven mam aj nejake psionicke schopnosti, takze som taky univerzalnejsi, akurat sa do toho uz dnes trochu tazsie dostava.