Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tou cestinou je myslim autor az prilis benevolentni - to neni zadny preklad bez kontextu, ktery by byl samozrejme take spatny, ale aspon do jiste miry pochopitelny (dobry priklad je treba FM s tisicovkami radku textu v ruznych kontextech, kde se proste nevhodna fraze vloudi), ale je to normalni google translate a naprosta fuserina nekoho, kdo neumi cesky. Takhle odvedena prace je bud na vyhazov toho, kdo ji delal -- anebo coz je myslim jeste horsi varianta, u vlajkoveho, AAA titulu od velkeho studia je takovyhle pristup naprosto strasny, amatersky, nevim jak spatne ho jeste nazvat.

Protoze preklad bez kontextu by mohl za usmevne chyby, nevhodnou volbu slov, misty treba drhnouci nebo nesedici, ale stale _cesky_ preklad - jenze tenhle daleko horsi google translate pristup muze za naprosto odpudive _neceske_ texty, viz i v recenzi zminovany access ticket, prakticky libovolne cedule (autorized personnel only... nebo treba http://i.imgur.com/tGiQnd0.jpg), nazvy ulic, ruzne napisy ("soft drink" = "jemny napoj", hahaha)...

Vedle te ohavne lokalizace je nasledujici poznamka naprosto titerna a o nicem, ale musim rict, ze i to vyobrazeni Prahy me trochu zklamalo. Ruzne jednotlive textury, modely nebo konkretni veci samy o sobe sice "jsou Praha", ale poskladane do celku mi to mesto daleko vic pripomina treba Pariz. Mozna je to tim, ze vzali jakoby pudorys centra s jeho zakoutimi, ulickami a nepravidelnosti rekneme Stareho Mesta, jenze takovy ten "celkovy vzhled" si pak vzali z cinzovnich domu z nejakeho konce 19./zacatku 20. stoleti.
  • jamar28
    Já jsem nějak nepřišel na chuť ani Human Revolution, takže jestli je tohle příběhově ještě horší a cyprávění zamotanější, asi to nebude nic pro mne. Sice jsem uvažoval, že si to koupím kvůli Praze a češtině, protože kdy tohle hráč v AAA hře vidí, ale jak tak čtu, není moc o co stát. *1*
  • MickeyMutant
    To je kompliment*3*
  • SalemCZ
    to byl důvod proč se hra z většiny odehrává v Praze, kvůli slovu "Picus"
  • nightborne
    Protagonista může být představitel nejen hlavní, ale i klíčové role, tudíž protagonistů může být víc, a tudíž jeden z nich může být zcela nejhlavnější. Ale ne, jenom slovíčkařim, uvědomuju si poukázanou blábolovitost, je to něco jako LED dioda.

Spíš mě zarazil ten odchyt... co to *1* ?
  • MickeyMutant
    Kapitola "Potichu i nahlas", druhá věta. Pleonas-to.
  • Hlavni protagonista = hlavni hlavni hrdina
  • nightborne
    Co to *1* ?
  • nightborne
    Nehodnotím samotnej grind =). Vždyť hraju Black Desert Online, proboha, z toho už musí bejt jasný, že se na grindování nedívám skrz prsty =).

Jenom říkám, že v DXMD zkrátka žádnej neni =).
  • Nj.. a nekdo ho dohral za par hodin, je snad jasny ze herni doba se bude u kazdyho lisit..ale o to moc neslo..slo o to ze 30 hodin neni nadstandart...
  • I kdyby tam grind byl, co je na nem vlastne spatnyho? jako ze je kazdej linej neco delat opakovane aby neceho dosahnul, vsechno radsi hned bez prace? Nebo je to v tom ze to nekoho urazi kdyz ho hra nuti delat nejakou cinnost opakovane? Samo 100 hodin grindu v nejakym MMO se zacne zajidat, ale proc je takovej problem pro plno lidi nekde stravit hodinu nebo dve moc nechapu. Lenosi:)
  • MickeyMutant
    Drahá redakce, kdybyste neměli Slavíka, tak si ho budete muset odchytit.

Tady jen nerad znovu zmiňuju onoho „hlavního protagonistu“.
  • JamesFaith
    Prvního DE jsem odehrál za čtyři školní dny, takže těch 30 hodin by u mě odpovídalo, a to jsem hodně prolejzal a hrál většinou na stealth.

V DE1 nebyla silná stránka délka kampaně, ale znovuhratelnost.
  • 30 hodin neni zadny nadstandart. Prvniho deuse sem hral 50 hodin. 30 hodin je prumer. Ja nevim ze si dneska lidi mysli ze kdyz ma hra 15 hodin ze to je jako ok. Nadstandart je kdyz ma hra 100+ hodin.
  • nightborne
    Jasně, vyslovený to nepřijde, ale jako přiznám se, že jak jsem to viděl někde napsaný, neubránil jsem se pubertálnímu chichotání.
  • Porad mi prijde ze bez toho hacku a kdyz je to vsude vyslovovany jako pajkus jaksi ztraci vtip.
  • To už bylo v Human Revolution. "Picus Area" "Picus Web"
  • Tak 30 hodin je silny nadstandart ne? Navic u hry co jde projet minimalne dvakrat jinym stylem a s jinou hratelnosti (stealth vs akce). Kdyz budou mit vsechny hry delku a leveldesign jak deus ex budu happy. Ale nekdo radeji uprednostni 8h tunel bez mikrotransakci
  • přijde ti 60 USD za AAA hru málo? Za takovou cenu by člověk čekal, že dostane kompletní a odladěnou hru a ne nedodělek založený na dodatečných mikrotransakcích, jehož SP je na 30 hodin (tj. 2 USD za hodinu hraní).
  • Ristoro
    To mě taky rozesmálo :D. Zajímalo by mě, jestli to byl záměr, nebo je našinci vytrolili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit