Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Však přesně to ve videu říkám, že ty paralely jsou povrchní a nijak hlouběji rozvedené. Ta hlavní na každý pád vede ke strachu ze skupiny s nějakým jednotným znakem (augmentace, víra), ústícím v reálu do předsudků nebo např. profilování na letištích. A zmínkou o statistice narážím na holou skutečnost, že zatímco augmentování byli v jednom okamžiku hrozbou v podstatě všichni, u půldruhé miliardy muslimů se podíl extremistů a jejich podporovatelů pohybuje někde na nula celá nula nula něco. Slovy o apartheidu pak pochopitelně odkazuju k apartheidu, nikoli k islamofobii. Je fakt škoda, že hra tahle složitá a výbušná (pun not intended) témata používá jen jako tapetu.
  • preco potom zapadna civilizacia dovoluje vytvarat (a financovat) na svojom uzemi islamisticke skoly(v ramci multikulti) ktore su regrutskymi centrami islamistickych teroristov?
  • slnieckar je definicia, ktoru prvykrat pouzil Jiří X.Doležal
    dovzdelaj sa
    http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/51206/serial-jiriho-x-dolezala-slunickovi-clovickove-1-dil-moc-a-prachy-vitezi-nad-laskou-a-pravdou.html
  • ano, porovnavat pure strielacky s niecim co ma nadych pribehu a trosku rozhodovania je take...
    tvoje
  • KronosDeret
    já ti poradím, abys příště nebyl za troubu jo? demokracie je systém vládnutí, u nás je to zastupitelská demokracie, tedy to že vládnou lidé zvolení lidem. Někdy bohužel, někdy bohudík. To že můžeš napsat co chceš se jmenuje svoboda projevu a je to součást tzv liberálních hodnot... tedy vyjádření jistého ideálu kdy je člověk ve společnosti svobodný ve svých činech a slovech a obživě s jistými mantinely jako svoboda a majetek ostatních. Slovo sluníčkové nemá žádnou definici neboť je to paslovo, podobně jako havloid nebo dobroser, či pravdoláskař, nido vlastně neví co to je, ale používá to když nemá vlastní argment. :)
  • KronosDeret
    Paralela nekulhá, protože jako přirovnání není o detailech. Islamisté působící problémy nejsou většinou nelegálně příchozí (bože člověče co je to za přechodník) a teroristické činy vykonávají podle rozkazu. Nejde o činny hrdých jednotlivců, ale poslušných oveček, detailně vygumovaných tou či onou ideologií. Jo a kdybys měl problém s uměleckým vyobrazením neviditelných zdí skutečnými, myslím, že by ses měl věnovat věcnější rekreaci, jako třeba chytání ryb. :)
  • jenže zrovna deus ovlivníš tím, jak jsi dobrý hráč a jak moc hru prozkoumáváš, třeba nemusíš umět hackovat, stačí ti mít udělátko nebo najít heslo, kdežto u mobilní hry ti mikrotransakce dá výhodu kterou žádnou strategií neočůráš
  • Lukass
    Tahle hra, tezky zklamani. Vubec ted vychazi tolik her, ale nemel sem vubec potrebu mit o nejakou zajem. Ted se to ale uz konecne zmeni. Shadow Warrior 2 a Battlefield 1 *5*
  • Tim srovnanim s mobilnima hrama myslim to ze je to jednorazovy nakup bodu/penez/praxis kitu a ne jestli jsou opravdu potreba k dohrani hry nebo ne.
  • No tak prr, mikrotransakce jsem nevyužil, protože jsem nemusel, srovnávat je s mobilníma hrama je trochu přehnané, protože ty bez mikrotransakcí často nejdou hrát, jako třeba dungeon keeper. V podstatě ano, můžeš je ignorovat, protože při new game plus o ty koupené praxis kity stejně příjdeš, takže nemá smysl si je vůbec kupovat, já to projel 3x, mám všechno na max ale z těch "ultimátních" augmentací jsem stejně používal jenom ten dash a to úplně minimálně mimo mise při zkoumání střech Prahy
  • Preed
    Uprimne neviem ktore hry to mali,viem ze AC to od urciteho momentu malo v kazdej hre a viem,ze to mal Dead Space 3 a to hram primarne resp. skoro vyhradne singleplayerove hry,aspon je vidno ake dolezite v tych hrach su. Ale ja som uz skor vyrastol z takeho toho, ze "microtransakcie su rakovina hier" a bud mi je to uprimne jedno alebo sa zamyslim nad tym ako je to urobene, aj tak kazda hra ktora ma nejaky multiplayerovy element okamzite nejake microtransakcie ma a tam sa zase len mozes bavit o tom ako je to urobene a co si tam mozes kupovat(ako ostatne sa kazdy a vzdy bavi je to paytowin nie je to paytowin) ale chapem ze ked ti na tom zalezi tak asi je pre teba dolezite aby to recenzent odsudil ale mne to asi srdce netrha.
  • KronosDeret
    znovu se ptám, jaký agitky, můžeš být specifický?
  • Mikrotransakce ktere ti dovoli v single playeru za penize otevirat schopnosti rozhodne nejsou beznou realitou dnesnich her ale pokud to hraci a herni zurnaliste dovoli tak se vemi brzy realitou stanou.
    AAA hry ktere neco takovyho maj bys spocital na prstech jedny ruky a mozna ani to ne a to ze to Deus Ex nedava nijak najevo nebo ze neni balancovany pro mikrotransakce je jenom diky tomu ze prikaz pridat je do hry prisel doslova na posledni chvili.
  • Preed
    A co na tom chces komentovat? Jednak sa to stava realitou dnesnych hier s ktorou nikto nic nespravi ale druhak uprimne Deus Ex nijakym sposobom nedava najavo,ze si mas nieco kupovat takze ja osobne som aj zabudol ze tam nieco take je a ako svojho casu povedal totalbiscuit jedine na co sa pri singleplayerovej hre musime v ramci microtransakcii pytat je to,ci hra je zamerne balancovana tak aby si ich vyuzival a Deus EX urcite nie je, praxis kitov,penazi a vsetkeho je v tej hre plna rit aj na najvacsej obtiaznosti a na nizsich si uz vobec neviem predstavit ze by si niekto nieco kupoval.
  • Docela me zklamalo ze nepadlo ani slovo o mikrotransakcich ktere jsou nekde na urovni mobilnich her zdarma a urcite ne AAA titulu za plnou palku ale z fight clubu uz jsem pochopil ze to je neco co jste se v podstate rozhodli ignorovat...
  • To mnohé vysvětluje. A obzvlášť jeden mág v DAI symbolizoval gaye poměrně hodně.
  • Islamiste pusobici problemy v realnem svete rozhodne nejsou jenom ilegalni imigranti. Casti jsou to i lide kteri se v te zemi narodili a jsou plnohodnotni obcane a casto je k takovemu "zivotnimu" rozhodnuti dovede nejaky zvrat v jejich zivote (puberta, rozchod s pritelkyni apod.) spolu s poradnym vymyvanim mozku.
    Rozhodne tim nikoho nehajim ale to cos napsal mi prijde trochu zjednoduseny a ne tak uplne pravdivy.
  • Pronásledovat mágy je naprosto v pořádku. *1*
  • detto :)
    vlastne aj gunter hermann padol po kill phrase
  • TheGGG
    to je holt Grygar, ten si vždy bude muset ohřát svou sluníčkovou polívčičku... bany za tahání politiky do diskuze se dávaj, ale redakce si své agitky ve videích provozuje neustále. Holt demokracie....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit