Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tie necitam, pohrdam nimi.
    prave ze mainstreamove to raz za cas vytiahnu(vacsinou po nejakom umiernenom bombovom atentate, napr teraz nedavno v bruseli)
    btw, aj ty si bol Charlie? *4*
  • TheGGG
    hádám, že stovky případů znásilnění a krádeží které migráčci páchají pro tebe problém není... o absolutní neúctě k evropanům a naši kultůře by se tu dalo mluvit ještě déle... jinak evropa nemá povinnost vykrmovat miliony hladových krků z celé afriky a středního východu jejichž kultůry se za poslednich 600 let nikam nepohnuly....
  • KronosDeret
    The GGG, kde že Grygar obhajuje Islám?
  • Femto
    spíše v těch konspiračních, ne?
  • tych 15-20%, co by chceli naspat bolsevikov sa ale podla toho aj spravaju, volia komunistov, nadavaju na demokratov, davaju uplatky kde sa da, mlatia na mitingoch ludi s opacnymi nazormi apod. tj v com je to ine (a preco zlahcujes) ten prieskum, a tu masu 300tisic ludi, co su za to, aby na verejne priestory v krajine ktorej ziju,sa vykonavali samovrazedne utoky?
    btw saria ti nevadi? potlacanie prav zien
    bol by si rad, aby v cechach platila? aby cast obyvatelov malo nizsie prava ako vacsina?
  • TheGGG
    zrovna Dorian i přes tu gay agitku byl dost zábavná postava...
    co spíš nechápu je, jak může feminista a LGBT podporovatel jako Grygar obhajovat islám, to je jak kdyby uživatel vodního elementu fandil tomu ohnivému.... že se v některých muslimských zemích gayové popravují mu očividně nevadí...
  • Musulmani jsou něco jako žraloci. Živé fosílie civilizace se zakódovanou "teritoriální agresivitou" které říkají náboženství. Ovšem pravděpodobnost že vás sežere žralok je někde na nula celá nula nula něco, takže nejít si zaplavat do bazénu se žralokem je nepochybně iracionální fobie.
  • KronosDeret
    jo prstem vole, ale kdyby sme na sebe náhodou nenarazili tak na internetu se to dělá tak že pošleš link, pokud sis to samozřejmě nevymyslel nebo nenechal obelhat jak 15ctka na dýze.
  • KronosDeret
    Tak prosimtě 100% se neshodně nikdo na ničem, ju a že něco podporuju neznamená že to dělám. Rd bych poukázal na zhruba 15 -20 % československé populace která by byla štěstím bez sebe kdyby se vrátila Bolševická totalita :) A za sousedy je teda rozhodně mám.
  • TheGGG
    viděl jsi to video?
  • aha, neznamena
    skvely rozbor clanku(alebo vlcia tma) *3*
  • raz za cas sa to v mediach objavi, tych mainstreamovych
  • http://assets.pewresearch.org/wp-content/uploads/sites/11/2013/04/gsi2-overview-1.png
    sranda ze tam nieje europa a severna amerika, vsak :)
    tak a teraz k tej statistike
    podla linku je v US 1,8 milionov muslimov z toho In the United States, a 2011 survey found that 86% of Muslims say that such tactics are rarely or never justified.(bombing)
    takze 1,5+ nieco miliona odsudzuje, ale nie 100%centne bombove utoky(tj rarely or never) tj. mame krasnych 300 tisic muslimov, ktori by aj za tie bomby boli(este stale by si si za suseda dal moslima?)
    *1*

jednoducha matematika zakladnej skoly
    ...to je v prikrom rozpore co hore Janchor pise (u půldruhé miliardy muslimů se podíl extremistů a jejich podporovatelů pohybuje někde na nula celá nula nula něco)
    ako, fakt agitku do hier nedavajte, lebo sa to zvrhne a laviciactvo mi je vrcholne nesympaticke(asi ako kazdemu, kto ma par mozgovych buniek pokope)
  • Femto
    cože to? Kde jsi ten nesmysl vyhrabal?
  • prstom ci ako?
    v nemecku a vo francuzku bezna vec, na kazdu mesitu maju tajne sluzby nasadene svojich ludi
  • KronosDeret
    kdyby tě zajímaly skutečný čísla PewR, tak jsou tady :) A ber je se špetkou soli, statistika je přesná věda o nepřesných číslech.

http://www.pewresearch.org/fact-tank/2016/07/22/muslims-and-islam-key-findings-in-the-u-s-and-around-the-world/
  • The_Nameless_One
    - "HACK THE PLANET! HACK THE PLANET!"
    - "SHUT UP AND GET IN THE CAR!"
    *1* *1* *1*
    Myslel jsem si, že mi videorecenze od Lukáše nechyběly, ale mýlil jsem se...
  • KronosDeret
    děkuji za potvrzení toho co sem napsal, Doležal neměl o čem psát tak psal o ničem a udělal při tom paslovo, které ani v tom článku nic neznamená.
  • KronosDeret
    můžeš mi prosím nějaké ukázat?
  • ja len k :u půldruhé miliardy muslimů se podíl extremistů a jejich podporovatelů pohybuje někde na nula celá nula nula něco

http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/279233-vaecsina-moslimov-chce-uplatnovat-pravo-saria/
    (šaria je extrem - aby nedoslo k omylu)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit