Přejít na výpis diskuzí
Dex - recenze českého kyberpunkového RPG
24.5.2015 | Ladislav Loukota
63 příspěvků
-
A ten dabing je asi jeden z nejlepších co jsem ve hrách slyšela :) Tam kloubouk dolu :)
-
-
presne, tim jsem byl vylozene prijemne prekvapenej, hra za par supu a dubing delanej s laskou
dokonce i hudbu jsem mel po celou hru, coz se mi snad jeste jinde nestalo
-
-
" Ačkoliv jde o poměrně typické schéma, které se odkazuje na Ghost in the Shell" pardon games, ale jestli chcete psat recenze, tak se vyhnete tomu, cemu nerozumite. kurde, to jsem se zase nasral. kvuli vasemu diletanstvi. chuji.
-
-
Ghost in the Shell- co je to zas za ohavnost *11*
-
-
Japonské kyberpunkové anime z 80. let, má dva filmy a jeden seriál. Je to něco jako Akira, pokud znáš
-
-
to on nezna. jinak sorry, jen me to nasralo
-
-
-
-
jako ta hra by mohla bejt mít i na 8/10 .. jako 2d mlátička ve vzoru starých automatu je to fajn, ale hodnotit hru stylem, jo je fakt zbugovaná, ale mě to nevadí :) sem zvedavej u kolika jinejch her by se prominulo to, že vlastně ani nejdou dohrát
když za něco platím peníze tak očekávam, že to plně funguje a tohle je největší fail autorů -
Tak kdyz bugy dneska najdeme u AAA titulu tak nevim co cekate od indie her . Napr. takovej VANILA Skyrim byl v zakladu strasnej sh.t a jaky to sklizelo hodnoceni .
-
fuha, tak ked uz sa hrame na oldschool a 90te roky, podla toho textu by ta hra v 90tych rokoch vyfasovala akurat tak vtipnu recenziu od Andreja Anastasova a hodnotenie mozno 4/10.
"Problém s kritikou questů v Dex ale je, že určitá míra chybek je v RPG žánru vcelku normou."
Tato veta je manipulacia. Neviem ako sa to odborne nazyva, ale novinari to radi pouzivaju. Vacsinou ale nejde o hry, ale ked musia kritizovat kroky svojich oblubenych politikov (rozumej mecenasov).... -
-
Jj, to už snad ani není snaha o alibismus ... Když někdo něco odflákne, tak já přeci můžu taky. A až se mě někdo zeptá, proč jsem to odfláknul, hned ho zpražím odpovědí, že Franta od vedle to fláká taky. Tahle recenze holt úplně nevoní ;).
-
-
Takže je to lepší jak Space Marine (5/10)?
-
Hraje to nekdo? Stoji to vubec za zkousku? Zatim jsem cetl recenzi v LEVELu a tuhle na Games - podle hodnoceni zadna slava, tak me zajima, jestli s tim ma nekdo lepsi zkusenosti...
-
"Bish, Bash and banabe Bosh..." Nejzábavnější bromosexuál internetu už si Dexe všimnul. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ik9PKDi1R94&list=WL&index=7 -
na steamu to dostalo hrozne narezano, jak tam byl na zacatku ten ukladaci bug, ted se to zas povytahlo, jinak by to melo 8 vklidu (podobne jak u me, mi to taky dost nasralo, ze jsem musel 2-3 hodiny hrani kvuli nemu opakovat)
-
It was our game? Too bad. *7*