Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, myslel jsem že to bude aspon trochu dobrá hra ale co vidím tak to vypadá jako blbost na mobil,,, btw ta hra se prodává nebo je to free ? i když vlastně je to jedno ...
  • To si snad delate prrrdel s tymhle hodnocenim?

Ted jsem dohral Wolfensteina (New Order) a to byla hra na desitky hodin ZABAVY s hodnocenim (tady) 8/10.
    Ve vsech smerech to byla vyjimecna hra - obsahove, technicky, atmosfera atd.

Dex ma priserne chyby, je to ukrutna nuda, propaguje se tady kazdej tejden a v recenzi napokon ziska 7!!!
    Wtf???
    • https://www.youtube.com/watch?v=NUyTu9JQOE8
  • s dobrym buildem (aspon lvl 4 melee + 25% dmg implantat) moc akcni nejsou, proste nastoupis a behem okamziku kazdyho vyndas
  • Hra je to suprová co se týče prostředí a hudby. Kyberpunk mám rád jak ve hrách, tak ve filmech. Jenže... Neskutečně mě flustrují souboje a souboje v kyberprostoru, tak tam obzvlášť - ty jsou totálně těžký a to mám nastaveno na jednoduchou obtížnost. Jako když už jsem asi po desátý dead, tak chytám nerva a k čemu je hra, která vás flustruje a naštvává? Hra má zabavit a ne naštvat. Lítá to tam na mě ze všech stran a mě z toho po chvíli začne akorát bolet hlava. Proč jsou ty souboje tak těžký? Proč vývojáři nedají možnost lehké obtížnosti, kde hráč skutečně lehce projde všemi souboji? Všichni nemají rádi výzvy! No nic, další hra kterou odinstalovávám kvůli obtížnosti soubojů. Fak mě to nebaví furt umírat.
  • šáhnout po tomto? a proč? Každého volba.. Ale myslet si, že když někde napíšu, že to je KYBERPUNK tak to je něco jako "studio zdravého spánku".....
    • a sousloví "pro fanoušky žánru" to je dobré klišé, které to dorazilo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit