Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    zkracena verze clanku: vsechny klony diabla se mu nikdy ani nepriblizily, nektere bavily chvili, jine ani to ne, kazdopadne diablo je vic nez jen bezducha rubacka, je to taky blizzardi hra, tzn. je neuveritelne "polished" a to nikdo jiny nezvladne napodobit...
  • Pro mě je naprosto nesesaditelným králem na trůnu Diablo2 (jednička jsem hrál až po 2 a to už mě neměla co říct). Možná je to tím že jsem ji hrál jako první akční RPG, ale pro mě má tak dobrý "feeling" při boji a zajímavý loot, že mě to fakt baví, i když je to vlastně jen tupé klikání.
    Většinu ze zde jmenovaných her jsem zkoušel, ale žádná mě nenabídla takovou zábavu jako Diablo 2 a žádnou jsem taky nedohrál (narozdíl od min 20x dojetého... právě Diabla2 :-)
  • Pravda, to už bysme mohli začít Canon fooderem. Sice ze meče vyměnily za pušky, ale to je jedno :-)
  • Pokud to chápou tak si nedovedu rozumně vysvětlit, jak chce někdo porovnávat hry typu Gothic, Fallout.... s hramy jako Diablo.

Ano, skutečně je tam pár společných prvků... za zabití potvory dostanete HP.
  • Psychotic
    DA taky není hack'n'slash, ale jinak proč ne, byl dobrej.
  • Psychotic
    To já vím proč, v prvním aktu je levelování nejrychlejší. A když to v prvním aktu poděláš, ostatní jsou utrpení.
  • ja myslim ze to tu vetsina lidi chape docela dobre, mimochodem nazev "akcni rpg" je sam o sobe naprosty nesmysl, pridelovani bodu do statistik a mlaceni potvor po hlave nema s "roleplay" nic spolecneho
  • jak to tu čtu tak víc lidí nechápe rozdíl mezi RPG a akčním RPG (diablo-Zaklínač)
  • to jsi ale chochu úplně ale úplně mimo žánr. O klasických RPG a implementacích pravidel Ad and D by se dal napsat podobný článek.

Jdem s dobou, budem hrát CoDa :-)
  • aspon ze nezabil: "Dragon Age!!!" > to by ma klepla pepka *4*
  • Albion.
  • tenhle článek byl ale zaměřen především na akční izometrické "hack'n'slash" RPG. Takže i když sice fallout patří k jedněm z nejlepších RPG co jsem hrál, sem v podstatě nepatří. *3*
  • houby bez diskuze, nejlepsi RPG vsech doby bylo Baldurs Gate 2 ;]
  • Kr.Pa
    Můj král je a vždy bude Gothic 1
  • Nech sa na mňa nikto nehnevá , no podľa mňa boli najlepšie RPG všetkých dôb Fallout a Fallout 2. A to bez diskusie
  • Fresh meat :D
  • Naprostý souhlas.
  • nevím jak u ostatních ale mě třeba o grafiku nejde vůbec jen mi přide dost nanic když se pořad opakuje ten primitivní systém co byl před 10lety dobrej ale dneska už mi to přijde jako že chcou mít prachy za minimum práce respektive nejvíc jim na tom musí snad dat zabrat grafika když je to pořed to samí *1*
  • Magicka
  • Mě mrzí, že Diablo 3 bude asi jedno z posledních izometrických RPG, protože tenhle žánr miluju. Lidi prostě chtějí "úžasnou" grafiku a to se dnes bohužel podle většiny neslučuje s žándrem izometrických RPG i kdyby grafika byla sebepěknější.*9*
    Mě osobně se třeba i dnes v roce 2011 stále líbí grafika Sacred, Titan Quest, Dungeon Siege, Greyhawk: Temple of elemental evil atd atd. Kdyby pořád vycházely takové hry, klidně i ve stejné grafice, byl bych šťastný jako blecha. Ano mám sice rád i third-person nebo first-person RPG, ale musím se kacířsky přiznat, že bych byl asi raději, kdyby například místo Skyrimu vyšlo nějaké perfektní izometrické RPG *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit