Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja u Diabla 2 vydržel 8 let :D. Asi blázen, ale furt tam přes battle.net a multiplayer byla nějaká motivace, furt novy předměty, překvapení, možnosti a hlavně zábava. Graficky, herně, zvukově pro mě luxusní až umělecký dílo. Dnešní hry jsou hlavně o grafice a jednoduchá a zábavná hratelnost nikde.( Ani DS3 se mi moc nezamlouva).Třeba namixovat dobrý předněty a vytrejdovat ty nej. To bylo na battlenetu umění, nemluvím ani o zabití uberů hledání pokladů pomocí find magic a podobných vychávek.
    Dnes hraju na ps3 jen 2 hry (pc jsem odstavil jako herní mašinu): Super Street Fighter 4 a Gran Turismo 5, ted cekám na Diablo 3. S touhle magickou uměleckou trojicí si doufám vystačím. Důležitá je supr hratelnost, zábava a výdrž hry. Ne grafika a woow efekt jako u většiny dnešních her. Nostalgicky vzpomínám na 16bit SEGA a Nintendo, takový supr hry a kolik zabírali místa?
  • Naprosto souhlasim s clankem, uz sjem to tu i drive nekde v diskuzi psal... Diablo 1+2, Dungeon Siege 1, Sacred... Nic jineho se jim ani zdaleka nepriblizilo...
  • Otazka pohledu me TQ nikdy nebavil... nevim proc, asi mi nejat proste nesedl...
  • Your death will be revenged!
  • jj Entomorph: Plague of the Darkfall je super hra, to je este predchodca diabla :)
  • no ono soucasti toho feelingu u D2 byl i zvukovej a grafickej doprovod( grafika sice 2D, ale nadherne udelana a na svou dobu spicka) a jednotlive videa po ukonceni samotnejch actu. ZVuk v jednotlivych actech te az pobizel kosit dalsi a dalsi potfory, paradne graficky zobrazeny.. celkova vyvazenost D2 byla vynikajici. jen se obavam ze prave D3 tohle uz nedokaze. slaba grafika, navic az nechutne mnoho si bere s wowka, videa dosud ohledne D3 vydana byla desne slaba.... moc sanci tomu nedavam a vypada to ze D2 zustane nepokorenej kral i po tolika letech
  • No ja si myslim, ze diablo jemu podobne hry patri do akcnich her a s rpg maji pramalo spolecneho. Takze to neni jiny subzanr ale rovnou zanr! Z pojmu akcni RPG se mi nedela dobre :) Ono se da Diablo nepochopit?? :-D
  • Fallout vysel rok po prvnim Diablu, prvni BG dva roky. Mel jsem na mysli obecny trend, ne ze se prvni den po vydani Diabla vsechno podelalo :) Krom toho BG nepatri moje TOP10, ale to s tim nesouvisi.
  • Entomorph anyone? *2*
  • Mna Diablo (ani 1, ani 2) nikdy nebavilo, mozno v dobe kedy som hral jednotku som bol este prilis maly... Dvojka bola celkom fajn - chvilu, vzdy som sa dostal max. do tretieho aktu a potom som to zabalil, pretoze ma to prestalo bavit. Skusal som ju inak v dobe vydania (to som mal 12) a potom v priebehu rokov este parkrat. To iste DS, TQ, Sacred... Vzdy ma to chvilu bavilo, ale po chvili to bola nuda a stereotyp. A preto pre mna najlepsim hack&slash RPG ostava Torchlight, ktore jedine ma bavilo natolko, aby som ho presiel - dokonca viackrat za rozne postavy a obtiaznosti.
  • Odulin
    No čoveče bohužel nedovedu. Já vím, že jsem furt v podstatě dělal jen klik klik, ale to mi přijde hodně povrchní pohled. Pokud tě odrazuje už ta samotná forma akčního rpgčka, tak ti asi těžko vysvětlim. Nicméně na Diablu se mi líbíl příběh, grafika, filmečky, několik absolutně různorodejch postav, šílenej looting a itemy, stejně tak leveling, hudba, správný množství nepřátel, výborná znovuhratelnost...no prostě všechno, celková harmonie různejch faktorů, která zajišťoval,a dá se říct takovou hypnotizující hratelnost. Tady fakt asi platí, že buď miluješ nebo nenávidíš. Je mi jasný, že hodně lidí v tom vidí jen nudnej klkifest a neberu jim to;), ale pro mě je to srdcovka....No návykovost se těžko vysvětluje, ta se prostě musí cejtit.
  • Odulin
    *
  • alien shooter 2 FTW!
  • titan quest s datadiskem podle me diablo II prekonal, ke skvele hratelnosti a atmosfere pridal i peknou grafiku, ktere nemohlo staricke diablo konkurovat. aspon v single casti urcite :) mp ma asi stale DII nej, kdyz ho porad lide hraji :)
  • no ja jsem nazoru že právě TQ byla konečně hra která Diablo konečně pokořila:)
  • a co hra revenant na tu sa akosi zabudlo. ma najlepsi system subojov a najlepsi dabing.
  • Nejradši mám D2, bavil neuvěřitelně dlouho, ale atmosférou, kvůli které si na hru vzpomenu, když už znova nezahraju, jasně vede i před D1 Harbinger... To se nedá popsat. To zvláštní jednotvárně prostředí, zvláštní postavy (hráčské i NPC), které mají svoje osobnosti, dystopický, beznadějný osamocený svět, všechno mi to do sebe tak zapadá... takže i když "herně" to vlastně nebylo nic moc, stejně výjimečný zážitek.
  • Divine divinity je spíše mix Diabla a Balduru ke kterému má podle mně blíž...
  • http://www.grimdawn.com/index.php
  • Pises?Me osobne bavi pribehova RPG??Tak to v tom pripade nechapu jaktoze te bavil vic Titan Quest nez Diablo?:D:D Diablo ma vic nez vybornej pribeh!:)) TQ sem hral ale nedohral podle me absolutne spatnej pribeh(Asi to vubec nakej pribeh melo):D:D a celkove me ta hra prisla uplne o nicem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit