Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • D3 je 100x lepsi trotle
  • Nevím, jestli to má být jen nějaká provokace, nebo jestli to myslíš ironicky :). Diablo 3 není sice špatná hra, ale s tím co jsi napsal se souhlasit nedá. Zahraj si raději nějaké pořádné akční RPG, jako třebas Dark Souls. Proti tomu je Diablo 3 jen opravdu nudná hra pro mainstream (nebo pro fanatický grindery ... na inferno)
  • Diablo 3 je nejlepsi hra vsech dob. Budu hrat D3 po mnoho let stejne jako Diablo 2. Je to perfekni hra. Nejlepsi hra vsech dob beze sporu. Jen hlupaci a zakomplexovany hateri nesouhlasi. D3 >>>> all

je to nejlepsi hra v historii vy ubozaci
  • No má tam bejt padaly, jsem si to po sobě včera nepřečet *7*
  • Ano, to je pravda, hodně jsem tu zjednodušil, tresné jsou i pochybnosti. Stručně řečeno, pochybnosti nebo popírání toho jak je definován holokaust (definice o kousek výš) je trestné a zakázané.
  • popirani holocaustu neni jen o tom, "ze se nestal"... mezi popirani holocaustu se radi i pouhe pochyby o poctu udajnych zidovskych obeti > nesmim zpochybnit, ze jich bylo 6m...
  • klasa klasa... proč mě z těch vašich komentářů svědí klobása?
  • Je mi jasné, co bude obsahovat první DLC *1*
  • Dockej casu jako ... *1* *1* *1*
  • Poslední věc, která téhle hře chybí, jsou měsíční poplatky *1*
  • Tak tak D III bylo to posledni co jsem do teto zdimacky zvane Blizzard narval ... delaji z hracu nemyslici platici hlupaky, takze doufam, ze se jim to zpetne vrati i s uroky.
  • Tak mě už žádné D3 trápit nemusí, Diabla na Inferno jsem zabil a tím pro mě tahle simulace Wall Street skončila. Blizzard jsem si přidal na svůj osobní "blacklist" a tohle byla poslední hra, kterou jsem kdy od nich koupil *11*
  • Diablo III - hratelnost zadna - znovuhratelnost vubec zadna - celkove strohe - odflaknute - male - klaustrofobni - nulovy a smesny pribeh - totale domrsena itemizace padani predmetu ve hre - grafika avataru=LoL - system skillu fail ... ... ... atd. atd. atd.

No jeste, ze je ve hre aukce a vsechno si lze koupit tam :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Aukce = uspech teto hry je zarucen, nevadi ze jsme hru uplne znicili, hlavne ze to sype ...
  • Diablo - z nejlepsi akcni RPG serie se stala nejhorsi zlatokopecka dira zvana Diablo III, ktera celou serii definitivne poslala do kytek.
    Vivat Blizzard - po zniceni WoW a Warcraft pribehu celkove, dalsi osudna rana pro hrace ...

Blizzardovske slataniny hraji uz jen uchylove jako Ellendway a jeho verny slizky had Plisken a stado nemyslicich ovecek k tomu. *1*
  • Pro historik: Cituj mi prosím kde je popsán proces fungování konkrétní komory z článku na wiki. Děkuju.

"Že citace nezazní v úplném znění anglického dabingu v samotném videu není důkaz o nějaké falzifikaci, a i kdyby, tak jedna v detailu nepřesná citace nediskvalifikuje ostatní historická svědectví, kterých jsou tisíce"

Logický klam, tzv. strawman nebo také podsouvání, "útočíš" na něco co jsem neřekl místo toho aby si argumentoval proti něčemu co jsem řekl, ale to nešlo, tak si reagoval na něco co jsem nenapsal aby to bylo snazší. Problém na který jsem poukázal je ten, že dotyčný člověk neřekl zmiňovanou větu v jejím znění předloženém zde, ani v angličtině, ani v němčině, kritická pasáž z jeho úst zcela chybí, byla připsána do přepisu z dokumentu a do knihy, je to výmysl. Pointou tedy bylo poukázání na nekalé praktiky Laurence Reese a falešnou citaci a ne na nějakou nevěrohodnost svědectví, které jsem logicky ani kritizovat nemohl jelikož tu žádné nepadlo, v tomhle případě je nevěrohodný ten o kom je řeč, historik Laurence Rees, o svědectvích nepadlo ani slovo. Hysterické to není, neslýchané to opravdu je, falsifikace toho co někdo ne/řekl je neslýchané zvlášť pro odborné zdroje. Tvrzení o hysterii je z tvé strany jen pokus mě nějak napadnout. Tvůj závěr v podobě vydávání mého slušného vystupování za nějaké maskování, to byl také jen pokus mě zdiskreditovat. Soudě dle tvého přístupu, kdybych byl sprostý a hrubý, je to špatně, když jsem slušný, je to taky špatně - podle tebe jen maskuju zlou skutečnost. Opravdu zajímavý přístup.

Ohledně svědectví, poprosím tě o nějakého svědka který mi popíše plynovou komoru a jak že to fungovalo, to mě zajímá. Předem ti děkuju.
  • Čti pořádně: odpovědí je ti článek na wiki, kde je proces fungování plynových komor popsán, a potom také článek, kde je rozebrána argumentace popíračů, jejíž styl odpovídá i tvým dotazům.

Že citace nezazní v úplném znění anglického dabingu v samotném videu není důkaz o nějaké falzifikaci, a i kdyby, tak jedna v detailu nepřesná citace nediskvalifikuje ostatní historická svědectví, kterých jsou tisíce, jsou pečlivě zdokumentovány a můžeš si je prostudovat jinde, než na herním serveru. To, jak hystericky ale okamžitě píšeš "neslýchané", je jenom důkaz, že historické prameny tě zajímají jen potud, kdy se ti hodí je lacině zpochybňovat. Sice to maskuješ laskavým a věcným tónem, ale jakákoliv další diskuze s tebou je bezpředmětná.
  • To je zajímavé, já jsem požádal jen o ukázání plynové komory a jak to fungovalo a odpovědí je mi obecný článek ve wiki, který znám a k tomu článek o popírání holokaustu, který už je zcela mimo téma mého dotazu. Návdavkem dostanu názory některých SS na popírání holokaustu na které jsem se také neptal, z nichž minimálně jeden (Oskar Groning) je nepravdivou citací viz samotný dokument a jeho slova - http://www.youtube.com/watch?v=NiuAM7zYhhs#t=0m45s - a v přepisu i knize vycházející z dokumentu (http://www.pbs.org/auschwitz/about/transcripts_6.html) která je ve wiki uvedená jako zdroj pro jeho slova, je citace upravena a doplněna autorem o něco co Groning vůbec neřekl jak dokazuje dokument sám, což považuji za neslýchané falsifikování. Proč je mi předložena falešná citace, nevím.

Je zarážející jakým problémem je zodpovědět tak jednoduchý dotaz, ale není problém mě bezdůvodně napadat za nějakou údajnou úlisnost.
  • SS-Oberscharführer Josef Klehr has said that anyone who maintains that nobody was gassed at Auschwitz must be "crazy or on the wrong".

SS-Unterscharführer Oswald Kaduk has stated that he does not consider those who maintain such a thing as normal people.

Hearing about Holocaust denial compelled former SS-Rottenführer Oskar Gröning to publicly speak about what he witnessed at Auschwitz, and denounce Holocaust deniers, stating:
    I would like you to believe me. I saw the gas chambers. I saw the crematoria. I saw the open fires. I was on the ramp when the selections took place. I would like you to believe that these atrocities happened because I was there.
  • (+ http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Holocaust_denial#Use_of_gas_chambers)
  • Příjemné čtení přeji, pane hm: http://en.wikipedia.org/wiki/Extermination_camp#Operation_of_the_camps

Nebo případně rovnou: http://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust_denial

Protože tu svou úlisnou zvídavost samozřejmě jen hraješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit