Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Dobře, můžeš mi jí ukázat a říct jak fungovala případně aspoň říct kde si jí viděl a já už snad budu vědět? Určitě jí např. vygoogluješ pokud si to nepamatuješ z hlavy.
-
životem
-
vydělat
interakce -
V Diablu II padali všechny věci, i pro tvojí klasu.
-
Ono to asi bude tím, že tyhle koncentráky se používaly pro Němce a jiné národy. Židi se vraždili na východě... já viděl první plynovou komoru, kde se Cyklon B testoval. Opravdu nechutné.
-
Oj chlapáku a co tak strašnýho řek když jen zopakoval jeho slova?
-
Nazdárek
V Diablu II padali věci, které byli pro všechny možné klásy, ale ne pro vás. Věci si na battle netu hráči mezi sebou směňovali, nebo měli muli a přitom hráli i za ostatní klásy.
Auction Hous vítám, můžu se zbavit věci pro klásy postav za které nehraji a přitom můžu koupit věci pro sebe. Pokud možno ty nejlepší ve hře a farmení itemu ve hře jenom způsobí, že budeme nadlevelování nad mostry.
Takže mi to vychazí tak, že je lepší koupit velmi dobré předměty AH a poté třeba pět až deset levelů počke a žádný nekoupit. Dobré je kupovat výbavu po částech, aspoň pak nehrajete s nejlepší možnou výbavou ve hře na daný level.
Rozhodně je Diablo III jednou z nejlepších her, kterou sem kdy hrál!
S pozdravem! -
Docela by mě zajímalo, jakým super živovet žiješ ty.
-
Nějaký agresivní. Co, nepadá ti nic solidního co bys hodil do aukce?
-
ne že by na tom nebylo trochu pravdy,ale zní to lehce zaujatě sákra..
-
Dobrá tedy, a co přesně svobodu potlačujícího kdo propaguje tím, že vyjádří opačný názor na holokaust a proč by takový názor měl vlastně vůbec něco propagovat? Toho nemůže někdo vyjádřit jen tak aniž by cokoliv (tebou nespicifikováno) propagoval?
-
hele nacku, neber si Husa do huby
-
co nechapes na tom, ze kdyz nekdo propaguje neco co smeruje k potlaceni prav a svobod cloveka, ze se tim snazi potlacit prava a svobodu lidi ?
-
Snažím se, aby hráči otevřely oči !!Říkám jenom pravdu...
-
začátek idiokracie v herním průmyslu :D
btw koukám, že jedeš ve stejném duchu i na konkurenčním webu, všichni jsou nerdíci a vlastně pohrdáš uplně všemi a přesto jsi mezi hráčskou komunitou.. nový troll, či dokážeš něják vysvětlit normálně, proč takhle reaguješ na vše? -
Mně vadí prostě, že AH není něco navíc je to součást hry. A právě padání věcí je dost změněné o proti D2. Nejsem žádný hater diabla 3, ale tohle mi dost kazí dojem z hry.
( mimochodem nevím proč nemůžu reagovat na poslední příspěvek ve vláknu :/ ) -
Mně vadí prostě, že AH není něco navíc je to součást hry. A právě padání věcí je dost změněné o proti D2. Nejsem žádný hater diabla 3, ale tohle mi dost kazí dojem z hry.
-
bizisko: Tak to, ze ti nic nepada jsi musel poznat uz po 4 hodinach, ale stejne tam bylo neco, co te u toho udrzelo dalsi 2 hodiny :)
-
Jak si predstavujes "dohrat hru"? Jestli ti jde o dokonceni inferna, tak tahle obtiznost je navrzena bud na kupovani veci / straveni hooodne casu farmenim. Pokud te tohle nebavi nebo to nechces delat, tak neni inferno pro tebe.
Nahodne padani / nepadani veci je proste jeden z aspektu diabla, ktery z velke casti urcuje celkovou herni dobu. -
Nieco na tom bude. Dnes za sest hodin v prvom akte na inferno, vacsinou s nephalem valor 5 mi padla jedna sekera s ktorou som si polepsil o 200 dmg. Inac stovky kusi, lukov a fistov comu sa ako barbar velmi tesim :) Co sa tyka unique - keby mi este na zaciatku normal nepado oranzovy opasok tak ani neverim ze tam nejake su...