Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
V pořádku, nedohodli jsme se na ceně, to respektuju.
-
Protože někdo se musel ozvat, když se tu píšou taková svinstva. Ale to neznamená, že mám chuť někoho dovzdělávat zadarmo. Trial verze vypršela. Chceš víc? Zaplať.
-
procti si taky neco o irgunu, hagane a lechi abys vedel, jak tento teroristicky stat vubec vznikl
-
Ale jsi zde, rozhodl si se tu mě potažmo nám čas věnovat už po několik hodin, ale najednou to nelze, proč? Proč zrovna v tomto případě?
-
Velice zajímavé, ale asi se to dalo čekat. Bohužel na to nemohu přistoupit, nemohu ti zaplatit za něco jen s dobrou vírou že to co říkáš je pravda i když to tak být nemusí k čemuž se přikláním na základě toho co jsem předložil a i na základě tvých vlastních komentářů. Já jsem tu ve své pracovní době (ne, nikoho neokrádám, jsem na volné noze a okrádám jen sebe) a nenapadlo po někom chtít v diskusi peníze když jsem požádán o dokázání obvinění a svých tvrzení.
Omlouvám se, ale snad pochopíš, že ti nemohu platit za to aby si dokázal, že tvá obvinění vůdči mě jsou pravdivá, důkazní břemeno je na tobě a platit ti za něj nemohu. Dokonce si měznovu napadl viz tvé "s ohledem na tvoje vystupování tady budu vyžadovat zálohovou platbu předem" -
Dworkin: Nech at se místní vyřvou. Je to jen závist že židi na rozdíl od nich jsou úspěšní. Stačí si přečíst třeba knihu Startup: hospodářský zázrak Izraele . Tam se člověk dočte že mnoho lidí v Izraeli se snaží přijd na něco nového a né že si tam odrobí šichtu a pak jen nadávaj u piva.
-
Proč ne? Protože můj čas je jenom můj a jenom já rozhoduju, kdo stojí za to, abych mu ho věnoval, a kdo ne. Ovšem v určitých případech jsem ochoten vypracovat právní stanoviska, samozřejmě za peníze a na fakturu.
-
Proč ne?
Státní zástupce to dělat nebude, pokud jde o soudy s lidmi, kteří porušili zákon svými názory o holokaustu, NIKDY se neprobírají jejich argumenty a nikdy se holokaust nedokazuje, holokaust je považován tzv. za "všeobecně známou skutečnost", která nepotřebuje dokazování, něco jako, že voda je mokrá, Slunce svítí apod., tato "judical notice" je používána v těchto případech. -
Nevím proč nadáváte na Blizzard , vždyť ty aukce začali pořádat hráči WOWu a to dost ve velkém. Blizzard tento koncept jen zoficiálnil u své jiné hry.
-
Můžu, ale už ne zadarmo. Moje základní taxa za právní služby je 2.500,- Kč plus DPH za hodinu. A s ohledem na tvoje vystupování tady budu vyžadovat zálohovou platbu předem, alespoň na dvě hodiny práce. Dohodneme se?
-
Tak dokazovat někomu, že holocaust skutečně proběhl, nebudu. To může případně udělat státní zástupce, když na to bude mít žaludek.
-
Skvělé, ty to dokonce znáš konkrétně, můžeš zde citovat pasáže, které ukazují, že co jsem napsal je špatně? Předem ti děkuju za tvůj čas.
-
nebude to proto, ze prezivsi nativni americky obyvatele nevlastni vic nez polovinu svetovych medii a bank?
-
Jé, židovský přisluhovač, to už jsem dlouho neslyšel.
-
Ne "někde něco", ale ústavní právo. A klidně budu konkrétní a doporučím: Ústava České republiky. Komentář (autoři Sládeček, Mikule, Syllová et al.). Listina základních práv. Komentář (autoři Wagnerová, Šimíček, Langášek, Pospíšil et al.). Ústavní právo (autor Jan Filip). Až tohle přečteš, můžu ti doporučit další. Za nějaký rok dva pak už budeš schopný argumentovat Listinou. Možná.
-
Někdy by si mohl zkusit vyvrátit co říkají místo těch ad hominem, co myslíš? Nebylo by to lepší?
-
anebo ještě jinak - veškerý ten bordel na východě vždy nějak souvisel s izraelem a na něj se nesmí veřejně negativně "vyjadřovat osobní názor" kvůli dost ostrému krytí legislativou. není tohle právě ten fašismus ? (každopádně tahle diskuze už je dost peprná,takže se jen štourám klacíkem v už rozjetém hownu)
-
Jinými slovy, neumíš oponovat ničemu co jsem napsal a předložit argumenty proč je to špatně a dokázat tak tvá tvrzení o mé osobě, která jsou pak jen prázdným a nepodloženým obviněním. Vše si nechal na fantazii čtenářů a mojí s obvyklým prohlášením, že si musím nastudovat "někde něco", což mi připomíná obvyklé prohlášení většiny lidí když jde o holokaust a argumenty, je to úplně totožné "nastuduj si někde něco, je toho hodně" ale když tázáni byť na jeden jediný konkrétní příklad, je ticho.
I tak děkuji za tvé podněty a zajímavé názory. -
ještě mě napadlo - nvm jestli jsi/jste vážně v právničině, ale - chtěl bych se logicky dostat k tomu, proč není trestné jakékoliv negativní polemizování o vyhlazení nativních amerických obyvatel a proč se o tom nějak ani nemluví. taky jich tam nechutným a neférovým způsobem zařvalo prý kolem 50ti milionů, a taky to byli lidi ...
-
Nestačím se divit z čeho si vyvodil, že nepřijímám "odlišné etnikum", nevidím, že bych něco takovéhop psal. Dokonce nevidím, že bych se jakkoliv vyjadřoval o tom, že popírám holocaust a svůj postoj jsem nijak nevyjádřil.
Aby si sám před sebou a ostatními nějak zdůvodil proč nemusíš argumenty zkusit oponovat něčemu co jsem napsal nebo odpovědět na mé prosté otázky, označil si mě z trolla a tím máš klid pramenící z pocitu, že to co řekne údajný troll je apriori chybné. Tím, že mě takto označíš ale na mém textu nic nezměníš a tvá nemožnost se s ním vypořádat tu je stále.