Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Jediné, o čem tvůj příspěvek vypovídá je to, že jsi v životě ani neotevřel žádnou knihu zabývající se ústavním právem. A já tě dovzdělávat nebudu. Až z tvých příspěvků bude jasně patrné, že máš problematiku nastudovanou, a kvalifikovaně oponuješ tomu, co skutečně platí jako právo, tak se můžeme bavit dál. Doučování tvojí osoby ale pro mě není přínosem.
-
ano i ne
-
LZPS to umožňuje, je to stanoveno zněním LZPS, kde se lze dočíst co lze omezit zákonem, jako příklad jsem použil svobodu slova.
Svoboda slova je absolutní, buď jí máš, nebo nemáš, pokud je jakkkoliv omezena, je logickým nesmyslem jí nazývat svobodou slova. Trestné to není a nemělo a mluvím čistě o znění LZPS, LZPS nepřipouští výjimky ohledně vědeckého bádání a nezmiňuje omezení daná výjimkou v zákoně jako v případě svobody slova. Jelikož neexistuje měřítko na rozlišení toho co je a co není vědecké bádání, hrál by v takovém případě roli asi posudek soudních znalců, kteří by rozhodli o tom zda to je vědecké nebo ne.
Dopustil si se logického klamu. Naznačuješ, že to co se stalo během druhé světové války a před válkou bylo kvůi pouhým odlišným názorům, kterými to podle tebe začalo, z toho si vyvodil chybnou logiku, že odlišný názor může znovu způsobit to co se stalo a tomu se řká logický klam a zároveň demagogie. Pokud bych měl použít tvou logiku, tak protože máš odlišný názor než je ten můj, měl bych se bát že rozpoutáš válku, úsměvné. -
k propírání holokaustu, protože čechstvo dostatečne netruchlí *3*
-
Třeba ještě zjistíme, že tady jsou tací, co věří na chemtrails, ovládání počasí pomocí HAARP a konec světa 21. 12. 2012.
-
židovským prisluhovačom nevadí ani VLASTIZRADA viď Parkanová
*1* -
Takze ted lidem vadi, za hru musi hrat dlouho, aby ji dohrali?
-
a aj keby som bol v Hlinkovej Garde, vadí ti tá pesnička:
Od Žiliny ide vlak a v ňom sedí šaňo mach, všetcia židia utekajú lebo majú strach
...
alebo je to niečo v tebe bytostne homosexuálne? -
Snažím se. Že sem chodí tolik lidí, kteří s těmito svinstvy (popírání holocaustu, židovské spiknutí) otevřeně sympatizují, to jsem ale vážně netušil...
-
k popirani holokaustu ":D
-
Ještěže nehodlám hltat kecy o přijímání odlišnejch názorů od někoho, kdo nedokáže přijímat odlišný etnikum. Jenom to totiž dokazuje tvoje popírání holocaustu.... Ne, hele.. teď už teda naprosto vážně: jsem teď tak z 90% přesvědčenej, že jsi jenom troll a už tě krmit nehodlám. Každopádně to moc stylová cesta trollingu neni.. vyber si příště něco víc absurdnějšího a originálnějšího.
-
Prečo tam nepustia vedcov? Šak poznáme seriál Bones.
Pretože pod sviečkov býva največšia tma:
http://www.youtube.com/watch?v=PaqNsIkgJtw -
Ty ses sem taky propadl rovnou z Hlinkovy gardy.
-
blbost. řekli svůj názor. nikdo nemusí s nikým souhlasit, ale nikdo taky nemusí vyvracet názory druhých. doba je debilní, respekt už taky neexistuje,hm?
-
Hmm, od aukcí v Diablu 3 jsme se dostali k holokaustu? *7*
-
Obvykle nečtu komentáře zabývající se politikou a jiným spamem co patří na stránky DS,ale tohle mě opravdu zarazilo.Nebetyčná drzost a blbost pana Gulde a Palestinec mě donutila prečíst si komentáře až dokonce a pozastavit se nad situací dnešniho světa.Za to Vám děkuji,ale můj konečný názor,svobodný názor je, že Vy pánové, jste ty dva NEJVĚTŠÍ idioti co tenhle server kdy spatřil.Gratuluju:)
2 Dworkin:Dekuji,ze hajite to co je spravné.Takových lidi je zatraceně málo. -
židovečka Parkanová a vlajka hvězd a pruhú má z teba radosť
http://www.youtube.com/watch?v=kEUpjrCtCyk
Ministryně obrany Vlasta Parkanová společně s hudebníkem Janem Vyčítalem nazpívala v předvečer Bushovy návštěvy song na podporu amerického radaru. -
Dobře, čí svoboda byla narušena (a jak) svobodou slova někoho kdo vyjádřil opačný názor na událost známou jako holokaust?
-
Vždy když člověk vyjádří svůj postoj atd. k něčemu, je to názor. (pro delší verzi - http://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1zor) Kdokoli to může udělat, ano, záleží na každém jaké důvody ho vedly k vyjádření takového názoru, ale všímám si, že ty se vůbec neptáš na důvody, nezajímá tě proč, ty jsi rovnou předložil pouze dva jediné možné důvody toho proč to někdo říká: "zfanatizovanej nebezpečnej p*čus, nebo troll." Navíc si předložil rovnou i trest a to trest hrdelní nebo doživotní za pouhé vyjádření názoru přičemž nemáš vůbec tušení proč dotyčný názor řekl, s tím si se vypořádal díky svým dvěma možnostem, které určují jen dva důvody. Jsi soudce, porota i kat někoho kdo vyjádřil názor. Tvoje logické dedukce mě překvapují, ten kdo to popírá to automaticky absolutně uznává? Tomu se říká logický klam a jde o paradox, pokud si za touto logiku stojíš, znamenalo by to, že ten který popírá zločin by se k němu vlastně popřením sám zároveň přiznával a to je velice legrační představa, jde samozřejmě o klam a paradox a tvá logika je zcela mylná. Jak může někdo uznávat a schvalovat něco co se podle jeho názoru nestalo? To je přímo ukázkový logický klam. Upřímně jsem doufal, že řekneš že šlo jen o takovéto silné obrazné zvolání s tím zabíjením lidí za odlišný názor, ale ty si potvrdil, že si jsi to myslel vážně, to je šokující a absurdní zároveň když vidím jak plamenný projev máš a že vystupuješ na oko jako obrana utrpení obětí holokaustu, to je obrovské pokrytectví. Dál si nabídl jen jednu možnost jak člověk mohl dospět k takovému názoru, nepřipuštíš že si ho někdo udělal na své úsudku nebo s pomocí informací převzatých, ignoruješ, že tzv. "popírači" se rekrutují z řad lidí, co věřili a uznávali holocaust v některé části svého života a tím se bortí celá tvá teorie.
Můžeš mi taky jmenovat jednu jedinou osobu, která splňuje to co si tady napsal a říká tento odlišný názor kvůli tebou vyjmenovaným důvodům a dokázat tím tak své výroky?
Co je hroší, řekl si "Ale u člověka, kterej je očividně tak jednoduchej a tak snadno ovlivnitelnej" což ve mě vyvolává dojem, že ty by si dokonce chtěl zabíjet všechny lidi, kteří podle tvých měřítek jsou příliš jednodušší a ovlivnitelní že přijímají podle tebe jasně lži, pak ty sám chceš vlastně páchat genocidu, to proti čemu se tu tak úderně vyjadřuješ a snažíš se působit jako ten správný a dobrý.
Člověk s odlišným názorem není nebezpečný, vlastně naopak, oponentura je vždy nutná k ověření správnosti nějaké teze, pokud se dotyčný mýlí, není problém mu argumenty jeho postoj vyvrátit a původní tezi tím potvrdit a s dotyčným se takto snadno před zraky vše vypořádat. Ale nebezpečný si ty a to co píšeš kdy chceš takové lidi zabíjet nebo "jen" doživotně zbavit svobody, aby si tím uchránil tezi o které nevíš zda by argumenty tebou popraveného ustála.
Jak těžké je dotyčného umlčet argumenty? Třeba mu ukaž plynovou komoru která se měla používat, to je pádný argument a lepší než toho člověka zabíjet, máš možnost, uživatel Alfons to zkusil a nepovedlo se. -
Vedecké bádanie?
http://spravy.pravda.sk/homosexuali-protestuju-proti-vyskumom-oviec-f4e-/sk_zaujima.asp?c=A070131_090453_sk_zaujima_p23