Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
6 milonu zidu,pres 3 miliony cikanu a spousta dalsich politicky veznu. 2.svetova dohromady pres 50 milionu zivotu a dost mozna jich bylo jeste vic...to nejsou zadny nesmysli ..
... -
Tak samozrejme ze to cislo je asi prehnany anikdy se presny nedozvime ale nechapu jak muze rict ze to neni dokazany chtel bych ho videt jak by prisel k 90 lety babicce ktera byla v koncentraku umrela ji tam cela rodina a on ji rekl ze si to vymyslela a ani se tomu wojtjechovi nedivim ze po nem vyjel protoze cupa cups(troll.diskuzni)blije jeden nesmysl za druhym a to ze na verejne diskuzi rekne ze si preje smrt vsech konzolistu a zidu kuli tomu ze konzole brzdej vyvoj tak to asi svedsi i o tom ze je dusevne nemocny a nekdo by se o nej mel zacit starat to je jako a ted se na me nezlob to je jako odybych ti rekl ze si preju smrt tve rodiny protoze ste si vsichni koupily nokii 3310 misto nadupanyho iphona a kulibtomu tyhle stary telefony budou dal na trhu a nebudou vznikat lepsi telefony opravdu te nechci urazit bylo to jen pro srovnani jakej je idio*tak se nezlob jestli se te to nejak dotkne
-
aha, taze na farmenie zlata netreba ani pohnut prstom... mozno tak ked botujes, inak gl pri farmeni 100 mega na gear, za taky mesiac a pol by si to mohol zvladnut
ale viem, ono ti asi dakto drzi pistol pri hlave taze musis pouzivat aukciu na nakupovanie, inak ta zastrelia -
aha, taze v d3 nic nepadne hej, no tak to ta 1100dps wand s ap on crit, 230 int a crit damage co som predal za 180m bola asi len iluzia, ten helion crosbow s crit damage a soketom za 50m asi tiez a rovnako asi 10 grand planov co isli po 8-15 mega...
sa preber, ked ti zabijanie unikatnych trva tak dlho, ze chytia rage ta sa necuduj, ze ti nic nepadne, ked budes mat 20k unikatnych nafarmenych na inferno, potom sa ozvi -
ta ked nedokazes unikatneho zabit za 3 ci kolko minut kym ti da rage, tak mas gear nahovno a chod farmit do nizsej obtiaznosti a nie na inferno ked na to nemas
s priemernym gearom dam s barbarom 90% unikatnych v 3 akte za menej ako 15s trvania berserker wrath, ale tri minuty, tak to sa fakt nad sebou zamysli a bez naspat do hell
alebo mozes explotovat waypointy a vyhnut sa rage, ale to by trebalo trochu rozmyslat, ze -
Vybanovat všetkých do jedného. Kamkoľvek prídem do diskusie nech je to hocijaká stránka všade plno takýchtoimbecilov, už mi to fakticky lezie na nervy, nech ma toho ušetria aspoň na games, tu si chcem čítať o hrách nie o nejakých fantasmagóriách internetových idiotov.
Výzva moderátorom- banujte to, neh si ide tie svoje bludy písať inam *11* -
Asi tak. D2 bavila dlhu dobu kvoli tomu ze raz nieco dobre padne (a aj padlo), nie kvoli nakupovaniu na nejakom globalnom veltrhu.
-
aha, alebo sa mi hra snazi naznacit - CHOD DO AH NAKUPIT GEAR :D
Lenze ja tam ani nepachnem. Uz z principu... -
smysl ma vtom, vubec ji nekupovat a tim tuhle kravinu s online singlem a aukci nepodporovat
-
Hrám Diablo III...Mám 3 postavy na lvl 60 ale už ma to prestáva baviť...To nakupovanie EQ v aukcii je nechutné, absolútne nemusíte pohnúť prstom, stačí si nafarmiť zlato a nakúpite si full set...kde má táto hra zmysel ?
-
popírání Holocaustu je konspirační nesmysl - tyhle zrůdnosti se prostě děli. Co je ale blbý, že má každej v hlavě zákovanejch 6 mil. židovských obětí. Moc se neřiká, že když to tehdy po válce sčítali, tak vycházeli z trvalých pobytů před válkou- kam se obyvatelé po válce ale často nevrátili. Zmizeli do USA a rozutekli se po celym světě. Z toho vzniklo tohle astronomický číslo
-
hele Wojtišku, přestan plácat tyhle Humanistický cimty, který ač z Části pravdivý a opodstatněný, jsou stejně dost mimo. Zajímej se o historii a pak nebudeš psát tyhle způlky žvásty. Kam vstoupil Žid,tam byl vždycky průser, odevšad je vyhnaly protože vždycky likvidovali svejma machinacema ekonomiku. Z Británie je vyhnali ve středověku a ať nelezu moc do historie, tak vznik státu Izrael v 1948 zasel 60 let trvající válku na Blízkym Východě-Jon Kippur, Golany atd. atd....... o tom, že drží Světovou Ekonomiku snad netřeba psát.....tak se pak nediv, že kroky Blizzardu někdo automaticky přiřadí k chování Židů. Proti židům konkrétně nic nemám-stejně jich máme spoustu jako dobrejch a kvalitních známejch.....ale židi v globálnim slova smyslu-to je cesta do pr*ele
-
vsichni zidi sou prece stejni, to je obecne znamo stjene tak jako bila sila je dokonala a nikdy by nic nerozrkradla, ci zkorumpovala ci ovladala. bila sila to mysli jenom dobre, staci se podivat na nasi vladu (urcite to sou ale skryti zide, jine vysvetleni neni). zato vsichni zide jsou milionari a ovladaji vse atd, atd,. holocoaust sy vymysleli zide, vzdyt se to uci i v zakladni skole.
Seriously zamyslete se nad sebou.
Ano verim ze svetove deni je schopna ovlivnovat skupina mocnych, protoze chamtivost touha po moci jsou lidem vlastni od pocatku veku. Ale v prumeru normalni lidi na celem svete chteji vsichni to same. Bezpeci pro rodinu, jidlo a vodu a zabavu. Proto jakekoliv generalizovani, rasismus atd, nedava zadny smysl.
Ale holt lidi se taky daji lehce zmanipulovat. A jako spolecnost celosvetove sme velice mladi, s ruznymi stupni uvedomeni. to jeste par dekad potrva nez se neco zlepsi a nebo se vsichni vyvrazdi.
Nicmene tahle diskuze patri nekam jinam, ne na server kde chodime, aby jsme pred timhle utekli -
No, ani to nebolelo, a Games.cz už má i svého vlastního popírače holocaustu... Vcelku mě zajímá, jak se s tímto redakce vypořádá.
-
když se ti objeví nad hlavou lebka a tobě začne mizet zdraví tak ti hra v podstatě říká - NA TO NEMÁŠ :D
-
když si necháš poslat peníze na battle.net účet, tak ti blizzard strhne 1 euro ať už prodáš item za 1.50 nebo 200 euro
-
Inferno ma byt tazke. O.K. To ze treba dat na prvy raz championov (lebo ked sa mi po smrti preberie postava maju znova full health) , to uz mi prislo horsie. Ale na jaku p*cu tam dali to, ze ked ich nezakilujem za isty cas tak ma hra zabije - to nechapem. To je zas nejaka ochrana proti tomu kitovaniu ci co? Vsak to su praktiky pouzivane v tych free na kolene robenych hrach co sa daju hrat v prehliadaci.
-
Odvála za zvuku šuštění dolárků.
-
Aha, jen se narazí na strop třeba 0.25€ za item a 100 000 zlata (nejmenší jednotka) se bude vykupovat za tuhle cenu, pokud nemáš třeba 25M zlata a můžeš to prodávat za 0.01€ ...
Problém je že to zlato se genereju a neubejvá a čím více hráčů déle hraje tím víc ho tam je a cena půjde pořád dolů jako u gemů -
Na to si dávaj pozor, item flipping kvôli zisku terms of service ah zakazuje a už za to "pár ľudí" zabanovali (aj keď tam asi išlo o vyššie sumy).