Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Myslím že kdyby to náhodou způsobilo větší odliv hráčů tak by blizzard nějak zasáhl.
-
Eh, ty peníze se nebudou objevovat z čista jasna. Pořád to budou ty stejné poctivě nafarmené peníze. Tím pádem nebude docházet k inflaci a itemy budou stát pořád stejně. Jen lidi co pracujou a nemají čas, zatímco peníze jím nechybí, mají takhle možnost jak si hru stále užívat.
-
Engine je opravdu jen upravený dvojka s nádstavbou pro nové modely a textury, nic víc, vítej v realitě.
HW "náročnost" D3 splňuje požadavky současného HW konzolí typu PS3 & XBOX360
SP TO NEMÁ, to že hraješ MP a nikdo s tebou nehraje, ale musíš při tom být připojený k serveru neznamená, že hraješ SP!
Servery jsou off velice často, a to i v této době a to už od vydání Diabla 3 nějáký ten pátek uplynul.
Celoživotní podporu má každá hra, ke které člověk nepotřeboval emulaci na vzádleném serveru, každou takovou hru si můžeš zahrát i dnes, pokud ti dělá problém emulace OS, či instalce jiného OS, doporučuji se vrátit na ZŠ hodiny informatiky - "Instalace a obsluha OS"
Bugů je stovky, hra je neodladěná! Podívej se na oficiální kanál pro jejich hlášení, je úplně zahlcen!
Není odladěná! Padá, glitche kam se člověk podivá, textury nesedí, optimalizace pro novější architekturu GPU od AMD minimální.
D3 dělali šest měsíců! 10.5 let dělali D3, ale vždy to, co vytvořili odmítli a jelo se od začátku!
A jak to funguje? Necháváš to poslat jako na ten battle.net účet a pak si to nějak přeposíláš?
-
158 euro z predaja podropovanych itemov. Najdrahsie bolo i63 kladivo ze 30 euro - poplatky blizzardu a paypalu. Aspon som si zarobil na cenu hry + stovku navyse pre vlastnu potrebu. Dalo sa na tom lahko zarobit aj viac, ale prestalo ma to po mesiaci bavit
-
Diablo 3? *1* *1* *1*
Těším se čím lidi Blizzard o*ebe u Titanu. -
Muj rekord byl 15€ (se vsemi poplatky me to vyneslo 11.9€). Jinak kupuju ringy za 10 000 goldu a prodavam za 3€ :) Proste, tady je dukaz toho, ze za lidskou hloupost se plati :D
Aspon jsem si vydelal dostatek penez na steamovou vyprodej :) -
Nekdo narazil na zlatou zilu a vypada to ze jen tak kopat neprestane
-
Aha takze zlato diky tomu nebude mit zadnou hodnotu a itemy budou za miliony. Problem je, ze farmari budou rejzovat, blizzard bude rejzovat a obycejnej hrac, co se toho nechce ucastnim nasrane prestane hrat, protoze si itemy nutne pro dalsi postup ve hre (na inferno) nebude moc dovolit. Bravo!
-
15% si vezme len ak nieco predas a das si peniaze poslat na svoj paypal, z toho oni musia platit dan a nieco je samozrejme ich cisty zisk, pokial si das peniaze z predaja na svoje blizzard konto tak ti vezmu len 1 euro
-
jenže šikmoočka tě nenutí platit za nedodělanou nekvalitní hru, kde po dohrání ~ zabere zhruba osm hodin, není co dělat
-
Takto oficialne jen oficialne rikas ze to je v poradku a to je proste z principu spatne.
-
A co je na tom. V kazde online hre to davno fungovalo, jen to meli na starost Cinani. Takto oficialne je to alespon pro hrace jednodussi. Kdo se toho nechce ucastnit nemusi ani ted, stejne jako nemusel u Cinanu.
-
Nechci bejt sprostej ale tohle by si to rozhodne zaslouzilo. Takhle dopadaj firmy kterejm vladnou marketaci.
-
Blizzard má z každé provedené transakce 15%. Opravte mě, došlo-li ke zvýšení této daně zprostředkovateli, vytvořil vlastně úplně novou formu obchodní burzy ovšem bez dohledu legislativy, či institucí typu S.E.C., svou likviditu se hravě vyrovná množství penny stock exchange places in the USA. To se Bobbymu povedlo, za to ho Ben Bernanke bude plácat po zádech.
F2P se vám nelíbí, ale tomuhle humusu nezřídka tleskáte. Výborně. *1*
-
Když se dřív mluvilo o aplikaci reálneho ekonomického systému do her, tak jsem si myslel, že NPCbudou vyrábět, nabízet, poptávat a podobně, ale ne, že Blizzard udělá z dobré hry nic víc něž pouhé tržiště :D
-
No na východ asi těžko, když v Asii není real money auction house... Bude se to týkat Ameriky a Evropy.