Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Zakázané knihy iba po pamäti
Dvesto rokov pospolu
Genéza sionizmu
Dejiny Slovenska a Slovákov
+ všetky tu http://vho.org/aaargh/tche/tche.html -
LZPS NEumožňuje libovolně omezit naše svobody. Svoboda slova NEní absolutní. Šíření výsledku vědeckého bádání, který spočívá v tom, že holocaust se nestal, JE trestné. "Pouhými odlišnými názory" to začalo i v předválečném Německu.
-
spousta lidi si plete svobodu s anarchii, nastesti stale plati, ze svoboda jednoho konci tam, kde zacina svoboda druheho
-
Prošel jsem si diskusi a našel jsem pouze "smrt konzolářům" "smrt monopolizaci".
Můžu tě poprosit o to aby si mi přesně citoval část, která hovoří o "smrti Židům" jak si řekl ve svých příspěvcích? -
Za popírání holocaustu? To neni moc názor imho. Spíš póza, protože kdokoli může absolutně popřít holocaust (nemyslim jen spekulování nad čísly), tak je buďto zfanatizovanej nebezpečnej p*čus, nebo troll. V případě trolla bych to smrtí neřešil, to máš pravdu. Ale u člověka, kterej je očividně tak jednoduchej a tak snadno ovlivnitelnej, že si nechá vnutit takovou lež, bych skutečně váhal mezi popravou a doživotním uvězněním, protože je pro společnost prostě nebezpečnej. A netvrď mi, že by si takovej názor mohl vytvořit sám, protože kdo z vás má tady nějaký konkrétní negativní zkušenosti s židama v takový míře, že by si dokázal ve vlastním svědomí ospravedlnit vyhlazení milionů jejich jedinců.. Že nemluvim o popírání ale o uznávání? Ale notak.. každej kdo absolutně popírá holocaust dělá jenom to, že ho absolutně uznává. A takový lidi bych skutečně střílel do hlav. *3*
-
Dworkin bohužel mluví pravdu, naše Listina základních práv a svobod umožňuje libovolně omezit naše svobody a jedná se o paskvil, konkrétně o svobodě slova se lze dočíst:
"Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti."
Jinými slovy, vždy když je uznáno za vhodné, může se odsouhlasit omezení svobody slova = de facto žádnou svobodu slova nemáme, jelikož ta je absolutní jako např. v USA a jejich první dodatek. Nic jako omezená svoboda slova neexistuje, pak by nešlo o svobodu. K takovému omezení svobody došlo paragrafem vytvořeným speciálně kvůli holokaustu (i když ten není výslovně zmíněn ve znění paragrafu), tuším v roce 2003 (kdyžtak mě někdo opravte) aby mohli stíhat tzv. popírače.
Nelze ale omezit svobodu vědeckého bádání, umělecké tvorby nebo vyznání, to omezit zákonem nelze, taková výjimka v Lzps není, ale kdyžtak mě někdo opravte. Znamená to, že vědecké bádání s nepříznivým výsledkem jdoucím proti zákonem nařízené verzi by nemělo být trestné. Vždy mě překvapí když vidím někoho jako je Dworkin, který oslavuje omezení svobody a určování zákonem co je správné říkat a tím de facto i myslet. Upřímně bych čekal, že spíš lidi jak se říká "trkne" že je tu něco divného když je potřeba takový zákon a sami se začnou zajímat o téma víc. Je pak největším pokrytectvím když tito lidé na jednu stranu mluví o zrůdnosti nacistů a perzekuci Židů, ale obratem oslavují omezování svobody jen za pouhé odlišné názory. -
Konečně to zavedli! Osobně jsem s Diablem III vcelku spokojen hra mohla byt sice trochu delsi ale diky marketu me dava duvod ji dale hrat. Asi patrim mezi mensi cast hracu, ale farmareni me bavi a obchodovani taky. Jen skoda ze tady ta možnost tu nebyla uz pri spusteni hry.
-
Myslíš tuto?
http://www.scrapbookpages.com/dachauscrapbook/Photos2001/DachauE019.jpg
Historik a vedoucí Institutu pro současnou historii v Mnichově Martin Broszat v dopise do Die Zeit, 19 srpen, 1960:
"Neither in Dachau nor in Bergen-Belsen nor in Buchenwald were Jews or other prisoners gassed."
Ale nevadí, i tak mi můžeš popsat jak ta komora v Dachau měla fungovat kjdyž si mi jí doporučil. -
Ty si to asi moc nepochopil. Bez aukci si v té hře neškrtneš, protože tobě padají itemy pro jiné classy (Ta hra tě přímo do ní nutí). Občas něco sice najdeš, ale pokud chceš celou hru projet bez aukce. Tak ti to potrvá hodně, hodně dlouho.
-
Bohužel je to tak. Lidé jsou čím dál víc lenivější a otupělejší. Ve filmu Absurdistán to bylo hezky ukázané.
-
A to je přesně ten důvod, proč Diablo 3 považuji za velmi velké zklamání a nechutnost. Původní Diablo bylo o atmosféře a hledání lepších věcí. A teď? Burza postavená na diablu? Co to jako je? Dnešní teenageři už neumí ani projít příběh bez toho nejlepšího brnění? Co je to pak za hratelnost, když tam všichni jen zběsile pobíhají a hledají peníze... kam ten herní svět spěje... Mě by jen zajímalo, kolik lidí by dneska mělo an to, aby bez chetaů a v rozumné herní době vůbec dohráli například Might and Magic VI? Leda že by jim tam přidělali marketpleace pro nákup finálních blasterů už do začátku že? Je to k pláči.
-
Napadá ma otázka, sakra jak z článku o Diablu a nakupovaniuzlata sa niektorí dostali ku genocide ?:D
-
v teto diskui to neni je to v diskuzi na tema PC verze Assassin's Creed III a Amnesia se opozdí
tak si muzes procist a udelat si sam obrazek o tom jaky je -
Tak proč hraješ endgame ve hře, která je založená na farmení vybavení, když tě to nebavi, tak to nehraj, dej si pauzu a počkej až tam něco přidaj, co ti bude víc vyhovovat.
-
Pročetl jsem si celou diskusi a chci se zeptat, kde konkrétně můžu vidět jeho "vyroky o kolo smrti konzolistu,zidu" za které si chtěl podávat trestní oznámení? Já to nemohu vůbec najít, komentář na který si reagoval nic takového neobsahuje.
-
Palestinec/Alfons - proč se negativně vyjadřujete k těm lidem co na to mají opačný názor když jste se sami dopustili porušení onoho paragrafu, který nařizuje jaký názor je ten správný? Nevím jaká je vaše představa o správném počtu obětí, ale tím, že ho zpochybňujete porušujete zákon, není to pak vlastně pokrytectví?
-
Přijde ti v pořádku za odlišný názor zabít člověka jak si řekl ve svém příspěvku?
-
Nevim, co si stěžujete. Přividělávat si hraním hry je přeci sen každýho hráče, nebo ne? *2* *1* *15*
-
Ono je hezký, že se všude naháněj popírači holocaustu, a já s tim jenom souhlasim, na špagát s nima, nic jinýho si nezasloužej. Mnohem víc, než pár jednotlivců, který chtěj jenom trolit v diskuzích, mě ale znepokojuje například přístup turecký vlády k arménský genocidě, ve který bylo pozabíjeno přes milion arménců. A máme tady najednou celou vládu jednoho docela velkýho státu (spolu s ní i většinu národa), která si pozměnila osnovy na školách a veřejně arménskou genocidu popíraj. A to je samozřejmě každýmu u p...
-
hehe, presne kvoli tomu nehram napr. WoW - farmenie, end game , deti a pod.
Hram sam s tym co mi padne. Budem toho unikatneho zabijat aj pol dna neni problem, ale ze mi len tak od p*ci zacne miznut zivot?