Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne jde o to, že ty nejsi schopný dohrát hru, jelikož ti prostě nepadají předměty. A já fakt nechci být u PC 24h denně a farmit jako iblbec.
  • Jestli to v praxi chodí tak či jinak zde neřeším, jen jsem citoval co říká resp. neříká listina základních práv a svobod a v ní žádné výjimky nebo omezení výše uvedených věcí není.

Pokud nesouhlasíš, můžeš mi ukázat zákon omezující "svobodu vědeckého bádání, umělecké tvorby nebo vyznání"?
  • DangerousDave
    "Nelze ale omezit svobodu vědeckého bádání, umělecké tvorby nebo vyznání, to omezit zákonem nelze"

to všetko už omezené je *7*

A pokial chceš žiť v anarchii založ si vlastný štát a môžeš to skúsiť... prajem veľa štastia.
  • Prosím odpověď na mou otázku: "Dobře, čí svoboda byla narušena (a jak) svobodou slova někoho kdo vyjádřil opačný názor na událost známou jako holokaust?"

Pokud můžeš, tak ještě jednou ale odpověz tentokrát už na tu mou otázku a ne změnou tématu.
  • Popirani holokaustu neslouzi k tomu, aby nekdo svobodne mohl vyjadrit svuj nazor, ale pouze ke zneuziti a propagaci svych nehummanich myslenek. Coz je zase mimo jine zakazano zakonem o zakazu podpory a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka. A spada to do trestnych cinu proti lidskosti.

Ono asi tezko muzes obhajit neco co zapricinilo vyvrazdeni milionu lidi, takze to nejdrive musis zpochybnit a poprit.
  • Osviceny
    Hra pro slabé upocené nerdy jak dělaná.... Každý musí nějak vydělát a nerdi si musí zaplatit hry a tuny žrádla... na toto jim bohužel nestačí sociální dávky, nebo invalidní důchod, který dostali za svoji neschopnost.. A jak může nerd lépe vydělávat než prodáváním herních věcí a goldů... Nerdi se tedy třepou a chrochtaj blahem že už opravdu jediný jejich pochyb je k ledničce a u některých ještě na záchod a do postele... navíc to je i lék pro jejich mizerné dušičky, protože si připadají jako borci a siláci, když si od nich lidi kupují věci... a mají při prodeji jako bonus pocit sociální interkace... prostě hnus... Budu se znovu opakovat, ale děkuji Blizzarde, děláte z lidí neschopné tlusté kapustňáky s IQ bublajícího bláta, bez jakékoli budoucnosti...
  • Pokud je uznáno a obecně přijímáno, že se stal, tak opačný názor je, že se nestal.

Pro pořádek obecná definice - systematické státem plánované a praktikované vyvraždění šesti milionů Židů v plynových komorách a masovým střílením nacistickým Německem za 2.sv. v.

Prosím teď tu odpověď na otázku výše.
  • "Hlásej pravdu, braň pravdu, chraň pravdu až do smrti!"
    Jan Hus
  • co je opacny nazor na holokaust ??
  • Dworkin : "V pořádku, nedohodli jsme se na ceně, to respektuju."

To není znovu pravda, to v mém komentáři není, nedohodli jsem se na principu a podmínkách a za jakých ty peníze vyžaduješ, ty si mě obvinil, je na tobě dokázat že obvinění jsou pravdivá ale chceš po mně peníze za to aby si to sem napsal jinak to zde nenapíšeš a obvinění necháváš jen tak viset ve vzduchu bez nějakého závěru. Na tom jsme se nedohodli, o peníze zde nejde, jde o princip.
  • jojo trotliku, ty si tedy jasny leader...
    bez dal hltat sionististicke pr z kazdeho mozneho media, protoze sam nejsi schopen kritickeho mysleni
  • Vrook
    Ty asi nebudeš ve vaší partě ten "opinion leader" co? *15* *15*
  • no ne, to sou mi argumenty...
    bez nastavit prdl svym sionistickym paneckum chudaku, snad se ti ujdou nake odrobinky z jejich hostiny
  • to vis, na holokaustu se totiz vitezny mocnosti shodli v ramci denacifikace

no ani truman nebyl tak veilky blb, zeby ve veci katyni postupoval proti pepovi, zvlast kdyz prave v norimberku sa zvedaly prvy vlny studene valky, vyvstanula potreba rychle diskreditovat nacisticky rezim a legitimovat rozdeleni sveta po valce a k tomu byla jeste potrebna spoluprace se sovetskym svazem

takze se desitky let cekalo, nez se moc byvaleho viteze svetove valky, ktery pisal tehdejs dejiny rozpadne a pravdu se lide dozvedeli, az se rusko vzdalo stare ideologie a jeji diskreditace jim nejenze nevadila, ale prisla prospesna

a tak to bude i v tomhle pripade
  • Vrook
    Ty si prozměnu přečti něco užitečnějšího a smysluplnějšího. Což je v podstatě cokoliv.. třeba nějakou dětskou literaturu? No někde začít musíš. Každopádně toho budeš muset přečíst kvanta, aby se tvoje duchovní hodnota dostala do kladnejch čísel. *3*
  • Mylsím, že ti rozumím dobře, ty se chceš bavit o právních věcech, ale ne o holokaustu, o tom mi nechceš povědět nic když se tě ptám, je to tak?

Právní stanovisko jsem nechtěl, jen doložení tvých obvinění o mé osobě, to je ostatně na tobě viz důkazní břemeno. Pokud za to chceš peníze, nezplatím ti. Bez peněz to tady nenapíšeš jak říkáš, a pak je tvé obvinění ( o nezvzdělanosti, že jsem nečetl žádnou knihu o ústavním právu) nepodložené a v takovém případě tě žádám o omluvu.

Za další tvá tvrzení, která nejsou obviněními a hovoří o tom jak nemám pravdu, chceš také peníze, ty ti nedám. Pokud to nehcceš dokázat zadarmo když si to sám nakousl, nemohu tě nutit a uplácet tě nebudu.
  • Pro uživatele odpor: Katyň, ač prezentována jako dílo Němců v Norimberku (dokument USSSR-54) nebyla ani Norimberkem uznána jako zločin Němců, už tehdy o tom pochybovali a nevěřili tomu, proto to oficiálně neuznali, jen se o tom mlčelo, nebylo na výběr, Němci v roce 1943 důkladně vyšetřili tento zločin s pomocí mezinárodních komisí a pozorovatelů. To nebránilo tomu aby se Němci přiznávali k podílu na masakru, např. voják Arno Diere byl souzen a přiznal, že kopal hroby, dostal 15 let nucených prací a v roce 1954 své přiznání odvolal jako vynucené. Němečtí vojáci souzení v těchto falešných procesech se přiznávali k něčemu co nikdy neudělali, bohužel se o tom mlčí a není to moc známé, asi proto aby tím nebyla podryta věrohodnost ostatních procesů. Takže desítky let se čekalo na oficiální uznání, ale už tehdy bylo jasné že jde o podvrh i členům Mezinárodního válečného tribunálu.

Tak probáhaly tehdwjší soudy, dnes je to jiné ale stále špatné.
  • To jsi mi špatně rozuměl. Já poskytuju právní stanoviska, ne faktická. Jsem ti ochoten za níže uvedené peníze vypracovat rozbor toho, co všechno jsi napsal o LZPS špatně. Nebo si to můžeš nastudovat zadarmo. Toť vše.
  • Nikdo se nemusl ozvat, sám si napsal "jenom já rozhoduju" a tudíž si nemusel, ale chtěl, je to tak? Trial verze vypršela náhodou zrovna ve chvíli kdy jsi tázán konkrétně? Tvoje trial verze spočívala zatím jen v ad hominem a schvalováním omezení svobody slova, nic jiného jsem od tebe nečetl.

Dobrá, když ti budu chtít zaplatit, zvolme nejdříve tezi, kterou budeš vyvracet (uvedeme pak ve smlouvě), já za sebe vybírám plynové komory a vyvrácení těch kteří tomu nevěří, souhlas? Pokud se ti to nepodaří, své peníze dostanu zpět, souhlasíš? Otázka je jak rozhodnout jestli se ti to podařilo nebo ne.
  • jo jo a pak se o 50 let dovime, ze s holokaustem to bylo stejne jako s katyni, to byla taky absolutni skutecnost jako ze slunce sviti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit