Přejít na výpis diskuzí
Diablo III aukce se rozšiřují o prodej a nákup zlata
13.7.2012 | Adam Homola
182 příspěvků
-
Nekdo narazil na zlatou zilu a vypada to ze jen tak kopat neprestane
-
Aha takze zlato diky tomu nebude mit zadnou hodnotu a itemy budou za miliony. Problem je, ze farmari budou rejzovat, blizzard bude rejzovat a obycejnej hrac, co se toho nechce ucastnim nasrane prestane hrat, protoze si itemy nutne pro dalsi postup ve hre (na inferno) nebude moc dovolit. Bravo!
-
-
Myslím že kdyby to náhodou způsobilo větší odliv hráčů tak by blizzard nějak zasáhl.
-
Eh, ty peníze se nebudou objevovat z čista jasna. Pořád to budou ty stejné poctivě nafarmené peníze. Tím pádem nebude docházet k inflaci a itemy budou stát pořád stejně. Jen lidi co pracujou a nemají čas, zatímco peníze jím nechybí, mají takhle možnost jak si hru stále užívat.
-
-
Aha, jen se narazí na strop třeba 0.25€ za item a 100 000 zlata (nejmenší jednotka) se bude vykupovat za tuhle cenu, pokud nemáš třeba 25M zlata a můžeš to prodávat za 0.01€ ...
Problém je že to zlato se genereju a neubejvá a čím více hráčů déle hraje tím víc ho tam je a cena půjde pořád dolů jako u gemů
-
-
-
Nechci bejt sprostej ale tohle by si to rozhodne zaslouzilo. Takhle dopadaj firmy kterejm vladnou marketaci.
-
-
A co je na tom. V kazde online hre to davno fungovalo, jen to meli na starost Cinani. Takto oficialne je to alespon pro hrace jednodussi. Kdo se toho nechce ucastnit nemusi ani ted, stejne jako nemusel u Cinanu.
-
-
jenže šikmoočka tě nenutí platit za nedodělanou nekvalitní hru, kde po dohrání ~ zabere zhruba osm hodin, není co dělat
-
Takto oficialne jen oficialne rikas ze to je v poradku a to je proste z principu spatne.
-
-
-
Blizzard má z každé provedené transakce 15%. Opravte mě, došlo-li ke zvýšení této daně zprostředkovateli, vytvořil vlastně úplně novou formu obchodní burzy ovšem bez dohledu legislativy, či institucí typu S.E.C., svou likviditu se hravě vyrovná množství penny stock exchange places in the USA. To se Bobbymu povedlo, za to ho Ben Bernanke bude plácat po zádech.
15% si vezme len ak nieco predas a das si peniaze poslat na svoj paypal, z toho oni musia platit dan a nieco je samozrejme ich cisty zisk, pokial si das peniaze z predaja na svoje blizzard konto tak ti vezmu len 1 euro
-
-
Hm, na real aukci jsem nevydelal vubec nic, ale na gold aukci uz jsem prodal pres tisic predmetu cca za 5,8mil... Tak jsem zvedav, jaky bude kurz zlata k euru ;)
-
F2P se vám nelíbí, ale tomuhle humusu nezřídka tleskáte. Výborně. *1*
-
No na východ asi těžko, když v Asii není real money auction house... Bude se to týkat Ameriky a Evropy.
-
1994 By Gamers for gamers -> 2012 By whoever for money
-
zatim sem prodal jednu věc za 1.30 € ale blizz si z toho vzal 1€...takže sem na třiceti centech :D
-
-
když si necháš poslat peníze na battle.net účet, tak ti blizzard strhne 1 euro ať už prodáš item za 1.50 nebo 200 euro
-
Když se dřív mluvilo o aplikaci reálneho ekonomického systému do her, tak jsem si myslel, že NPCbudou vyrábět, nabízet, poptávat a podobně, ale ne, že Blizzard udělá z dobré hry nic víc něž pouhé tržiště :D
-