Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rami.cz
    At se na me, Blizzardi Retardi nezlobi, ale to, co se stalo minutu po pulnoci 15.5.2012 MELI predpokladat a byt pripraveni. Velice me s takovym pristupem zklamali. Ale dobre jim tak...
    • A) máš pravdu v duchu me to sralo
      B) byl jsem tam v 0:01 a to ve trech na skypu .. krasne jsme si pokecali .. posmali jsme se komu padl jaky error a cca v 0:40 jsme sli spat .. a vubec jsem nesel spat nastvany apod .. kamos vstal v 5:30 a byl tak a hral x hodin .. ja se v 6:50 jen zalogoval a pak to vypnul a sel do prace .. nevim proste me to nijak nedrasalo a to v podstate ani dodnes, jo kdyby to 3 dni nejelo a 4 taky ne , ale vice mene druhy den uz to slo kdyz jsi trefil mene frakventovany cas no a 3ti uz nevim jak ten error vypadal
      C) stale mas pravdu ze to nezvladli a nebylo to hezke
      D) ale i tak vec kterou Ti lide mene radikalni a mene nastvani dobou .. zvladli v klidu a i s legraci
  • Lawliet
    je tam atribut system?..
    • Atributy se rozdelujou automaticky podle profese ale je to jedno tahle hra je tvrde o vybave protoze sice ti to jako barbarovi da 3 atributy do sily za level ale veci ti pridavaj atributy rovnou po 50ti(kolem 30 lvl)
      • Lawliet
        oukej díky za info
  • Haha, monitorují hru 24 hodin, 7 dní v týdnu, když hra je venku 3 dny. to sou kkti
  • "Královi žánru nepřekáželo ani konkurenční Torchlight 2." tak asi ne, když ještě nevyšlo... to, že hru bude hrát více lidí neznamená, že bude lepší. takže o královi žánru bych zatím nemluvil. mě je teda ze všech možných informací t2 o dost sympatičtější.
    • Je přece úplně jedno, co je lepší nebo horší. Vyhrává ten, kdo prodá nejvíc.
    • V tomhle světě vyhrává ten, kdo má větší hype, ne ten, kdo je lepší. Většinou.
      • kostejnesmrtelny
        Vyhrává ten, na kom se víc vydělá (takže kdo má víc hráčů (takže Diablo)).
  • kazdy kdo kdy hral D2 na battle.netu vi, ze spamovaci boti byly opravdu hodne otravni a pokud budou existovat lide, kterym nevadi utracet penize a kazit si tak zazitek z hledani itemu, tak budou existovat i prodejci a tomuto se nevyhne zadna hra, at se to snazi zakazovat sebevice. proto je podobna aukce naprosto idealni reseni, ktera nijak neovlivnuje herni zazitek. lidem kteri ji pouziji to zarucuje bezpeci a vyvojarum to usetri spoustu starosti, ktere by meli s "nelegalnim" prodejem a veci kolem. opravdu nechapu, jak toto muze nekomu vadit?
    • Někomu se prostě World of Warcraft - Diablo III Edition nelíbí, což chápu, protože série Diablo vždycky nebyla tou free-2-play hrou, jakou je dnes. Ale zvyknout se na to asi dá, to zas jo.
      • cos to tu vyblil ? Jaky free-2-play ?
      • 90% lidi co nehralo D2 na BN byli pirati. Proto opravdovym hracum D2, online pripojeni u D3 nevadi, protoze jim to prijde naprosto prirozene.
        • Nejde o permanetní připojení, ale mikrotransakce přeci. Prostě onlajnovka bez měsíčního paušálu jak vyšitá...
  • Kr.Pa
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m41zlwwCpJ1qi1lvmo1_400.jpg *1*
    https://lh5.googleusercontent.com/-2vgZmyhDSzE/T7Ky6Nbm0TI/AAAAAAABfHE/dUMxic36Smo/diablo-3-meme.jpg
  • Bylo by tady pár lidí ochotno přes neustálý brečení za podobný věci, mě jednoduše pod příspěvek říct jaká ta hra celkově je ? ( dojmy, pro a proti ) ??
    • Jenom upozorneni: neni to diablo 2. Postavy a jejich dovednosti maji vsichni uplne stejne, vcetne atributu. Samozrejme zalezi na tom vedet co kdy pouzit, ale 90% hry stoji a pada s equipem. Jenom priklad: muj wizard ma bez equipu 2k zivotu, s equipem 9.5k, predmety davaji fakt neuveritelne mnozstvi bodu do vlastnosti. Na nejvyssi level se da dostat hodne rychle, s tymem predpokladam ze max level das za par dnu pohodoveho hrani (solo nevim, zatim jedu nightmare a tam to konci na lvl 50, hell nevim jak pujde). A pak zbyva jenom ten itemhunting.
      • hell je v pohode, s magem 58 nemam vetsi problem, solo jde supr, horsi jsou mentalove co se pripojej a za deset sekund se odpojej, coz bohate staci na rychlou smrt diky vetsi obtiznosti pri hrani public games :D
        • Tak proč hraješ public trubko *1* Já to pařil s kamarády, všichni pěkně nasáčkování na TS a to byla ta správná pohodička. Random hráčů a všelijakých "pugů" jsem si dost užil v mmo *7* Tady to rád oželím a raději hraji solo nebo s kámoši.
      • pak zbyva jeste inferno
    • Whisp
      Keď máš rád "diablovky", tak si to kúp, budeš sa baviť kráľovsky. Pokiaľ ich rád nemáš, hru môžeš kľudne vynechať, o nič neprídeš. Pokiaľ si ešte žiadnu nehral, pozri si nejaké ukážky z hrania Diabla 3, na nete ich je plno. Grafika je priemerná, ale za pár hodín si ju buď obľúbiš, alebo si na ňu zvykneš. Hudba nenadchne, ale chuť ju vypnúť mať nebudeš.

+ nízke HW nároky
      + vysoká znovuhrateľnosť
      + možnosť hrať za 5 rôznych postáv

- nutnosť byť neustále pripojený na net
      - niektoré herné mechanizmy (sila mágie závislá na sile zbrane)
      - zjednodušenie RPG prvkov (čo ale nakoniec príliš nevadí)
  • Ve Vidni bylo Diablo hned vyprodano a neda se sehnat. Takze podle me nepocitali s tak velkym zajmem.
  • to: Ringwraith@tiscali.cz - naprosto s tebou souhlasim, zdimacka na prachy jede ve velkem. Ani bych se nedivil, kdyby ciste hypoteticky nekoho v blizzardu napadlo zpoplatnit mesicnima platbama D3 :-))) a verim ze funboyove, kterych neni malo, by se stejne u teto hypersra*ky chytili
    • kostejnesmrtelny
      Asi jsi chtěl napsat fanboy. Fan. Jako fanoušek. Ne fun, jako zábava. Třeba vás to na druhým stupni pančelka naučí...
      • Mohu te o neco poprosit ? bez si zahrat svoje oblibene WOW a neztrapnuj se tady dekuji.
        • kostejnesmrtelny
          Vážně nemáš zač (čti: naser si do boty a sněz to).
        • jeden lepší než druhej :-D
    • No a? Prostě zavidíte že někdo vydělává prachy ? to je ubohé... NIKDO VÁM NA HLAVU NEMÍŘÍ aby jste hrali od bliizu hry nebo dokonce platili blizzardu...

Bliizad si je moc dobře vědom že lidi to stejně zaplatí hlvně funboys proto to dělá... (vůbec na to nevidím nic špatného)

Považuji toto tady za zbytečnej FLEJM zase
      • Samozrejme mas z casti pravdu, ale jen chci poukazat na fakt jako kolega podemnou, ze ten stary blizzard jak ho zname uz davno neexistuje, ted to je jen rotacka na penize viz D3. Jsem opravdu zvedav na vysledne recenze tohodle hyperskvostu, jelikoz co jsem mel moznost videt a zkusit si, tak dle tohodle kvalita her od blizzardu sla rapidne dolu, jde jen o reciklovany odpad nic jineho.
        Pak ty recenze porovnam treba s Patch of Exila a Grim Dawn.

Nicmene souhlasim s tebou, ze fanboyum staci malo a na to blizzard opravdu slysi a take se dle toho chova a jedna. Pak se nesmime divit, ze hry vychazeji ve stavu jak je zname dnes, kdyz i ti puvodne nejlepsi zohlednuje pri tvorbe jen zelena cisla a nikoli produkt.
  • Musim rict ze z bety jsem byl mirne zklaman ale ta se neda srovnat s plnou hrou. Je skvela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit