Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: aukce za peníze odložena kvůli problémům
18.5.2012 | Adam Homola
223 příspěvků
-
koukám, že diskuze tady se začíná dost podobat diskuzim na novinky.cz
-
-
nevsiml jsem si ze by se z nadpisu kazdy novinky udelal politickej vtip *8* ale muzem zacit *4*
-
-
myslel jsem spíš v tom, že se tu jen na všechno stěžuje, většina lidí jen šíří nenávistný a ublížený příspěvky, všechno je ted špatně ale dřív bylo všechno krásný atd...
-
Jsi bystrý, Jindro. Bez irone *3*
-
-
To víš, s roustoucím davem se přímo uměrně zvyšuje i výskyt blbosti *7*
-
-
Každa firma, která má buď hate-ry nebo love-ry a nic mezi tím si může gratulovat. Takto se profilují jedny z nejúspěšnějších společností na světě.
Úplně stejně je na tom Apple se svýmy produkty. Jedni je nenávidí, druzí milují a tak je Apple teď už nejhodnotnější firma na světě.
Blizzard dělá úžasné hry. Nejsou nejlepší, to jistě ne, ale žádné jiné hry se nehrají i 10 let po vydání. A toto dokázal jak u SC tak u D2.
Tady k tomu flame: Ať klidně někdo prodává lejna za 10.000,- CZK, pokud je někdo jinej bude kupovat. Ať si dělá každej co chce, ostatním by to mělo být jedno. -
-
jj Blizzard razí hodně "Applovskou" strategii. "Budete to používat takhle, protože my vám řikáme, že takhle je to nejlepší. A taky máme všechno pod kontrolou a ze všech transakcí máme poplatky jen my. :-)"
-
-
No očividně ta strategie funguje a firmy si díky ní drží svou úroveň *15*
-
jenze aby tohle nekdo mohl rict, tak musi mit za sebou kvalitni produkt
-
-
-
to: Ringwraith@tiscali.cz - naprosto s tebou souhlasim, zdimacka na prachy jede ve velkem. Ani bych se nedivil, kdyby ciste hypoteticky nekoho v blizzardu napadlo zpoplatnit mesicnima platbama D3 :-))) a verim ze funboyove, kterych neni malo, by se stejne u teto hypersra*ky chytili
-
-
Asi jsi chtěl napsat fanboy. Fan. Jako fanoušek. Ne fun, jako zábava. Třeba vás to na druhým stupni pančelka naučí...
-
-
Mohu te o neco poprosit ? bez si zahrat svoje oblibene WOW a neztrapnuj se tady dekuji.
-
-
Vážně nemáš zač (čti: naser si do boty a sněz to).
-
jeden lepší než druhej :-D
-
-
-
No a? Prostě zavidíte že někdo vydělává prachy ? to je ubohé... NIKDO VÁM NA HLAVU NEMÍŘÍ aby jste hrali od bliizu hry nebo dokonce platili blizzardu...
Bliizad si je moc dobře vědom že lidi to stejně zaplatí hlvně funboys proto to dělá... (vůbec na to nevidím nic špatného)
Považuji toto tady za zbytečnej FLEJM zase -
-
Samozrejme mas z casti pravdu, ale jen chci poukazat na fakt jako kolega podemnou, ze ten stary blizzard jak ho zname uz davno neexistuje, ted to je jen rotacka na penize viz D3. Jsem opravdu zvedav na vysledne recenze tohodle hyperskvostu, jelikoz co jsem mel moznost videt a zkusit si, tak dle tohodle kvalita her od blizzardu sla rapidne dolu, jde jen o reciklovany odpad nic jineho.
Pak ty recenze porovnam treba s Patch of Exila a Grim Dawn.
Nicmene souhlasim s tebou, ze fanboyum staci malo a na to blizzard opravdu slysi a take se dle toho chova a jedna. Pak se nesmime divit, ze hry vychazeji ve stavu jak je zname dnes, kdyz i ti puvodne nejlepsi zohlednuje pri tvorbe jen zelena cisla a nikoli produkt.
-
-
-
FT - dobře řečeno. Prostě Blizzardí past na slabomyslné. Nezbývá než doufat, že se chytne co nejmíň lidí. Ale asi ne - stačí se podívat na úspěch Nexonu a jiných F2P firem.
esc, kostej - chlapy zajímá mě, jestli vás napadá nějakej logickej důvod, proč by Blizzard své hráče takhle neobíral? Je to velká síť a je jasný, že se pár ryb do ní chytne. BTW možná vám to asi nedošlo, ale to já to ani nemíním jako kritiku, spíš to jen zmiňuji, aby si to každý uvědomil. A myslím, že to je geniálně vymyšlenej systém jak si namastit kapsu.
Jo a o Starcraftu 2 jsem nenapsal ani popel.
Víš, já jen chci, abyste si uvědomili, že ten úžasňoučký Blizzard, co vám udělal Diablo 2 a Warcraft 3 už dávno neexistuje. Umřel. Není. Konec.
Už je jen chladný kalkul Activisionu a vy, kteří se musíte sami rozhodnout jestli jim dáte vatu. A jde vidět, že oni jsou sakra dobří ve vymýšlení způsobů jak si z lidí tahat. *3* -
-
ku.va co ta na tom s.ere ?? co ?? prezrad my, melies pi.oviny a myslis si ze vies vsetko, co ti dava pravo navazovat sa do ludi co si hru kupili ci si hru chcu kupit, akym pravom sa ty k.rva odvazujes sudit ludi, ktory si hru kupuju, teba niekto buzeruje ze si sprosty fanboy sra*ky menom TERA ?? nie, tak ti prezradim ze vecsiu hovadinu ako TERA som davno nevidel, btw ano Diablo III nie je bez chyb ano blizzard podcenil situaciu ci pripadne precenil samych seba, ale to neznamena, ze ta hra je na ho*no a blizzard umrel, ja osobne ako tak hram, nevidim na tej hre nic take co nebolo uz aj v dvojke, ano zmenil sa skill system, NO A, mne nahodou celkom vyhovuje, kombinacie ake si tam mozes spravit su lepsie ako nabuchavat staty do skillov len aby si mal uber character, dalej predstav si chytil som sa do siete ale az po zahrati bety, predtym som uvazoval co robit, ale rozhodol som sa a rozhodol som sa tak, ze hra sa oplati kupit, a zatial sa oplatila, pripojit sa viem od sameho zaciatku, AH ma netrapy, ako keby ani neexistoval a hram hru ako stare dobre D2 ci 1. Stavim sa ze ani tebe sa nepacilo ako som zautocil na TERU, tebou tak ocividne milovanu. Tak ako ja nie som Fanboy Diabla a serie, ale celkovo mam H&S rad vlastne ako zaner, ked je kvalitne tak to mam rad, a D3 je kvalitne, tak ako vidim ze aj T2 bude a ako z videii sudit mozem aj Grim Dawn ma zaujalo nesmierne, to ze ty nemas odvahu si hru kupit a ponorit sa do pribehu, ktory je mimochodom jednoduchy samozrejme ale aj napriek tomu celkom zabavny. To ty nemozes vediet hlavne ked si hral iba chabu betu, kde si z hry ani ho*no nevidel a myslis ze blizzard chytil SLABODUCHYCH do svojej siete lzi a intrik, ty si chlape pripad. Oznacovat kupcov tejto hry slaboduchymi a ty si co ?? PERVERZAK ?? hrat hru s malimi dievcatkami, Tak vidis, je ubohe niekoho nazyvat niecim cim nie je a ano zcasti si to beriem aj proti sebe, kedze som si hru kupil, tak ako miliony ostatnych, takze ty nie si slaboduchy, iba my ostatny, POKRITEC FU SOB, si ma nasral
-
-
Ehm, rupla ti cévka?
Kde se bavím o tom jaká je samotná hra? Kde se bavím o novém systému skillů ve hře? Tím, že Blizzard umřel jsem myslel, že lid, kteří v něm kdysi pracovali jsou už dávno v Runic Games a ArenaNetu. Pokud se ti líbí nový systém Diabla 3, tak prosím, to ti neberu.
A kde označuju miliony lidí, co si koupili Diablo 3 za slaboduché? Žádnou takovou větu jsem nikdy nikde nenapsal. Za slaboduché považuju ty, kteří podlehnou RMAH a vysolí do něj velké množství peněz. Sám píšeš, že tě netrápí, takže předpokládám, že v něm nic nekoupíš.
Hele, já chápu, co tě asi naštvalo. Popisuju tady možné nepěkné praktiky Blizzardu, což nepřímo vrhá špatné světlo na Diablo 3 a ještě nepříměji na tebe jako hráče Diabla 3. Ale opravdu jsem nikdy všechny hráče Diabla 3 z slaboduché neoznačil. Takže prosím čti, co lidi píšou s klidem a s nadhledem.
-
-
Třeba ten, že u itemů má Blizzard z kažýho prodeje jen 1 dollar/libru. To je pro ně zanedbatelnej zisk když si vezmeš kolik by s tim bylo práce a jaký jsou důsledky kdyby se provalilo takhle neetický chování firmy.
http://eu.battle.net/d3/en/services/auction-house/how-to#fees -
-
Otázka na tebe:
Blizzard ten systém vytvořili a sami ho i řídí a kontrolují. Mají nad ním 100% absolutní autoritu. Myslíš, že jsou všichni v Blizzardu takoví tupci a nechají se chytit?
Já neříkám, že to 100% budou dělat. Jen říkám, že se to vyloženě nabízí, protože jedinej, kdo je může 100% kontrolovat jsou oni sami. Hráči si můžou všimnout jen třeba divných počtů itemů v RMAH... no a jak říkám, stačí chvíli sledovat skutečnou RMAH mezi hráči a na základě pozorování vytvořit své falešné nabídky, které budou vypadat legitimně.
Je to lehký zisk bez větší námahy. Myslíš, že po tom Bobby Kotick neskočí? -
-
já už nemám co dodat, podle mne je to pro ne naprsto zanedbatelny zisk vydelavat 1 dollar na kazdym itemu, zase tolik ty real money aukce nepojedou
-
-
Ale já to myslím tak, že tam dají ten item oni sami -> dostanou 1 dolar + plnou cenu předmětu po odečtení transakčních nákladů Paypalu. Myslím to tak, že se Blizzard bude vydávat za prodávajícího hráče a shrábne tak většinu prodejní ceny.
Toť otázka, za kolik se budou itemy prodávat... nedovedu to posoudit, ale myslím, že při počtu hráčů Diabla 3 by se jim to vyplatilo skoro v každém případě. -
-
To je fakt.
No, mě to prostě napadlo a řekl jsem si, že možná spousta lidí takto nad RMAH ani nepřemýšlela. A tak jsem se chtěl podělit o myšlenku.
A když to napadne rádobychytráka jako jsem já, tak to přece musí napadnout i nějakého kovaného vydělávače v Activisionu.
No a příměr s Ebayem má jednu chybku. Nad Ebayem Blizzard nemá plnou kontrolu. Nad RMAH jo. A to může být rozdíl, který rozhodne o realizaci nějakého takového plánu. -
Jo tak, to už by byl asi lepší zisk. Chápu, že tam nějaká míra zneužitelnosti je. Nicméně stejně tak by si Blizzard mohl vytvořit účet na E-Bay který by se tvářil jako normální hráč s rare itemama a prodával je takhle. Tohle prostě nevidim jako nevýhodu toho aukčního systému, ale obecne toho, ze dneska jsou lidi ochotny platit za virtualni itemy. A za to rozhodne nemůže Blizzard.
-
-
-
-
Neříkaj ti blesk? Víš, obchodníci za transakce většinou pobírají poplatky. Je to v případě různých internetových aukcí, je to u tebe v sámošce, je to i v čím dál více zmiňovaném Kickstarteru (a tam i v docela nemalé míře). Já si Diablo 3 koupil ale rozhodně si nebudu zážitek ničit kupováním herních věcí. Když si to někdo koupí, jeho boj.
-
-
... Nedělej ze me idiota a přečti si na co jsem reagoval. Reakce byla na to, co Blizzardu zabrání aby si nevytvořil spoustu postav, nedal jim nějaký ultra-super itemy a pak bude na nich vydělávat miliony na poplatcích.
Já proti aukci nic nemám a souhlasim s tim co jsi napsal. Ale diky ze jsi ze me udelal pitomce.
-
-
-
esc, kostej - chlapy zajímá mě, jestli vás napadá nějakej logickej důvod, proč by Blizzard své hráče takhle neobíral?
Mě je to jedno, ať klidně "obírá" (krásnej termín pro obchodní nabídku, jsi si tím nekomunismem jistej?). Pokud je mi známo, nikdo není nucen na RMAH nakupovat. Já za čtyři roky hraní WoW zaplatil kromě dvou transferů na jinej server (kvůli novým guildám) akorát tak měsíční subscription; tak nevím, proč bych na tom měl teď začít cokoliv měnit, kór když všechny ty věci se dají získat normální cestou. A že to udělá někdo jinej? No a kurrva co je mi po tom, není snad svéprávnej? A jestli ho koupí od jinýho hráče nebo od Blizzardu je úplně nepodstatný; kupci je jedno, od koho kupuje.
Pro mě jsou důležitý dva nezvratný, nepopiratelný fakty:
1) hra je dohratelná i na inferno bez gearu z RMAH
2) kdybych si gear koupil za skutečný peníze, obralo by mě to o radost z jeho získání
Pokud to má někdo jinak, je to zaprvý jeho boj a zadruhý proč mu nevyhovět? Proč se nad tím rozčilovat? -
-
Proč se na tím rozčilovat?
Protože to ostatním ukazuje, co lidi přetrpí.
Dneska lidi nadávají na to jak jsou všechny FPS srajdy jako CoD. Podívej se pod článek o Far Cry 3. A proč jsou všechny FPS jako CoD? Protože CoD se prodává a tak to ostatní napodobují.
Diablo 3 nastoluje nebezpečný precedens o tom, jak hráči překousnou always online DRM a RMAH a mikrotransakce. Chceš mít v budoucnu všechny hry always online a s mikrotransakcemi?
Já ne. -
-
Nemám s tím problém, pokud
1) za mikrotransakce nepůjde sehnat exkluzivní, ve hře zvýhodňující "zboží" (D3 - check)
2) always online DRM sebou přinese i související výhody (cloud na savy, naprostá nemožnost cheatovat, sociální prostředí á-la battle.net, možnost přidat se ke kámošům do hry jedním kliknutím) (D3 - check)
3) bude mi zaručeno, že servery poběží dostatečně dlouho. Vzhledem k tomu, že servery pro D2kovej battle.net pořád fungujou, a deset let po release pořád vychází patche, jsem v tomhle ohledu docela bez starostí...
-
-
-
Hele, nemam takove reakce rad, ale proste si nemuzu odpustit abych ti nerekl, aby sis takove kecy nechal na sraz mladych komunistu. To ze nekdo vydelava prachy neni zlocin, navic zpusobem jakym to dela Blizzard, kdy jeho vyrobky jsou hodne nadprumerne a jen malo kdo mu muze konkurovat. Takze at maji jeho sefove klidne jachty, me to opravdu nevadi.
-
-
A kde jsem řekl, že je zločin vydělávat prachy? Vždyť je chválím, že to mají dobře vymyšlené. Z žádnýho komunismu mě prosím neobviňuj.
Jen se me nelíbí k jaké "herní době" to vede, jak už napsal "lop".
Tak jen ať si kapsy namastí. Ale mohli by si je namastit tím, že vydají kvalitní produkt po všech stránkách, včetně DRM, DLC, podpory atd. Třeba jako CD Projekt RED.
Zatím totiž vezmou kvalitní produkt, obalí ho do bordelu a stejně vydělávají. -
-
To vubec neni pravda OMG Diablo 3 je ciste udelana nova hra zadna predelavka. Zajimalo by mě kolik z vás si uvědomuje jak je těžké udělat pokračovní nejelpších her. Pro samotnej Blizzard to je těžké.(a odvedli dobou práci) Vsadím se o co chcete že tu bude sama situace A JEŠTĚ HORŠÍ až vyjde od Blizzard TITAN no to bude keců druhé wowko atd...
-
jestli se ti zda BF3 a Diablo 3 malo kvalitni, tak muzes zalozit studio a udelat lepsi hru. BTW, sis vybral skoro to nehlepsi na trhu, takze opravdu nevim, co myslim kvalitni. Jako v porovnani se staryma hrama ? jak jsem psal ty umrely pred 5 lety, Dnes je SAMOZREJMOST, ze hra ma F2P, mikroplatby, nebo DLC, premiovy obsah. Je to pro lidi co MAJI penize a chteji mit neco navic a tak za to zaplati. Tvuj brek nad tim ,ze tam jsou mikroplatby je divny. Navic ty mas svoji GW2 ktera bude mit vsechno zadarmo, ne ? me osobne se ta hra nelibi (nejenom ze je to MMO), z mnoha duvodu a hrat ji nebudu. Ale budu hrat BF3, koupim si premiovy ucet. Budu hrat Diablo 3 a asi i jeho datadisky. Zkratka jsem se tak rozhodl a ty penize za to dam. Nechlastam, nehulim, neberu fet. proste ty prachy "vyhodim" jinak. bez problemu.
-
A co blizz udelal tak spatneho ? ze zabranil piratum aby ho okradli ? ze zabranil nelegalnim aukcim na pochybnych webech tim, ze je implementoval primo do hry ?? fakt nechapu, co provedl tak zleho. Ze si nechaji CD Projekt od piratu sr..t na hlavu to je jejich vec...ostatne taky se jim to asi moc nelibi, kdyz monitorovali torrenty a lidem co tam stahovali pak posilali slozenky na zaplaceni hry + pokuta, jinak soud.
-
-
Vzali ti možnost hru hrát kdykoliv a kdekoliv se ti zamane.
Ale jak napsal "lop", to je dneska standard.
A jak napsal "lop". Je to o volbě.
Tak já si teda volím, že se mi to jak herní vydavatelé zachází s hráči prostě nelíbí. -
-
@sk: Však už si to dal najevo, my to vzali na vědomí. Tak utíkej kupovat a kývat na všechno co ti Blizzard a jiné společnosti předhodí.
-
Muzes ji hrat kdykoli a kdekoli, kde je internet...kdyz mam doma stare PC tak si to taky nezahraju a nenadavam, ze pro me Blizz neudelal moznost stahnout detaily na takovou miru, abych si to mohl zahrat na nejake 486.
-
v poradku. tedy jina alternativa, pro tebe GW2. a tak to ma byt.
-
-
-
-
-
jestli sis nevsim je nova doba. Stary hry umrely vsechny, uz tak pred 5-7 lety. ted je nova doba F2P, mikroplateb. VSUDE. a jiny to ted nakou dobu nebude.
-
-
stare hry a firmy neumiraji, jejich autori se schazeji v malych inde studijich a znovu delaji hry z lasky, ne pro penize
-
A všimli si toho i ostatní?
Nevadí jim, že tuto dobu podporují svým kupováním Diabla 3?
Bylo to u BF3 a ME3 s Originem a je to znovu i zde. Stačí prostě do nepříjemných podmínek zabalit extra atraktivní produkt a lidi se klidně přelomí vejpůl... -
-
tobe trochu unika realita. Pkud je hra nejlepsi, muze si i neco dovolit. BF3 zadny mikroplatby nema, ani neni F2P. co se tyka mikroplateb i diabla3 a i ostatnich, kdyz to nekdo zaplati, at to zaplati, o co go ? ty to platit nemusis. svet jede poslednich 50 let na penize, a po roce 2000 se prislo na to, ze hry, jsou obrovskej bysnis, kterej setre televizi i kina.... je to prirozeny vyvoj. ti nejlepsi si to mohou dovolit, nechait si za to nejlepsi co je na trhu platit. Tak to bylo je a bude ve vsech oborech lidske cinnosti.
-
-
Takže mi nezbývá než potichu přijmou všechno, co mi krutá realita připraví?
-
-
lop: jenze, kdyz budu chtit - to plati ted a bohuzel docasne...pokud vydavatele zjisti, ze tohle s.ani na hlavu zakaznikum nevadi.. za par let uz tu moznost volby mit nebudeme... budeme volit mezi hrat hry ( s online pripojenim single, s mikroplatbama, s uvadenim udaju o cele rodine vcetne deti, ktere taky budou muset mit vlastni battlenet ucet aby mohly hrat) anebo nehrat...no dobre jde o hry se rekne ... jenze tohle muze pokracovat dal a dal koncit treba tam, ze si bez udani jmena nic nekoupis, platit budes i za vodu ktera mela byt spotrebovana a nebyla... ja vim zni to absurdne, ale koho by pri vydani napr. DeusExe napadlo, ze sigleplayer hru si bez netu a staleho pripojeni nespustis a nezahrajes?
-
Těžko říct, ale podle mě tě spíš čeká syndrom vyhoření než že se něco změní.
-
avp8: me osobne prijde ze ty hry jsou nejlepsi na trhu. To ze mely megahype je vec druha. Ale pro me jsou nejlepsi diky tomu jak se hraji.
-
A přesně tomu se říká úspěšný marketing ...
-
jaky prijmout ? ty sis vybral GW2, ja Diablo3 s platbickama, KDYZ BUDU CHTIT. je to o volbe. Ne ?
-
-
-
-
-
-
Přetížení se opakovaly pokaždé u WoW, kde naprosto přesně věděl, kolik lidí si to pořídí. U Diabla měl taky slušnou představu. Jde o to, že pro Blizzard je naprosto zbytečné pořizovat 4x silnější servery když to za týden bude hrát čtvrtina lidí. Takže prostě nechal poddimenzovanou infrastrukturu a počkal než to časem "vyhnije". Jednoduché.
-
-
A i kdyby to hralo porad stejne lidi, tak se ten napor rozlozi na cely den. Ted chteli proste uplne vsichni hrat ve stejnou dobu a proto servery nestihaly, stacily 2 dny, az se lidi trochu uklidnili a nemam s logovanim ani hranim problem.
-
presne, a takhle to delaji vsichni. cili se musim smat tem blbeckum, co jdou stat pulnoccni prodej, a vubec jim skrz jejich minimozecek nedochazi, ze kazda nova hra ma prvnich 3-5 dni pretizeny servery, pak to opadne.
-
-
Já na půlnočním byl, blbeček nejsem a hru jsem hrál bez potíží od 01:00 - do 05:00, kdy jsme pak "vstával" do práce.
-
-
Taktiež, mal som na druhý deň voľno a asi po niekoľko minútovom pokuse som sa prihlási a hral som cca 00:30 - 10:00 kedy som už radšej odpadol do postele "D
Chcelo to trochu trpezlivosti a hlavne chápať zmysel tých chybových hlášok.. :)
-
-
-
-
takze teraz je D3 online single bez funkcii, ktore boli dovod, preco je D3 online?
-
-
Na men to působí tak, že ta hra už prostě pořádnej singleplayer ani nemá... Kupovat předměty od obchodníků nemá smysl když na aukci za podobnou cenu dostaneš 10x lepší. Ničit itemy kvůli crafting resources nemá smysl když na aukci to vyjde levněji a i ty itemy co si vytvoříš většinou nejsou nic extra ve srovnání s tím co se dá koupit.
-
ochrana pred warezem, koncept hry, co na tom nechapes ?
-
-
DRM chapem
ale ako drm to blizz nikdy neprezentoval
stale islo len o socializaciu single playerov ;) -
-
Nevim, aukce me funguji, friends list a coop taky, public coop hry taky hraju...?
-
-
-
-
"Královi žánru nepřekáželo ani konkurenční Torchlight 2." tak asi ne, když ještě nevyšlo... to, že hru bude hrát více lidí neznamená, že bude lepší. takže o královi žánru bych zatím nemluvil. mě je teda ze všech možných informací t2 o dost sympatičtější.
-
-
Je přece úplně jedno, co je lepší nebo horší. Vyhrává ten, kdo prodá nejvíc.
-
V tomhle světě vyhrává ten, kdo má větší hype, ne ten, kdo je lepší. Většinou.
-
-
Vyhrává ten, na kom se víc vydělá (takže kdo má víc hráčů (takže Diablo)).
-
-
-
je tam atribut system?..
-
-
Atributy se rozdelujou automaticky podle profese ale je to jedno tahle hra je tvrde o vybave protoze sice ti to jako barbarovi da 3 atributy do sily za level ale veci ti pridavaj atributy rovnou po 50ti(kolem 30 lvl)
-
-
oukej díky za info
-
-
-
Vtipné, jak tady všichni mlátíte prázdnou slámu o Číňanech, přesto ale věřím, že RMAH bude stejně využíván i západními hráči.
-
-
Nechci plácat hlouposti, ale co jsem posledně četl tak ty prachy co se vydělájí na aukcích budou na Vašem battle.net účtu ale nepůjdou z tama vybrat! Tudíž nějaký grind nedává moc smysl. Proč mít 10.000 USD na battle.net účtu, když za ně můžu nakoupit maximálně tak WoW, D3 nebo SC2 produkty?
-
Přesně tak: pro lidi na západě to bude zábava, pro Číňany práce a jak známo, možná i trest.
-
-
Super prča vysolit Blizzardu vatu za itemy. *1*
Teď mi určitě každej z vás napíše, že si koupí něco jen minimálně a blablablabla, jistě, všichni jsme tady přece rozumní, že jo?
Ale potom do budoucna by mě zajímaly statistiky od Blizzardu, kolik průměrnej Veskoslav vysolil peněz za itemy... -
-
Až na to, že blizzardu ide 15%, zvyšok ide paypalu a druhému hráčovi. Ale fakt netuším, čo je komu do toho, za čo míňa svoje peniaze. Mne sú napríklad od srdca odporní ľudia čo míňajú prachy na nasávanie v krčmách, ale keď si ich zarobili, tak nech ich kľudne minú aj na týždňovom záťahu v bordeli s toľkými štetkami koľko zvládnu.
-
-
FT: "nasávanie" je docela široký pojem. *3*
PS: Co je to za modu uzamykat diskusní vlákna... -
-
to neni uzamykání tam už se prostě nevejde víc příspěvků.
-
-
No asi nepochopil, protože tedy zřejmě míchá jabka s hruškama: je mi jedno, za co lidi utrácejí svý peníze + jsou mi odporný lidi, co utrácejí za pivo a ženský.
-
"Mne sú napríklad od srdca odporní ľudia čo míňajú prachy na nasávanie v krčmách..."
Militantní abstinent? Jinak vážně tuhle větu nechápu. *11* *15* *15* -
-
Áno, lebo mi záleží na tom, čo si o mne myslí nejaký pravidelne naliaty korheľ... *7*
-
pro esc
-
Řekl bych, že lidi, o kterých mluvíš, si o tobě nejspíš myslí to samé, takže bych byl v klidu a nikým přehnaně neopovrhoval, pane "čistý".
-
Nemá rád ožraly, co na tom nechápeš? *7*
-
Čo na tom nechápeš? S takýmito ľuďmi sa nestretávam a zďaleka sa im vyhýbam, ale je mi úplne jedno, čo si so svojimi peniazmi robia, aj keď si ničia zdravie.
A "nasávanie" je u nás cielené "opíjanie sa." Nie nejaký náhodný pohár vína apod.
-
-
K zamyšlení:
Diablo 3 je hra od Blizzardu s RMAH navrhnutým Blizzardem, implementovaným Blizzardem, kontrolovaným Blizzardem; a to celé pod Battle.netem vymyšleným a kontrolovaným Blizzardem.
Co zabrání Blizzardu vytvořit v databázi nějaký postavy, nasummonit super itemy a prodávat je s max. ziskem?
Jestli odpovíš čest, tak se budu muset zasmát. A vysmál bych se i Blizzardu, pokud by tento jednoduchý způsob jak si namastit kapsu nevyužili.
Měli to radši udělat na férovku a do hry zahrnout donate button s nápisem "Tady nám můžete dát prachy, když nás tolik milujete, a my vám přihrajem nějakej item.". *1* -
-
Navíc nechápu význam AH za reálné peníze, když to samé půjde koupit za herní goldy, kterých po čase bude mít každý tři prd_le.
-
nelibi se ti to ? nehraj. a vubec bez si hrat GW2, kde je 50 postav v jednom obraze a je to takovej maglajz ze nevis kde si kdo si, co delas, :))))))) pac neni nic videt, jenom velkej bordel.
-
Blizznobijec zase úřaduje *1* *1*
Víte jak se říká, že se na každým dílu Diabla odkurví několik myší? Tak u Ringwraitha jsou to klávesnice, vsadím boty, že za celý dva roky od vydání SC2 toho tolik nenapsal, co za poslední dva měsíce...pod každým článkem to rozjíždí ve velkým stylu *1*. -
Jen další podnikání, které bude prosperovat díky lidské blbosti, nic víc, nic míň, takových je mraky. Myslím si o tom své, ale když lidí platí, tak co, je to jejich věc. Ty když budeš sedět na druhé straně, budeš hrabat prachy také, stejně jako každý z nás.
V jedné nejmenované free MMO jsem se na podobný systém také kdysi nachytal (mikroplatby - nákup in-game goldů atd....sice jiný systém, ale se stejným cílem) a pár chechtáčků jím nacpal za equip a další věci, ale to byly doby, kdy mi ještě strašně rvalo žíly to, že ten warrior, který vedle mě stojí, má meč +8 a já jen +5. Naštěstí jsem se z toho včas vyléčil a teď od všech podobných mmo titulů dávám ruce pryč hned, jak sylším slovo mikroplatba *1* -
Vidím, že teba uvoľnuje diskusné hatovanie a vymýšľanie konšpirácií.
-
Dej si radši Diablo 3 kámo, to tě uklidní. *1*
-
*7* Škoda reči...
-
-
Haha, srovnávat šťetky a pivo s digitálním brněním *15*
-
-
to si nepochopil, on to jen dava na stejnou uroven. proste co je komu do toho, jestli jsou ve hre mikroplatby ktery platim JA.
-
Problém je ten, že tady opovrhuje něčím, co je na stejné úrovni jako jeho virtuální super meč *7*
-
ja s nim souhlasim. ma pravdu. to srovnani je vporadku. prachy za cokoliv, jestli to jsou stetky, fet, nebo armor +10, je uplne jedno.
-
-
-
-
-
-
Je fajn, že chce Blizzard pomocí aukcí v Diablu zvednout životní úroveň Číňanů *7*