Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud za 1/4 hry člověk ani jednou neumře, pak nějaké aukce a hledání gearu nedávají smysl. Na co?
    • Splietaš hovadiny, umrieť môžeš kľudne už v prvom akte ak ti hodí nejakých super silných championov. Všetko záleží od náhody a ak ti vygeneruje "jailor" championa s družinou na nejakých super monštrách ako savage beast apod., tak ťa ubijú jak psa.

Ak ti vygeneruje jailor skupinku s frozen skupinkou tak máš dosť dobrá šancu, že sa pred smrťou ani nehneš. A to nehovorím o vyšších obtiažnostiach, keď ti nageneruje jailor+desecrated apod.

Potom to skúšaj so šitnými vecami ty hrdina. *7*
      • Hairy_Ass
        Tak budu prostě hrát, dokud mi nějaký lepší předmět nepadne...
        • kdyz jses na nightmare tak vetsinou dobry predmety padaji z bossu a sampionu a ty si z vybavou z normalu horko tesko davas navic uz maji 2 specialni abilyty treba takovej vortex/jailor tak skoro jiste skapes a az te ta sama skupina sejme 5x a nakonec vypadne odpad tak si rozmyslis jestli nejit kupovat
          • myslim že už chápu proč to udělali i přes dnešní trend těžký *15* Každej už si zvyk že de všechno jak po másle, tak při prvnim problému vyplení AH *1*
            • Hairy_Ass
              Jasně, jen říkám, že bych z D3 nedělal nějakou über těžkou hru, která bez nákupu od ostatních hráčů nejde v pohodě dohrát (jinak by to už bylo snad i žalovatelný *1* ). Samozřejmě, že tihle speedruneři jsou naprosto nesrovnatelný s běžným hráčem.
            • Hairy_Ass: Akorát oba mluvíme o jiný skupině lidí.. já o casual většině, ty o HC menšině. Lidi co to jedou tak jak ty popisuješ podle mě ani nemaj možnost ten AH použít, pač na jejich levly tam ještě nic neni a budou to oni co do AH budou ty věci cpát *4*
            • Hairy_Ass
              Když to je někdo už první den schopen dohrát na nightmare obtížnost, tak to asi zas tak příliš obtížné nebude. A na hell už jsem to taky viděl (přinejmenším) rozehrané.
            • Udrel si klinec po hlavičke. Ostatní tu len trollujú alebo splietajú blbosti. Škoda len, že odstránili runy ako itemy, bolo by to oveľa zaujímavejšie postaviť svoj "vysnený" build.
        • Ringwraith
          Hmm, takže u Diabla 3 je grind prostě potřeba a důležitý prvek gameplaye?

Ale tak proč si na něj teda každej stěžuje u MMO?
          • Hairy_Ass
            U D3 určitě, když tam zavedly tu srandu s tím, že se ti schopnosti postavy zásadně ovlivňují pomocí vybavení. Proto tam dochází k paradoxům, kdy mág tahá meč, aby měl silnější kouzla... prostě na hlavu postavený. *4*
        • Lenže ono čakať kým ti nepadne dobrý item je oveľa náročnejšie ako získať zlato a lepší predmet si kúpiť - medzitým ti môže padnúť vec, ktorá je dobrá, ale tvojmu buildu nevyhovuje, predáš ju v ah a za utŕžené zlato si kúpiš presne to čo potrebuješ.
    • Jako jsem na nightmare a byl jsem nucen na aukci nakupovat protoze si me tam tvrde davali koupil jsem si zbran a hned to slo lip
      • zvlast na HC ;]
        • Hc so servermi v takom stave ako sú teraz je fakt HARDCORE. A to myslím doslova.
  • Tak ona asi nefunguje poradne ani ta aukce za herni prachy padl mi legendarni off hand a nejde mi tam prodat strcim ho tam a skoci nejakej error
  • Veskoslav
    Lepší plynulost servrů a počkat si třeba dva týdny na spuštění aukce než aby oboje nejelo v pořádku. Holt Číňani a podobní rýžaři si počkají, věřím, že obyčejní hráči, co to hrají pro zábavu a aukce je pro ně spestření, spíše budou rádi, že to pojede bez problémů.
    • Já jsem začal hrát ve středu odpoledne a nezaregistroval jsem problém ani s přihlášením, ani s lagy. Odehráno celkem asi 15 hodin a ani jednou mě to nekoplo, lagy jsem nepozoroval. Prostě vše bez problémů a to jsem na začátku zkoušel i US server (omylem :)) Takže bych si docela myslel, že ta kampaň o technických problémech (i když prvních 24 hodin bylo asi nepříjemných, ale to mě minulo) je do určité míry i záležitost haterů, kterých se vyklubalo v posledních pár dnech opravdu spousta. Přitom jsou to zjevně často lidi, kteří Diablo nikdy nehráli a o D3 si nic nepřečetli, jinak by nemohli plácat nesmysly o tom, že je zaskočila nutnost stálýho připojení na net.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit