Přejít na výpis diskuzí
Diablo III je pod útokem pirátů vykrádajících účty
22.5.2012 | Aleš Smutný
468 příspěvků
-
Tak já svých 15 stováků (ne slováků!) nelituju. Věděl jsem do čehu jdu a jaká jsou rizika. Rozhodoval jsem se sám na základě vlastní zkušenosti a bety a nikdo mě do ničeho nenutil. Teď mám hru, kterou jsem chtěl a která mě baví. Po 19 hodinách jsem s monkem na 29 levelu a dneska dokončím nejspíš 3.akt. Co všechno se mi líbí nemá cenu vypisovat, ale taky se mi pár věcí nelíbí....nemožnost chodit při zapnuté fs mapě a pak nutnost být online..ve smyslu prošmejdím celou mapu...lag, disconnection (za 19 hodin se mi stalo 3x) a můžu začít šmejdit znovu...mmt je to vlastně zápor? *2* Takže celková spokojenost a kdybych si měl znovu vybrat jestli koupit, tak bych znovu neváhal. *5*
-
-
Ta nemožnost chodit při fs mapě mě taky prudí.
-
-
Uplně si pamatuju, ja mě lidi vymínusovali, když jsem řekla, že lidi teď (myšleno před vydáním) jsou natěšený a pak budou akorát nadávat :D
-
-
Cim popularnejsi hra a ocekavanejsi hra je je tim vic na ni budou lidi nadavat. Tak to proste bejva. Jinak diablo neni zdaleka takova kakastrofa jak se tvrdi.
-
-
Hratelnostně dozajista ne. Hratelnostně je velmi solidní.
Zním asi jako zaseklá deska, ale znovu si neodpustím poznámku, že to jen dělá ty věci okolo smutnějšími. -
-
Ani to smutnejsi okolo neni takova katastrofa.
-
-
ale v dobre vinarne ti ho daji ochutnat a typicky po tobe nechteji abys koupil rovnou celou lahev, pokud to neni neco unikatniho, ceho je malo.
-
-
Takže lagy jsou vlastně samozřejmostí v Diablu 3?
Such a splendid word play! -
Pokud vim tak vypadek byl zatim jenom jeden a to v nedeli a k lagum ti samozrejme pricichnout da...
-
černoruký ďáble, hoď mi na sebe kontakt, pošlu ten slíbený odkaz
-
A dá ti guest pass či open beta ochutnat a přivonět i k výpadků, lagům a vykrádání?
-
Proc myslis ze existujou guest passy? Navic diablo melo otevrenou betu ktera ti dala privonet i ochutnat.
-
-
Tak tam chcou kompenzaci i když v návodu k mikrovlnce není napsáno, že v ní nemají sušit kočky.
-
-
-
smejki: nasel jsem si tvuj email na madbrahmin. napisu.
-
-
Samozřejmě že není. Hráč si ve hře najde to, co potřebuje. Pokud ne, má možnost odejít... stejně jako u všech her.
-
-
Pokud žiješ v USA tak rozhodně :D
-
Co když z toho vína budeš mít zdravotní problémy?
Nebudeš chtít nějakou kompenzaci? -
Black_Hand: Za vypité víno ve vinařství také peníze zpět nedostaneš.
-
ale penize zpatky nedostane :).
-
Hmm, když hodíš zlatou cihlu do žumpy, tak si ji tam taky někdo najde.
(Toto je silné reductio ad absurdum, ale snad chápeš, co se snažím říct.)
-
-
-
-
-
+/- hodnocení nemá smysl řešit... Respektive já bych ho začal řešit až ve chvíli, kdy by se zavedla karma a žebříčky největších ultraborců ( = ti, co maj nejvíc mínusek). *1* *5*
-
-
Myslim ze by jsi to mel s Jindrou těžké.
-
-
Pravda... Ale není důležité vyhrát, nýbrž zúčastnit se s vervou! *5*
-
-
No správný překlad je: "Není důležité vyhrát, ale usilovat o vítězství", ale budiž :D
-
-
-
Oh you goddamn attention whore! *1*
-
-
Tisice lidi co nadavaji na forech vs miliony co jsou ve hre...
-
Vidíš to, já betu totálně hatoval a teď se u hry bavím :)
-
-
Tak ale lepší než D2 to není ani náhodou, ne?
-
-
Je tam jeden rozdíl ... D2 nemám vůbec chuť hrátm už sem hrál dost dlouho a to je pro mě důvod proč je D3 lepši protože to si zase nějakou dobu zahraju.
-
-
A co Diablo I ? :D
-
-
Nechci a ani nebudu porovnávat dvě hry od dvou studií, nemám to zapotřebí. Stačí mi, když se u hry bavím, jsem schopný u ní nějakou dobu posedět a vím, že své peníze jsem vložil zase do něčeho, co mě zabaví na nějakou tu dobu.
-
-
D2 a D3 jsou obe dobre hry. D3 ma lepsi grafiku, ale D2 muzes hrat offline... Staci ? :D
Oboje ma sve plusy a minusy :D -
WINTER: Zmenila se nejen grafika, ale i celkovy herni spad hry. Pokud chces hodnoceni hned ted, rikam D3. Pokud chces objektivni hodnoceni, zeptej se me za 10 let.
-
I tak se dá vyhnout odpovědi. *3*
-
-
Jasně že se může bavit u obou ale řekl bych a to konkrétně v tomto případě, že se toho kromě grafického kabátu moc nezměnilo, takže proč by mělo být tak těžké je porovnat. A když se pak někdo zeptá co je lepší, tak snad není takový problém říct "to" nebo "ono". Říct nebudu je srovnávat smrdí vyhnutím, sice nevím, proč tak odpovídat ale prostě mně to tak přišlo. Třeba jsem paranoidní. *4* No a taková prkotina a jakou plodnou diskuzi jsme kolem toho vyplodili. *15* Generálmajor Poláček by z nás měl radost. *1*
-
Aoyagi: Jestli chces tak peclive delit zanry podle toho jak jsou "rychly" tak D2 a D3 je podle toho deleny taky jinej zanr.
V D2 se clovek postavil, mlatil a pil lahvciky. Tohle udelat v D3 tak nedodelas ani Nightmare. D3 je v tomhle smyslu jako Q3, protoze se musis po bojisti porad pohybovat. -
Aoyagi: Tam slo hlavne o ten casovy udaj. 12 let je podstatne vic nez tech 8 mezi tvyma hrama.
Jinak zanr to je vsechno FPS. -
@Hmm: Jak kdyby si to někdo pustil teď? Vždyť se ještě docela D2 hraje.
@Lynch: Wolf 3D a Q3 jsou žánrově celkem jinde. Bludištní FPS a čistě MP fast-paced FPS se těžko dají porovnávat, že? Ale zkus porovnat UT a UT3. -
Ale je to jedina rozumna odpoved, jak chces porovnat dve hry, ktere od sebe deli takova doba? D2 a D3 jsou od sebe vzdaleny jako Wolf3D a Quake3 (bez dvou let) a videl jsi snad nekoho ptat se, jestli je lepsi Quake3 nebo Wolf3D?
-
no nerekl bych ze je to vyhnuti.. popsal to presne.. proc resit diablo 2 vs diablo 3 ? Kdyz se u toho stejne bavis ? Navic bych rekl ze vzpominky na Diablo 2 jsou uz dost pokrivene.. kdyby si to nekdo pustil ted, tak kdo vi jak by to srovnal...
*13*
-
-
-
-
-
-
Boze, jaka banda kokotu se to tu zase sesla? U nekolika komentu je videt, ze jejich autori D3 opravdu hrali, zbytek jsou ufnukane decka, ktere zavistive breci a nadavaji, protoze si D3 nemuzou ukrast. Pripomina mi to Apple a iDevices - hystericke pindy, ktere nemaji s realitou nic spolecneho a prameni z klasicke ceske malosti a zavisti. Cu**ci jste...
-
-
Nezavid hystericke pindy co nemaji nic spolecneho s realitou ty klasickej cechu...
-
Také Vás rád poznávám, pane rewolwer! *4*
-
-
Fanoušci Diabla mi připomínají psa bránícího svého mrtvého páníčka. Neříkám, že je to odpad, ale autoři Diabla ho sami sesadili z trůnu. Prostě už to není to jediné a dokonalé Diablo, ale jen jedno z několika ARPG (a jistě jich přibude mnohem víc), kde bude záležet na preferencích zákazníka, které z nich si vybere.
Dle mého spojení Acti / Blizz bylo to nejhorší co se mohlo stát. Dříve byl Blizz mekou PC hráčů a dnes? PENÍZE!!! Celé Diablo 3 je postaveno kolem aukce. Každý neduh, který je D3 vytýkán směřuje k oné aukci.
Stížnosti na neuspokojivý loot - Důvod proč kupovat na aukci.
Nutnost být stále připojen k netu - Prevence proti hackům postav a úprav inventáře.
Absence modů - Proč by si lidi něco kupovali, když by to šlo vytvořit zadarmo?
atd atd. -
-
Prezentovat tady nazor,ze od te doby,co Blizz presel pod kridla Activisionu,tak to s nimi jde z kopce, tady nesmis moc okate prezentovat,jinak te tady skalni fanousci ukamenuji(a ze jich porade je hodne).
Prestoze si jejich posledni hry porad drzi urcitou kvalitu,tak s jejich predchozimi hrami se to srovnavat davno neda.
Nemluve o tom,ze od uspechu WoW se z nich vyklubal penezuchtivy moloch.Proste Activision no. -
Neuspokojivý loot - Blizzard jasně řekl, že RARE a LEGENDARY itemy budou opravdu takové, jaké mají označení. Jsi snad jeden z mnoha lidí, kterých nepadl item, který jsi chtěl? Vítej v Diablu... o tom to celé je, bylo a bude... v aukci můžeš kupovat itemy i za goldy a že těch itemů tam je.
Nutnost připojení - A to snad vadí, že chtějí mít hru bez podvádění? -
-
Nemusíš mi vysvětlovat o čem je tenhle žánr. Diablo 2 do dnes mám moc rád, ale směr jakým Blizz vypustilo do světa D3 se mi zdá dost nešťastný. Ano můžeš kupovat i goldy, ale proč farmit šílené množství zlata když to jde rychleji? Jen počkej, však uvidíš.
Hra bez povádění - tady jsi mi krásně nahrál:) Je ta hra založena na PVP? Ne není. Takže ti může být jedno, že Pepa od vedle má full set, který by sháněl měsíce (nebo si ho koupil za 5 vteřin). Do okamžiku kdy hra není založena na PVP je jedno zda někdo cheatuje nebo ne. TOBĚ to může být jedno. Jediný komu to jedno není je Blizz a jeho aukce. Oni tě přeci nemůžou nechat si přidat uber meč, protože by se tím připravili o potencionální zisk.
Pravým opakem je Torchlight 2. Beta měla svoje chyby, ale o to teď nejde. Jde o to, že v T2 něco jako aukce není a pokud bude někdo něco shánět, bude se to řešit standartním pojmenováním serveru "WTB xxxx/WTS xxxx" apod. Skvělý fakt absence aukce u této hry je, že po vydání hry je přislíbeno, že lidi dostanou Dev nástroje a "dělejte si co chcete". Chápou, že některé lidi baví si upravit hru a nebo si zkusit něcí novou Classu. Oni vědí co znamená hrát hru. -
-
Jestli v T2 bude jediny zpusob obchodu pres zakladani mistnosti, tak velmi rychle vzniknou jine prostredky jak obchodovat. Noobove si taky mysleli, ze v D2 se obchoduje pres zakladani mistnosti.
-
Pokud si dobře pamatuji, tak při vypuštění data vydání Blizzard vydal zprávu o tom, že se PvP posouvá jen do pozdějších patchů, aby mohla jít hra dříve do prodeje právě kvůli hráčům. Hra má dostat arény a další PvP bitvy. Takže ano, hra není nyní dělaná jako PvP, ale jako PvE. Což si mi také krásně nahrál, ale proč se hrálo Diablo a Diablo 2 dobrých deset let? Rozhodně to nebylo kvůli tomu, že by na tom hráči vydělávali.
-
-
PVP v D2 šlo mimo mě. Hlavní bylo opakovat Bhallruny:) Na mě si jen tak nepřijdeš...když dodají PVP, tak co potřebuji abych se mohl aktivně účastnit? Gear. Kde seženu Gear? Hmm aukce? Pokud někdo bude chtít vletět do PVP a nebude chtít grindovat předměty, tak na té aukci stejně skončí. Jak jsem psal...všechno u této hry vede k aukci. Sakra Diablo je Řím:D
-
-
PvP bude ve specialnich arenach, do kterych budou pripojovani lidi podle eq, takze tam snad nebudou tak velke kvalitativni rozdily.
-
-
-
Jj ty dev nastroje jsou uzasne. To je rozdil mezi zabavou a vydelavanim penez.
-
-
-
-
Už nevím kde to bylo,ale psal jsem jak budou hrači v prdeli až jim to někdo nahackuje a bum je to tady :D
-
Doufám, že pan Vávra už připravuje stejně ubohý článek k Diablu III, který vypotil ke Skyrimu.
-
-
Ano, správně. Pojďme na pochod za článek 100+1 nepřesností v D3, přičemž těch bodů jistě nebude 100+1 ^^
-
-
Tak už jen několik desítek bodů by v článku mohl být výčet chybových hlášek při připojování, takže k té stovce + 1 by neměl být problém se dopracovat :-)
-
-
No ne, jde o to, jak Vávra strašně bažil po přesnosti, přitom si po sobě neumí přepočítat počet odrážek, i když je má číslované :) . Ale to je jedno, snad něco vyplodí i k Diablu, jinak je samozřejmě jasné, že to bylo pouze haterství vůči Skyrimu *1*
-
-
-
Takže ubohý? Já bych řekl, že ten článek velmi vkusně reflektoval realitu, se kterou se bethesdroni v čele s panem Grygarem prostě dodnes nedokáží vyrovnat...
-
-
Vazne?Me Skyrim sice nebavi,ale u toho "reflektovani reality" jsem se mnohokrat musel smat.V nekterych bodech mel sice pravdu,zatimco v jinych byl uplne mimo.
Ale chapu,pro ANTI-BIODRONA ten clanek je jako Bible *1* . -
-
Sry,Anti-bethesdrona.Ty bojujes na tolika frontach,ze se v tom clovek obcas ztraci *1* .
-
-
Na tebe je škoda reagovat, ale tak jednou si to musím dát. RPGecek sem za svůj herní život hrál jen pár a od Bethesdy dokonce ani jedno, ale nakonec sem si řekl, že to zkusím a koupil sem si Skyrim hned při vydání. A můžu ti říct, že sem se 14 dní bavil jak už dlouho ne. Proto mi Vávrův článek připadal dost úsměvný. Jen se divím, že tam ani nezmínil, že lidem netrčí například chloupky z nosu :-) A vzhledem k ještě většímu hypu Diabla III než měl Skyrim podobný článek očekávám.
-
-
Mno já nevím... Řekl bych, že daleko větší hype než Diablo 3 tady měl Mass Effect a samozřejmě i onen diskutovaný Skyrim.
(nehledě na to, že narozdíl od ME a Skyrimu je u D3 tak nějak opodstatněný, když se na tu hru čekalo 10 let)
-
-
Je opravdu velmi tezke vyrovnat se s tim, ze kdyz jste pod vodou, tak nevidite ukazatel kysliku. Pripadne ony slavne zachody.
Vavra mel v mnoha bodech pravdu, bohuzel to cely zazdil tema blbostma, ktere k tomu doplnil. -
-
A taky si připravil těžkou pozici pro svou hru. Tedy aspoň co se týče některých lidí tady.
-
-
ano, protože teď se to klasické lamácké "nelíbí se ti to? A co jsi dokázal ty? Nic? Tak vidíš" bude konfrontovat s realitou, tedy s tím, že Vávra bude mít moc udělat hru po svém.
Celkem sranda pak bude u recenze, až mu to budou fandové skyrimu vracet.
Já se u toho článku bavil. *1*
-
-
-
Přesně. Hrál jsem Skyrim chvíli a nechápu, jak se to někomu může líbit.
-
-
ten spíš pracuje na husitskejch kadibudkách.
-
-
Zdravím.
Pocity z DIII má dost rozporuplné. Na jedné straně výborná hratelnost, ale přijde mi , že se hra snaží být příliš megalomanská (už od začátku kdy praštíte nemrtváka, tak odletí 20m).. chybí mi ta střízlivost zejména Diabla 1, kdy vše bylo dávkované pozvolna, chybí mi ten respekt z každé nově prozkoumávané chodby, respekt z minibossů...tady již začínáte jako polobůh a to mi nepřijde dostatečně motivační pro další postup (jedinou motovací je příjemná hratelnost a EQUIP).
Dále mi vadí nelogičnost , chápu, že se jedná o akční RPG, ale když se s tím tvůrci natolik piplali, proč si nedali víc záležet. Je hloupé potkat stojícího obchodníka na místě, kde jsou všude okolo jen monstra, člověk pak ztrácí poslední špetku iluze fungujícího světa.
Za mě 75% díky skvělé hratelnosti. -
Auuuuu úder na solar! Nie je s pirátmi všetko stratené :D :D
-
Nejdřív mě zklamala Mafia 2 a teď Diablo 3. Tak mi už zbývá jen ten Max Payne 3 a vypadá to, že jsem s hrama asi skončil. Píchání mladejch kundiček je stejně lepší.
-
A problemu singlplayer hry, ktera je nucena byt hrana online se najde v budoucnosti jeste spousty.
Nekdy si rikam, proc firmy chteji za kazdou cenu pokrok, kdyz vi, ze to prinese vice skody nez uzitku (kazdy ze starsich pamatuje "pseudo 3d dobu". Ted sme se dostali k pseudo online systemum :( mam pocit ze hry zatim 5 let trpi nejakou novinkou a dva roky jsou hratelne aby se objevilo neco noveho super diky cemuz bude scena zase 5 let trpet :( -
-
Nevim co furt pindate o tech problemech s online hranim. ukazte mi kdo dneska nema pripojeni k internetu. Navic problemy s diablem byly jen prvni den, od te doby vse bezi jak ma. Za posledni tyden jsem takovychto internetovych kecu cetl uz fakt hodne a uz je to jak ohrana deska. Jsou typci co si stezujou i na takove blbosti jakoze jdou za poplatek vytahovat gemy z itemu. Wow, to ma na gameplay skutecne zasadni vliv. D3 zabavne pokracovani d2 v modernim kabatku. Zatim jsem skutecne necetl zadnou objektivni kritiku, ktera by to vyvracela. Jen hnidopisske pindy zalozene na osobnich preferencich a predstavach.
-
-
blby si nechám od cesty až se jako blb přestaneš chovat, a d3 je pro některý špatná hra právě kvůli tomu že musíš být online a jak už jsem psal ne každej žije tam kde je špičkovej signál a pokrytí tak tu přestaň prskat
-
Osobně mám problémy neustále. Moc tomu nepřidává ani kvalita lokálního ADSL. Myslím, že by vhodným řešením byl hustý systém online checkpointů u kterých by se ukládala pozice, jako jsou dnes u mnoha singlplayerových her. Zbytek by pak běžel lokálně a člověk by mohl hrát dokud se hra opět nepřipojí k serveru (klidně i několik hodin) aby se uložil aktuální stav. princip nejseš aktuálně online = nejde hrát není nejlepší varianta. Samozřejmě netuším jestli je tenhle systém možný, nebo ne, ale přijde mi to rozumnější.
-
-
Kubi & draken : Bohuzel blizzard nemuze za to, ze mate nanic pripojeni. Ostatni online hry hrajete jak ? Ja mam kabelovku od upc a nemam jediny problem.
k te nehratelne nedeli : oh boze, provadeli nejaky maintenance na serveru takze hra sucks. Aha. -
-
Ne všichni žijeme v lokalitách s dobrou kvalitou internetu a ne všichni chtěj vyhazovat tolik prachů za UPC
-
-
a jeste neco - nech si blby od cesty ano ? ja jen stale nechapu co maji vase nekvalitni lagujici pripojeni k netu spolecneho s tim ze je d3 spatna hra. stale jsem se to nedozvedel. mozna by sis mel precist co jsem psal znova.
-
hmmm tak tos cece netrefil, ve svych 28 letech uz mi skutecne rodice neplati nic :-)
-
abc ty jsi ale kus blba to se musí nechat no, buď rád že ti všechno platěj rodiče hošánku
-
tak potom nebrecte ze mate lagy a nesvadejte to na hru
-
-
-
-
Napadaju ma rovno 2 slusne dovody:
1) to ze som sa celu nedelu nemohol hrat solo lebo bol dole server (ak by slo o inu hru tak uz maju firmu ohadzanu kamenim) - ale prezitelne
2) kolko ludi prislo o hardcore chary koli lagu, koli LAGU! (kto vie o com je hardcore v diable 3 si vie predstavit tu cistu radost) - neakceptovatelne
Je fakt ze ak by to nebol blizzard, tak ich za toto ukamenuju.
-
-