Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Tak tím by se ledacos vysvětlovalo. Prostě Diablo 3 je k poměru s D1 a 2 stejně jako WoW k Warcraftu 1,2 a 3. Jen si mohli dát tu práci a nazvat hru World of Diablo a všichni by byli spokojení. *15*
    • Trol.diskuzni
      Přesně tak - měli to nazvat World of Diablo, jak už jsem zde také psal... Ale prohlašovat tu Wowkařskou sr*čku za Diablo, je fakt hnus.
      • Ataker
        Proč by měl být WoW sračka?
        • Trol.diskuzni
          Ta hra vypadá jako WoWko (engine je v víceménně ten stejný). Je zjednodušená, aby to mohli hrát hráči WoW. Obsahuje auction house. ...
          • "Každé MMORPG je podle mě hnůj..." Jistě, pokud člověk hraje MMO tím stylem, že musí mít high end výbavu, tak pak je to otrava. Já ovšem hraju MMO - Age of Conan, LOTRO - stylem projetí si herní obsahu s různými postavami, vnořením se do příběhu (čtu kdejakou ptákovinu) a tu a tam si proběhnu dung s tím, že je mi fuk, jestli mi spadne nějaký item.

Podle mě je největším neštěstím MMORPG honba za výbavou. To pak člověk musí běhat neustále instance a dělat věci, které ho nebaví. To je o ničem.
          • Ataker
            Ale já se neptal na Diablo, ale na WoW :) proč si myslíš, že je to sra*ka...
            • Ataker
              No já jsem před několika lety WoW zkusil a zůstal jsem u něj. Já už zase nemám sílu si pořizovat další MMO, protože pokud si chci zahrát s tisíci lidmi ať to jsou arény nebo raidy, tak WoW už je v tomto SKORO dokonalý co se týče chyb. Graficky se mi to líbí nemám proti tomu problém. Prostě ty MMO jsou na jedno brdo :) někomu sedne tamto jinému zase to a o tom to je.
            • Trol.diskuzni
              Každé MMORPG je podle mě hnůj založený na repetitivním vykonávání tří činností bez nějakého většího účelu, jehož zábava spočívá jen v kooperaci s jinými hráči - to pro mě prostě není HRA. Nebo bys snad hrál MMO hru, kdyby náhodou všichni hráči kolem tebe zmizeli a byl bys tam jen ty?

Výjimku tvoří třeba Guild wars, kde člověk mohl jet svoji příběhovou linku zcela sám a ostatní hráče přizvat pro oživení... To se mi líbí.

WoWko vypadá příšerně, nelíbí se mi ten až disneyovský svět, který prohlašují za "mature fantasy world"... Neměl jsem sílu to hrát dost dlouho na to, abych tu hru mohl do detailu poznat, ale co dokáže WoW, si můžu užít v každé jiné onlineovce. Klikat ikonky, klikat ikonky, klikat ikonky...
    • ahoj, rad ta opat vidim
    • nebo World of Error 37
  • A D3 neni instancovany cash'n'slash MMO?
    • Samozřejmě že je.
    • Trol.diskuzni
      To rozhodně je - tohle už jsem zde taktéž psal. *3*
      • Tak mi prosím ještě jednou vysvětli, co z Diablo 3 dělá MASSIVE MULTIPLAYER ...
        • Mozna to, ze vsichni jsou na jednom serveru, muzou se volne seskupovat do part a protoze se ve svojem svete naraz vsichni nepotkaji, tak je instancovany. Mozna je to massive multiplayer taky proto, ze 100% lidi je v MP modu, kdyz tam zadny jiny neni.
          • Jo ono to běží na jednom serveru? To mají půjčené někde z NASA, ne? A třeba v BF3 se nemůžeme seskupovat? Proč pak Massive Multiplayer není i to BF3, když jsou všichni (no, možná ten SP ještě někdo hraje, tak řeknemě 99%) v MP? A rozdíl mezi multiplayerem a online hrou ti asi taky nic neříká? Já to D3 můžu prolézt od začátku do konce a nikdy na co-op, což někdo nazývá multiplayerem, nešáhnu.

Možná než tvrdit hovadiny a vymýšlet si co to "MMO" znamená by bylo lepší si to nejdříve zjistit? Je to prachsprosté Online RPG s možností co-op?
            • Mas pravdu, tahal jsem to z paty. Ale libi se mi to "Možná než tvrdit hovadiny" a tvoje reakce na "jeden server".

Takze nez budes priste reagovat, zjisti si co znamena "jeden server" a "jeden server", nemam rad lidi, kteri po nekom neco chcou a sami delaj opak. *7*
        • prudislav
          já bych spíš řek massive Massive Coop
          • 4 lidi jsou massive... jo, super...
  • prudislav
    já měl za to že Diablo 3 v podstatě takový pseudoMMO je :-) nejblíž singlu je tam asi hrát sám coopko
  • škoda, mohlo to byť MMORPG. Ušetril by som peniaze za nedorobok a zjednodušenú kravinku pre krpcov. Diablo 3 ma žiaľ nebaví tak, ako som očakával a kým ma niekto obviní, že som ho skoro nehral, mám lvl 60 barbara na nightmare a pár ďalších postáv na o čosi nižších leveloch. Dúfam, že Torchlight 2 bude väčšia zábava, už je predobjednané.
    • No teda uplne ti neverim, lvl 60 na nightmare? Nepopletl jsi trochu ty obtížnosti? Lvl 60 je tak act 4 na obtiznost hell.
      • sry, pomýlil som sa, trošku narýchlo som písal, je na Hell. Ale mám aj demon huntera lvl 27 v druhom akte normal a to som nerobil nič extra. S tým barbarom padá všetko na jeden dva seky, takže hra je ako keby som hral s cheatmi a je to fakt nuda.
        • Přesně takhle jsem se cítil, dokud jsem nestrčil frňák do aktu 1 na hell. S lvl 55 a lvl 42 equipem mě tam sundávaly početné skupinky Shielded/molten/fast. Rozdíl mezi obtížností Nightmare a hell je opravdu propastný. Tedy v případě, že nemáte opravdu našláplou výbavu, což já rozhodně neměl a ani nemám... se svojí sorskou s 19 500 životy mě champion pack dá na jednu ránu i skrz Diamond skill s runou, která absorbuje dvakrát tolik dmg. Opravdu si připadám, jako když hraji na Inferno a ne na hell.... Posuzovat hru z hlediska úrovně nightmare mi příjde přinejmenším úsměvné.-)
          • pozivejte energy armor - runu force armor , maximalni dmg ktere budete moct dostat bude 35% vasich plnejch zivotu , dost se zvysi sance na preziti :)
          • nak tak, sem v 3 aktu s vizzardou na hell mam pres 30k hp 7,7k dmg a muzu rict ze u nekterych elitek sem malem rozbil klavesnici :D pry jednoduche sem zvedavy na inferno to bude konec
      • hc se vetsinou hraje tak, ze 60 uz das na NM je to od dost bezpecnejsi :D
        • prudislav
          no jelikož největší nebezpečí pro moje HC postavy byl LAG tak šlo D3 o dům dál
    • taky, zatim jsem jen na zacatku odehrany asi 3 hodiny a zacinam se trochu nudit je to desne repetetivni, snad tam casem pribudou nejake herni prvky... doufam, ale narozdil od ostatnich tady se mi grafika celkem libi...snad se ten pribeh nekam rozvine a zamota:)
  • dneska patch 1.03, ale maintanence 10 hodin ? co to do p... je ? i BF3 ma maintanence vetsinou 1-2 hodky. humus.
  • Já to říkal!
  • velka skoda diablo mmo by mohla byt parada :) loot me na wowku opravdu hodne vadi. predem vite co z ktereho bosse muze vypadnout.....byla by daleko vetsi zabava kdyby nejaky super predmet mohl ziskat clovicek, ktery si dela nekde daily questy a najednou mu vypadne item hc kvality :) a hc hrac by se mohl zavisti p***** :D nebo cekat par tydnu nez mu podobny item padne v raidu
  • Preco sa ludia casto krat nevyjadruju k teme? Pretoze sami su z dnesnej doby zufaly. Moto dneska: Co sa nepreda to neni pekne.

Cely dovod, pre ktory pisu ludia komentare ktore su zial nanic.
  • Blizzard není Blizzard, ale Bliezzard! A to je pořádný rozdíl! Z původní firmy už zbyl jen název, uvědomte si to.
  • Alex81
    BTW. Nemáte nějakej typ na kvalitní indie hru(y) s cenou do 300,-CZK/15euro.?
    • KronosDeret
      Obviously obvious... Minecraft :) Kam se hrabe meditace.
    • smejki
      Defense Grid třeba
      blbě se radí, když nezmíníš preference.
    • Amnesia.
      • Alex81
        To je horor, já byl podělanej strachy i u prvního Silent Hillu, a to mi moc nesvědčí (kdo to má pořád prát:-)
        • Cave Story, Legend of Grimrock, Dungeons of Dredmor, Lone Survivor, Eschalon Book I & II, Gemini Rue, Botanicula, Machinarium, Superbrothers, Jamestown, Defcon, Gish, Trine, Braid, unEpic...

tady by si měl vybrat skoro každej :o)

je jich spousta a většina je poměrně známá, stačí třeba sledovat nezávislej rozcestník.
        • Covece, dyz ty ses vybiravej ;)
          • Alex81
            Pořád přemýšlím o KRATER ale nevim, nehrajete to někdo?
            • Kinet1c
              hram, ale uz zacinam lutovat, je to take vselijake ta hra, nejak ja neviem no, skratka v tej hre su veci, ktore sa mohli vyriesit inak a bavilo by to asi rovnako takto je to kus frustracia, napr. prve tri ci styri postavy, su stebou len urcity cas, potom ci uz ces ci ne, by si mal prestupit na ine postavy, tzn musis ist recruitment manager a vybrat si nove postavy co mozu ist rank 10, tzn do lvl 10, davas im boostre do skillov tzn vecsi dmg viac liecenia a pod, dalej implantaty, v podstate nutnost neskor, hram to hram, ale ja ti neviem, skratka, si tych tvojich hrdinov musis najimat, dalej nemozes zomriet viac ako trikrat, lebo mozes kupovat ci verbovat novu postavu, na druhej strane klady by boli, fakt pekna grafika, lezenie po mape pri cestovani, a aj vyriesene suboje, dalej craft, zbrane a plynulost grafiky aj na mojom starsom kompe, dalej este k minusom by som pridal uplne retardne hlasky tych tvojich postav, ktore zo zaciatku su zabavne ale neskor otravne, zatial som ich nevypol, ked sa vobec daju, ale asi sa ktomu odhodlam, ale je to kvalitny indie titul a si myslim, ze tych 15e to stoji za hriech, hlavne ked ti nezalezi na urcitom citovom vztahu k tvojim postavam, tzn myslim tym, ze si postavy v inych RPG, BG, Skyrim, Diablo a pod, vymenoval som tri rozlicne RPG, tak si tu postavy vymakavas, hickas si ich aby mali co mozna najlepsiu vybavu, prip. kuzla ci skilly, co najeffektivnejsie aby zaberali v bitkach a pod, tuto je to akosi jedno, skratka, kazda postava ktoru si najmes toho isteho povolania ma ten isty hlas a tie iste stupidne hlasky, dookola, ale kedze som to uz kupil, cesty spet niet, skusim dohrat a uvidim na konci ci to stalo za to pre mna kupovat, pre teba to mozno bude stat za to, neviem na co mas naladu, ci RPG alebo RPG kus strategickeho nadychu, myslim tym to, ze vlastne ty si tu hlavny hrdina, ktory ovlada troch zo styroch svojich vojakov, no nic snad ti to stacilo. Dalej by som vyzdvihol, ze hra sa stale vyvija a budu prirastat nove lokacie, veci a mozno aj ine moznosti toho ako sa tostat na vyssie hodnosti ako len nakupenim novych ludi.
    • LIMBO

To zacelí díru v tvé duši.
      • Alex81
        Limbo mám.
        • Tak si ho dej ještě jednou ty barbare, neznám lepší hru.
    • Trol.diskuzni
      Skyrim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit