-
Diablito III je hrozná hra, jak nablito v kanálu, k tomu to má blízko, aukce je krokem do hnoje a potenciálem pro zisk hru ničících investorů typu Žida Kotticka. Blizzard North uměl dělat hry a ten zblitek, co zblil Torchlight je také velmi kvalitní. To, co je dnes v Bliezzardu stojí za ho\/no.
-
-
Zřejmě tu máme skokana měsíce *3*
-
-
Ty hry dnes stojí za úplné ho\/no, deset let zpátky, to byla kvalita, herní úpadek nastal po roce 2007, Cryengine 3 na konozoloidní sr/\čky je horší než Cryengine 1, GPU a HW desktopu hravě zvládá 4 TFlops, ale ti z|\/|rdi stejně budou dál dělat hry ne UE4, které nezvládne více než 1 TFlops
-
-
Nejlepsi hry byly minuly tyden a nejlepsi hry v cele historii byly minulou stredu, to byl den! Dneska uz to stoji vsechno za ho*no.
-
-
*1* *1*
-
-
aniž bych tě chtěl urazit, odhaduji, že rokem tvého narození bude cca 1992. Mohl bys mi to potvrdit? Mám hypotézu...
-
-
Bohužel, su staré cyp. 1981.
-
-
hypotéza v kelu *1*
-
-
-
Dva, CryEngine 2, CryEngine 1 je ten, co poháněl Far Cry. Ten už je přeci jen postarší, to je generace ID Tech 4(Doom 3), Source a Unreal Engine 2.5 možná 3 nevím s těma se to vleče na dlouhý lokte
-
-
no prostě vyfailovaný výtvor Blizzardu, kdo by to byl čekal? ehmm, třeba já, pár let starej Titan Quest >>>> D3 a nemusím být ani online
-
-
Vojín d@rkwolf, čo si predstavujete pod takým slovom "vyfailovaný"?
-
-
Vyjadrujte se k tematu nebo vubec! Ste jak imbecilove s tema nadavkama na Blizzard. To ma pak clovek pocit ze ho to presmnerovalo na diskuzni forum Bohnic. Njn inteligence nekterych lidi je na hodne male urovni. Asi si misly ze jsou cool kdzy napisou co nejvice negativnich prispevku.
-
-
Blbost, ted sem se podival stranky Psychiatricka lecebna Bohnice a zadny diskusni forum tam nemaj :)
-
-
myslím, že kdyby hateři nepsali ty zbytečné komentáře u každého článku s D3, tak by ten počet komentů byl o hodně menší
-
-
Kdyby se nekritičtí blizzdroni nepod*lali z každé zmíňky o tom, že by ta hra mohla mít nějaká negativa, tak skutečně byl. *5*
-
-
Trolle, proč pořád spammuje s tím Vávrou? Dej už pokoj, kdo to má po tobě uklízet?
-
-
Jestli myslíš, toho neregistrovanýho "trolla", tak myslím, že je v tom náš "Gayrim" tentokrát nevinně. *3*
-
-
A ten někdo tě dokonce označil za kokodáka. *8*
-
-
hmm za Lukáše Grygara se už i vydávají jeho fandové :D
-
-
-
No a kdyby fanboyové nebrečeli, tak taky.
-