-
Na ne tu se da jeste dohledat par obrazku z puvodniho D3 od Diablo North, skoda ze ten projekt nevysel. Libil se mi vic nez finalni D3 *9*
-
-
tak jsem si schvalne ty screeny nasel HUMUS
-
-
:-D to je zas článek, přečtěte si preview na Diablo II a zjistíte, že MMORPG mělo být už to. (stejně jako Neverwinternights)
-
Tak tu zase máme článeček od Diablu 3. A opět se nám rozjíždí flame, tak proč já bych se nepřidal? A co se tu nedozvím?? Diablo 3 je více podobné WoW než Diablu 2. Heheheheh:D Useknout ruce, to může říct jenom člověk co to nehrál:)
Trole pro tebe mám zprávu Diablo 3 jede na úplně jiném enginu než W3 s WoW. Píše se to v bluepostech. Tak prosím netřepej tady ty tvoje nesmysly:)
Za druhý!! A to podstatný. Opět se tady řeší nějaký úpadek her. Ano ten je. Ale určitě né v oblasti horší grafiky a zpracování. Ale v oblasti zjednodušování her, jejich obtížnosti, jejich náročnosti na hráčův mozek. Je zajímavé, že všichni se bijete do prsou, jak Vás grafika nezajímá, jak je to druhořadé, ale každý si stěžuje jak je grafika špatná, konzoloidní atd. Ve všech Ačkových titulech (dokonce i v nízkorozpočtů) je grafika na dobré úrovni.
To co se změnilo jsme my. Hráčů her je tolik, že už to není o uspokojování pár tisíců nadšenců s počítačem. Dřív měli počítače experti (nebo ti co na to měli), a ti vyžadují trochu sofistifikovanou zábavu. Dneska může ovládat počítač i krysa. Tak i hry jsou jsou pro ty krysy, pro nás, jelikož jsme všichni líní a jen si chceme sednout a jen konzumovat. Je to kvůli nám všechno. Si to konečně přiznejte, když si někdo bude pročítat diskuze tak všude narazí na věty typu "přece to nebudu hrát tolik hodin! nemám na to čas" ale zároveň chce všechno co ta hra nabízí.
Na jednou stranu to říkají lidé, co opravdu nemají čas, těm to neberu, ale to jsou lidé kterým na tom nezáleží, že v té hře nemají všechno, oni to hrají jen aby se zabavili. Ale co mi vadí, jsou lidé co se schovávají za tím, že nemají čas. Jsou jen líní, jsou to jenom ti konzumenti co toho chtějí hrozně moc co nejrychleji. A to jsou ti lidi, kvůli kterým se hry zjednodušují, protože to oni ty hry hrajou majoritně ve svém životě. Např. WoW se zjednodušilo na takovou úroveň, že ztratilo smysl ho hrát. -
-
Konečně nějaký konstruktivní komentář a ne jen výkřiky do tmy různých haterů apod. Pod tohle se klidně můžu podepsat. Tvůj most má hlavu i patu.
+1 ;-) -
-
Děkuji.
-
-
Přesně tak, to bylo na RockStara. Tvůj post se mi naopak příliš nezamlouvá. ;)
-
Ale on odpovídá na můj post:)
-
-
-
Takový dlouhý blábol se jen tak nevidí.
P.S. Dan Vávra na hrad! -
-
Hlavně, že ty jsi nevymyslel nic konstruktivního:)
-
-
Tak třeba tohle - Zbavme se Kotticka a ukotveme v legislativě Non-Monetary Resource Based Economy.
-
-
Ani nevíš kolik jsem toho o Kottickovi napsal...
-
-
N7N7 si můžu říkat co chci... A když mám na společnost kritický názor říkat si ho můžu:) Společnost je prostě prohnilá, to je fakt který ani ty nemůžeš vyvrátit. To sem ale vůbec nepatří, klidně by jsme si o tom mohli promluvit i piva.
Spíš mi řekni, co ti na D3 vadí. Buď konkrétní. Dej mi tvůj Battle.tag a můžem si klidně zahrát. třeba časem se ti D3 bude zdát lepší a lepší:) -
Tak se poděl.
-
Já jsem pracující člověk, času na hry mám málo a přesto si je užívám, stěžuji si jen když už něco fakt hodně smrdí a na Diablu 3 mi toho nevoní opravdu dost. Takže jak říkám, mluv sám za sebe a nenazývej mě a ostatní hráče krysy, když je ani neznáš. Ani obrazně. Nazdar.
-
-
-
-
-
Tady nejde o to, jestli je grafika pěkná nebo škaredá. Jde o ten dětinský grafický styl. Proč musí zabíjení pekelných monster vypadat jak animák pro děcka? Proč nešli cestou Diabla 2? Kdo se je o to ku*va prosil? A jinak to, že se tady nějak moc oháníš slovem krysa, se mi vůbec nelíbí. Co jsi ku*va zač, že nazýváš pracující hráče krysami? Jsi snad nějaký polobůh či co? Všichni jsme líní a chceme si jen sednout a konzumovat?! Co to je za kecy proboha? Kdyžtak mluv sám sebe a neurážej pracující lidi a hráče. Každý není tak bohatý, aby se mohl poflakovat a válet a ještě blbě pindat.
-
-
pěkně to píšeš kohoute *3*
-
Si asi nikdy nehrál Diablo 2 dál než první akt, že?? Ty hry jsou naprosto stejně barevné.
Kdybys sis to přečetl pořádně, víš že to myslím obrazně... Dále jsem pak hodil poklonu těm co pracují, toho sis taky možná nevšiml. Evidentně to děláme oba, sedíme na diskuzích místo toho aby jsme vytvářeli hodnoty. -
-
Sorry, ale jestli ti příjde tohle http://tinyurl.com/bsfvfkm stejný jako tohle http://tinyurl.com/d9zfh8u, tak už si opravdu někam zajdi...
-
-
:D To jsou screeny asi jako kdybych porovnával auto s hřebíkem:)
-
-
diablo 2 je vice hranete, 3 je hrozne zaoblena
-
-
You made my day:)) Přesně, zatracený Anti-Aliasing:)
-
-
s AA to nemá nic společného, je to nová grafická vlna, pripomínající pohádkové, neagresivní tvary, překrucující skutečnost
stačí si srovnat jednotky u SC1 a SC2 nebo RA2 a RA3
http://images.wikia.com/starcraft/images/e/e7/Battlecruiser_SC1_Game1.jpg VS http://files.starcraft-2.webnode.cz/200000147-1cbda1dde9/Battlecruiser.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y6/genobreaker_exile/tesla%20general/apoc.png VS http://i80.photobucket.com/albums/j198/sebtiger/Untitled-5-1.jpg
-
-
-
-
-
A ještě jednu věc, pro ty kdo si opět přečetli jen nadpis článku, i v něm se píše, že Diablo bylo několikrát restartováno. Takže s MMO to nemá nic společného:) Takže vlastně nechápu proč to píšete do diskuze:)
-
-
Je tu teda dosť ľudí, pre ktorých je hra 4 hráčov naraz "massive multiplayer." To by ma zaujímalo, čo by si asi pomysleli pri nejakej 1000v1000 bitke v 0.0 v eve online. To musí byť ubermassive. *15*
-
editovano prispevek napeden trollem diskuznim
-
Boze, clanek o Diablu, to tady zase bude nablito od hateru ...
-
No skvěle, tak z toho nakonec udělali MSORPG WOW-like sratchku... H*vada z Blizzardu!!! *16*
Je vidět, že Activision už zcela vládne... Zničili celou sérii. *16* *16* -
-
Možná. Ale ty o tom víš úplný hovno, protože jsi to ani nehrál. Žvástale *1*
-
Jmenuj jednu hru která se ti libí.
-
-
Diablo 2, Jedi Academy, Gothic 1, Simon the Sorcerer, BfME 1, Quake 3 Arena, Age of Empires 2 (i Age of mythology), Civilizace (původní), FIFA fotbal, Carmageddon, Mafia 1, HoMaM... Stačí?
-
-
Gothic 2 ne? *8* Btw proč sem na ten server chodíš? Kromě FIFY to vypadá, že od roku 2002 už tě hraní moc netankuje *2*
-
-
Gothic 2 taky. Pravda, hry už nejsou, co bývaly...
-
-
To jsi nepochopil na "jmenuj JEDNU hru..", idiote?
-
-
To jsem napsal pro ty, co si tady už v minulosti vyptávali nějaké příklady her, co se mi líbí... nechce se mi to tady psát stokrát, tak jsem tady ZNOVA něco málo zbastlil, abych měl pokoj. *3*
-
A ty jsi idiot, kterej jen nadává. Špíno.
-
-
Rozbiju ti hubu, zmrde!
-
-
*Co
-
-
-
-
ahoj, rad ta zase vidim
-
-
Králi, děkuji ti, za každodenní dávku emocí, které mi tvé psaní dopřává (mysleno pouze jako pochvalná řeč *4*).
-
-
eh, špatný thread. Omlouvám se, za ten nepořádek.
-
-
-
presne kral akcnich RPG je mrtev Activision ho pohrbil, at zije novy kral LINEAGE ETHERNAL
-
-
A ten snad nebude online? Ja myslim, ze jo .)
-
:D
-
-
Kňoury kňour, fňuky fňuk.
-
-
Až budeš mít non-stop online auction systém v každé hře, tak budeš možná taky - přesně o tom, o čem mluvím já, se hoši z Games.cz bavili v podcastu č. 38. D3 je velmi nebezpečný precedens.
-
-
fnuk fnuk fnuk, neplac a radsej si to zahraj vole, nevies co hovoris a stale meles
-
Proč by to tak mělo být ? Tohle sedí na hry typu Diablo, WoW a atd.
Chci to vidět v jiných hrách ... aby to fungovalo a mělo to opravdu smysl..
Např : NFS s aukcí... prodám kola 19´ s 52 inteligencí, 62 str.. padly mi z přejeté paní na silnici.
hm, takže blbost. Prostě aukce nemá smysl ve všech hrách a proto bych se toho nebál.
Diablo bylo na tyhle trady vždy stavěné... ale mnoha jiných ne. -
Trol.Diskuzní: Velmi nebezpečný precedens jsi ty. Lidi co bydlej u rodičů, a jejíchž jedinou starostí je pořád dokola blejt do diskuzí, že někde lítaj draci dozadu, a jinde se musí platit a nejde to mít zdarma. Pokud v tvým životě je tohle největší problém, tak ti závidím. Přesto, že si myslím, že tohle tvoje trolení je jen pro tvou zábavu, není to normální a opět to nasvědčuje tomu, co jsem psal výše.
-
-
Nezáviď, protože to nemá smysl... Máš možnost si svůj život zařídit tak, abys byl spokojený. *3*
-
-
Samozřejmě, nikomu v projevu jeho názoru nebráním. Jsem rád, že jsi ve svém životě spokojený, já rovněž. *4*
-
Trol Diskuzní: Zařídil jsem si. Ale to mi nebráni v tom, navážet se do gay milovníka Skyrim (soudím podle tvé avatar ikonky).
-
Nesnaž se odvětit těma tvýma klasickýma rádoby vtipnýma/nad věcí idiotskýma reakcema. Jenom tím podrhuješ, jaký jsi v praktickém životě vývrhel. Takovýhle zakomplexovaný typy znám moc dobře.
-
-
-
Nebezpečný precedens...:-DDDDDDD Ty tady jsi vážně pro prd*l! :-DDDD
-
-
Tak vzhledem k prodejům pochybuju, že by na full-online systém nepřešlo do budoucna 9 her z 10... To za nebezpečný trend považuju.
-
-
Diablo 3 je obrovská hra s obrovskými prodeji, která svým prodejním úspěchem nepochybně pohne myslí mnoha publisherů a za pár let už si nikdo nezahraje hru bez online připojení a neustálých vyskakujících nabídek ke koupi jako ve Farmeramě a jiných podobných počinů. *3*
-
T-Opel: Doporučuju nepoužívat směrem k náctiletýmu frackovi, který má komp jen na hry/trolování na foru, výrazy typu "aplikační logika", které mu v životě nic neřeknou.
-
A co třeba vzhledem k těm problémům co s tim jsou si to spíš většina vývojářů dobře rozmyslí? A nemel tady furt něco o precedntu, neni to prvni hra která má aplikační logiku na serveru!
-
-
-
Dožeň to prosím tě až před Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku. Nebezpečný precedens prej *1*
-
-
ty seš pěknej blb...
-
Hmm, vzpomínáš jak se chytil CoD 4?
A vidíš jak tady všichni pořád brečí jak jsou dnešní střílečky hrozné.
Uvidíme na co se bude brečet za pár let. -
-
Ok, no já si du hodit na účet 500 doláčů na pořádnou D3 výzbroj. *3*
-
Ale je to jenom póza. Hysterčení nic víc.
-
-
-
-
-
-
Podle mě přirozené... začali dělat na WOW a WOD a časem si uvědomili, že WOW má větší potenciál, nebo jim to začlo dělat jinou neplechu. Uvědomte si, že to je 10-12 let stará historie, nějaké plky o Titanu, nebo o dalších věcech, asi nejsou zrovna na místě.
Jinak, po vlastních zkušenostech s betou D3 a s betou PoE, musím říct, že i PoE má něco do sebe - návyková a zábavná hra s perfektní grafikou a několika zajímavými nápady a krkolomným ovládáním (ale zároveň je pořád dlouho před dokončením). -
Nj na Diable III sa da zarobit prachooooov..viva Blizzaaaaaard GJ
-
Nechápu k čemu je nám dobrý být neustále připojen k Battlnetu.aby mi kvůli přeplnění se mi sekal singlplayer?Aby si tam mohli jedinci vkládat svoje reklamy a spamy? Proč kvůli 3mb musí být odstávka 6 hodin? Včera jsem dostal ban za to že měli podezření na podivné chování s mým účtem ( měl jsem trojana ) a musel jsem si změnit heslo k účtu. A kde jsem ho asi tak nejspíš chytnul? V Diablu kde každých 10 vteřin tak skáče spam.Slogan co říká že s Diablem přichází peklo je pravdivý, ale jen s těmi problémy co přinesl. Díky Blizzard
-
-
kdybys nebyl deb*l a neklikal na kazdej spam link co tam lita tak si do kompu nic nenatahnes
-
-
na nic jsem neklikal tak blbej nejsem. Naproti tomu se zasměju já tobě až ti blizzard pošle to samí *3*
-
-
Přesně tak, ale američani jim to jak vidno žerou i s navyjákem.
-
-
urcite u toho i hodne vyjou
-
-