Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nehrajete správně, pokud nejste online
23.8.2011 | Petr Poláček
399 příspěvků
-
"kdybyste meli moznost vytvorit produkt ktery prodate 3 milionum lidi, tak ho udelate podle toho jak chteji nebo podle toho jak chce ta mensina?" preco? 3 million ludi chce kupit tu hru kvoli tomu ze to bude len online? nemyslím.. keby to islo aj offline tak 3 milion ludi by to kupilo takisto a + tá "menšina" ....
-
Co tomu brani? Ved prave o tom sa pise v tomto clanku - hacky a boti. Pri hrani Diablo 2 MP vazny problem. Az prilis velky. Popravde, ked som cital zahranicne fora (este pred ohlasenim nutnosti byt online), tak najcastejsie opakovana vec, co si ludia zelali aby bolo v D3, bolo zamedzenie hackerstva/boterstva. Niektori (vratane mna) dokonca pisali, ze to musia zamedzit za akukolvek cenu. Blizzard to vyriesil, zamedzil to. Mozno trochu "brutalne" (okrem nutnosti byt online aj zakaz modov - coz teda mna osobne mrzi omnoho viac), ale zato 100% efektivne (bez pristupu k serverovemu kodu ti nikto nezisti ako spolu klient a server komunikuju, tympadom nemozu spravit bota, pretoze sice budu vediet co maju posielat serveru, ale nebudu vediet ake odpovede od serveru ocakavat).
-
a mas rozumny argument proc je to tak stupidni? Rad se poucim.
-
..stupidni asi jako to co jsi napsal, vsak si prilozil do ohne :)
-
Uf to je zase diskuze. Zkusme se na to podivat takhle:
Pokud vam to vadi..fajn hru nekupujte, mate urcite moznost napsat na Blizzardi support, pripadne myslim ze bude k nalezeni nejaky feedback formular, tak jim vsici co nadavate dejte najevo jak jste nespokojeni, nemyslim ze by vas uplne ignorovali.
Ja osobne na to kaslu, hru si koupim a budu vyuzivat co chci, nebudu lezt na zadny aukce, socialne se sblizovat s lidmi ze druhe strany Evropy ani nic podobneho, chci si zahrat, u SC2 jsem to taky prekousl v pohode. Holt je takova doba, 3 miliony z 3,5 milionu potencialnich zakazniku to chteji (prosim vas cislo je nastrelene), zbytek bude prskat, ale co uz..Zkuste se vzit vy, kdybyste meli moznost vytvorit produkt ktery prodate 3 milionum lidi, tak ho udelate podle toho jak chteji nebo podle toho jak chce ta mensina? takhle holt to dnes chodi..
Kdyz se vam to nelibi nekupujte, kdyz se vam to libi kupte..boze proc se musi 50 lidi hadat porad o tom stejnem? prijde mi to hrozne stupidni.
A ze clovek musi byt online? pokud jste schopni si stahnout piratskou verzi da se predpokladat ze mate internet, tudis byt online by nemel byt problem. A pokud nahodou chcete hrat na chate, ve stanu na vylete, u more na plazi..tak bych vazne zauvazoval jestli ma pro vas takova dovolena cenu kdyz chcete stejne parit Diablo. -
Do USA za NORMALNÍma lidma? Ty si fakt de*il. *1*
-
zalez zpet do Lunik 9 ty hnupe
-
jo konzole.. dat d3 na konzole povazuji za dalsi desnou hovadinu ...
-
čobolák zůstane vždy malý...
-
a ja zase nechapem čo brání v tom že to išlo aj v offline móde .... piráti ? crack urobia na to tak či tak.. alebo chcú aby viac ludí chodievalo na aukciu ? tak tí ktorý sú ochotný dať na to peniaze tak tí tam budú kupovať tak či tak..
-
No pýtam sa, či si sa tou vetou pokúsil upútať jeho pozornosť s úmyslom kopulovať s ním.
-
To mi pripomina neco jineho :) Ale kazdopadne ... pravdu dis bratre :D
-
vsude se rika, ze se delaj ochrany kvuli piratum. Ja rikam, ze ochrany delaj z lidi piraty
-
Jo ... vzhledem k tomu ze jsem delal a delam ve firme, kde by analitici meli o vsem vedet, tak vim ze pravda je uplne jinde. Takova vec je urcite vubec nezvrusuje ... vypadl ti net tesne pred zabitim bose. Nevadi das znovu. Sance je mala, tak co ... hlavni je prece zisk ;)
-
Prostě si to stáhnu zadara z netu a na nějakou ocharnu se jim vyprdnu. V tom nevidím žádný problém.
-
To ale predsa nikde nepovedal... Ide skôr o to, do akých sračiek to všetko postupne smeruje...
-
máš pravdu a podla mňa keby to fungovalo aj bez internetu tak ludia ktorý chcú niečo kúpiť z aukcie tak aj kúpia aj keď tam nebude len online
-
WTF co to meleš?
-
A brani ti niekto uzit si Diablo 3 v single player? Ako som uz hovoril, pokial sa rozhodnes hrat single player, tak ho mozes hrat - v hre je pritomny a NIKTO ti do tvojej hry nemoze prist, pokial ho sam nepozves. Jediny rozdiel oproti D2/Torchlight atd bude ten, ze po spusteni hry si vytukas svoje heslo a das enter. Jeden jediny blby string. Je v tom akykolvek problem?
-
Ty ho balíš?