Přejít na výpis diskuzí
Diablo III představuje živoucí pěst boží – mnicha
17.4.2012 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Měli byste zvážit odkazy z youtube. Tenhle přehrávač je opravdu user unfriendly.
Nicméně co říct k samotnému videu:
EPIC!!! -
-
Keď budú dávať odkazy na youtube tak ich prehrávač ( do ktorého asi niečo investovali ) stratí zmysel..
A ano, i ja ho absolútne neznášam... *11*
-
-
Zatracenej Blizzard! Nejen, že D3 mi vyjde přesně uprostřed maturit, ale on ještě zase navíc odvádí už svojí standardně výbornou práci a všechny classy vypadají náramně!
-
-
Co mas z toho, ja budu mit statnice :D Lepsi termin si vybrat fakt nemohli :DDDD
-
-
Já budu mít dovolenou *1*
-
muhehehehe :P
-
-
-
Fakt už se nemůžu dočkat května!!!!!!!!! *16* *16* *10*
-
Piste si co chcete, nadavajete na grafiku na animace a ja nevim na co vsechno ,ale stejne se mi tahle hra libi a vim ze D3 zcela jiste nezklame.
Ti co zde nejvice nadavaji, hru jiste budou hllat plnymi dousky. -
-
Kazdemu se libi neco jineho, pro me je to jedna z nejlepe vypadajicich izometrickych her (hned za ním Bastion a Planescape: Torment). Za pohybu diablo 3 vypada naprosto uzasne a pritom ma hrac prehled o vsem co se okolo nej deje. Grafika tehle hry ma proste styl a to se bohužel dnes vidi cim dal tim min.
-
-
jeste nudnejsi... nez jsme doufaly :)
-
-
i vy mrsky hambaty....
-
-
gimme gimme gimme -d3 *15*
-
It's time to die.
-
-
This is yours.. This is for you.. Die! Time to die!.. Help! Help me!.. furt jak blbec jsem mackal num čísla.. :D
-
-
tak, tak :D
-
:D:D *14* *14*
So foooking lookin' forward !!
-
-
-
Koukám, že Blizzard si u svejch ultimátních bojovníků potrpí na olbřímý korále. Pán mečů a teď tenhle trubka.
-
-
asi to vodkoukali vod japoncu (capcom - Akuma)
-
-
Těší se na lučišníka teda pardon na Demon Huntera. *15*
-
prehravac na pest