Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli byste zvážit odkazy z youtube. Tenhle přehrávač je opravdu user unfriendly.
    Nicméně co říct k samotnému videu:
    EPIC!!!
    • Keď budú dávať odkazy na youtube tak ich prehrávač ( do ktorého asi niečo investovali ) stratí zmysel..

A ano, i ja ho absolútne neznášam... *11*
  • IWKYN
    Zatracenej Blizzard! Nejen, že D3 mi vyjde přesně uprostřed maturit, ale on ještě zase navíc odvádí už svojí standardně výbornou práci a všechny classy vypadají náramně!
    • rami.cz
      Co mas z toho, ja budu mit statnice :D Lepsi termin si vybrat fakt nemohli :DDDD
      • Já budu mít dovolenou *1*
      • muhehehehe :P
  • God-of-War
    Fakt už se nemůžu dočkat května!!!!!!!!! *16* *16* *10*
  • Piste si co chcete, nadavajete na grafiku na animace a ja nevim na co vsechno ,ale stejne se mi tahle hra libi a vim ze D3 zcela jiste nezklame.

Ti co zde nejvice nadavaji, hru jiste budou hllat plnymi dousky.
    • Kazdemu se libi neco jineho, pro me je to jedna z nejlepe vypadajicich izometrickych her (hned za ním Bastion a Planescape: Torment). Za pohybu diablo 3 vypada naprosto uzasne a pritom ma hrac prehled o vsem co se okolo nej deje. Grafika tehle hry ma proste styl a to se bohužel dnes vidi cim dal tim min.
  • jeste nudnejsi... nez jsme doufaly :)
    • i vy mrsky hambaty....
  • gimme gimme gimme -d3 *15*
  • It's time to die.
    • This is yours.. This is for you.. Die! Time to die!.. Help! Help me!.. furt jak blbec jsem mackal num čísla.. :D
      • tak, tak :D
      • :D:D *14* *14*

So foooking lookin' forward !!
  • Cahir
    Koukám, že Blizzard si u svejch ultimátních bojovníků potrpí na olbřímý korále. Pán mečů a teď tenhle trubka.
    • asi to vodkoukali vod japoncu (capcom - Akuma)
  • BoB.2
    Těší se na lučišníka teda pardon na Demon Huntera. *15*
  • prehravac na pest

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit