Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo 1, 2 som hrával ako teenager a bola to vynikajúca rubanica s znamenitou temnou atmosférou a skvelou hrateľnosťou.
    Podľa videí a bety musím konštatovať, že atmosféra sa z veľkej časti vytratila.
    Čo sa týka grafiky (ktorá určite nie je prvoradá), ide o krok späť. V dnešnej dobe sa dá spraviť nenáročná, no pozerateľná grafická stránka takpovediac, na kolene. Subjektívne považujem vizuálnu stránku za nepodarenú- celé to vyzerá ako scéna s vypadnutými textúrami, je to vyplznuté, rozmazané, neestetické...
    Stačí sa pozrieť na grafickú stránku Titan Quest (2006), ktorá je vizuálne v úplne inej lige.
    Ďalšou kapitolou sú animácie, ktoré vyvolávajú dojem trhaného pohybu, lagovania a narúšajú plynulosť scény.
    Do poslednej chvíle som dúfal, že v Blizzarde ajú hlavy dokopy a vyriešia problémy. S pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote môžem tvrdiť, že sa im to nepodarilo.
    Po špičkovom Starcrafte, ktorý bol veľmi príjemným prekvapením asi prichádza veľké sklamanie...
    • No jo, po dlouhé době jsem se odvážil podívat se na nějaké to video z D3 a nemůžu si pomoct, ale ty animace útoku vypadají přesně jak ze Street Fightera 4, čili okamžitý "dopad" útoku, čili další zjednodušení.
      • Animace ze Street Fightera 4 já považuji za jedny z nejlepších *3*
        • To sice ano, ale pro daný typ hry.
          • Je uplně jedno jaky typ hry to je, pěkně vypadající animace jsou dulezite, ale rychlost reagovaní postavy na tvoje příkazy je daleko dulezitejsi.
            Zarucuju ti, ze v D3 si zadnych problemu s animacemi nevsimnes, nebudes na to mit cas.

Největší fail u nekterych her je, ze ti postava nereaguje okamzite a ceka na dokonceni animace, i minimalni zpozdeni ma velmi spatny vliv na hratelnost, vyvolava to pocit ztraty kontroly nad postavou. Tohle ale u her u Blizzardu neuvidis, nekdo tam mel mozek a pochopil, ze postava musi reagovat okamzite na kazdy prikaz, to je jeden z hlavnich duvodu, proc je WOW tak popularni.
            • Problémů už jsem si všiml, tak jak bych je mohl v budoucnu přehlédnout? To trošičku postrádá logiku, hm?
              A to právě není fail, je to další herní prvek, který je i v D2...to znamená, že se může klidně stát, že než se hrdinova rána uráčí dopadnou, může dostat ránu od moba a pojít. To se v D3 stát nemůže, protože animace začíná právě tím dopadem.

To, že v některých hrách postava čeká na dokončení animace je něco úplně jiného a s poloanimacemi v D3 to nijak nesouvisí.
  • pochybju ze to bude mit na dvojku a uz vubec ne na jednicku, grafika je debilni stejne jako byla uz na 1.screenech. A ze natom delali 6 nebo kolik let? Ani vomylem, akorat to na par let prerusili atd., vypada to na klasickou drtičku kera hlavne sazi na jmeno DIABLO. Dyby se to menovalo "Exitus" a vyrobila to firma "Aršloch" tak by to nikoho nezajimalo. shiiitek to bude
    • haha ty ses dobrej vtipalek :) , ano uvidime jestli to bude mit na dvojku ale i kdyby se to jmenovalo nakej exitus tak bych si to stejne koupil ! pochybuju ze jsme tu tak dobrou mlaticku siroko daleko meli v nejblizsich letech
    • a tohle video je uplne debilni
  • Veskoslav
    Hell is open!
  • Už aby to bylo. Ten měsíc to snad ještě nějak vydržím, když jsem to dokázal vydržet ty roky... *1*
  • Na monka sa sa strasne tesil teda az do doby nez som ho prvy krat uzrel.Je to katastrofa nabozensky fanatik krizeny s rasputinom a beznym mestkym uchylakom s popod mosta.Neozostava mi nic ine nez presedlat na barbara a teda posledneho a zaroven jedineho zastupitela skutocne chlapskeho povolania.
    • ... a i takovy lidi budou hrat diablo. Je videt, ze to je opravdu hra pro vsechny.
      • :D dufam ze ty nie bo to bude pohroma
    • co my se tu nedovime.. *1*
  • ok tak tu mame char ktery nema zbroj a chodi holy a jeho zdroj bude mit misto cervene bilou barvu, jinak je to to samy jako barbar *11* skutečne originalni volba od blizzardu
    • barbar ma aspon ty svoje legendarni mece a sekery, ale co ma tohle ? mlaceni rukama a kopama ? Kunfu-pandaberum-warcraftum i tady ?
      • ty si nikdy nevidel ziadny kung-fu film ked sa tak sprosto pytas?
  • rami.cz
    V bete jsem vyzkousel vsechny postavy az na wizarda (osobne nesnasim ciste magy). Zacal jsem jako prvni za barbra, monka, WD a DH. Ze vsech postav me nadchl jedine barbarian. Takove radosti se zabijeni, kde letalo vsude vsechno vzduchem, jsem jeste nemel :) Asi byla chyba zacinat jako prvni za barbariana, protoze ostatni postavy me moc "nebavily" :)))
    Kazdopadne monk je dost rychly :) Takovy sileny agilitak, ale barbar je barbar :)
    • přesně tohle jsem myslel, v Diablu3 je to všechno až moc překombinované. Jedinej Barbar tam vypadá a i tomu tak je, jako válečník. Ostatní postavy jsou takové, nemastné a neslané.
      Barbar tam trhá se svojí palicí - sekerou maso na potvorách, je tvrdej, řve a prostě válčí. Monk tam dělá něco.. co ani nějak nechápu co to má být, nejsem proti té postavě až tak zaujatý, ale do tohoto světa mi vůbec nesedí, stejně tak b*tch doctor.. Demon Hunter je takovej experiment, kterej se podle mě moc nepovedl, ale to je jen můj názor.
      Prostě mi tam schází další temné-agresivní postavy jako Paladin (knight), nebo Amazonka, případně Nekromancer by byl taktéž pěkný.

Když už dali barbara jakože ještě starý válečník přežívá z dob Diabla2, tak proč to neudělali i u ostatních?
      • praveze witch doktor mi tam sedi do toho univerza len ten demon slayer je hovadina. nejake tie knizky som cital tak preto to vravim.
      • ja to vidim jako soucast stylizace a nijak me to nepohorsuje stejne jako celkova grafika - Witch Doctora mam v planu osobne jako main char a urcite nebudu sam, takze vaz slova *3*
        • Hrac WitchDoctora se hlasi ke scitani.
        • GlaDOS
          Na Witch Doctora se těším s tebou. Barbar ani paladin mě nebavili ani v D2. Prostě raději kouzlím, vymýšlím taktiky a držím si nepřátele od těla, než je bezduše rubat hlava nehalava
      • Diablo 3 a prekombinované. *8* *15* *15*
  • pekny moc pekny
  • Ako tak citam komenty tak drtiva vacsina sa stazuje ma grafiku atd. Ja som osobne este v dnesnej dobe dohral Diablo 1 aj 2. Ta grafika je presne sita na mieru. Ked sa jedna o Diablo 3 mne osobne grafika vyhovuje. Nenarocna, neprekvapi no neurazi. V Diable sa jednalo vzdy a len o hratelnost a to si myslim, ze mi da za pravdu vacsina.

Co sa tyka postav tak suhlasim, ze Barbar je stara dobra klasika, na ktoru sa tesila vacsina ludi vcetne mna. Wizzard je tiez cool aj ked trosku viac zemneny, pricom Demon hunter sa snazi byt odnoz Amazonky aj ked velmi velmi vzdialena odnoz a Monkom podla mna chceli nahradit Paladina. Staci si vsimnut aury, heal - komnacia s WoW v tomto pripade moc neprospieva.

Osobne som mal v Diable 2 oblubenu postavu Necromancera a tu nas daju na podnose Witch Doctora co nie je zle ale vziadnom pripade to nenehradi stare dobre necrohradky :)

Aj napriek tomu si Diablo 3 kupim a dohram ho :) Je to predsa hra, na ktoru som cakal tak dlho *5*
  • jen by mne zajimalo..... videu mnicha uz mate, ale na webu reveal.diablo3.com se otevre az za 3 hodiny. WTF ?
    • ales.smutny
      No jo no...reveal je prostě nějak mimo, já to bral přímo z oficiálního youtube kanálu... Dneska to asi odhalí oficiálně, ale zjevně se někdo předběhl/ opozdil.
    • Tohle video je od včerejšího rána na IGN i youtube.
      • a duvod, proc se na webu odemkne az za 3 hodky ?
        • Pretože ten web je úplny fail..
        • Čo to je za web. Pozri diablofans.com.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit