Přejít na výpis diskuzí
Diablo III představuje živoucí pěst boží – mnicha
17.4.2012 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Inventář úplně stejnej jako v Titan Questu *3*
-
-
Inventář v Titan questu uplně stejnej jakooo vvvv..... :D :D
-
-
To néé, proč? Nechápu kterej maník, nebo studio od Blizzardu mělo na starosti tvorbu postav.
Všechno tam je postavený, nebo spíš pověšený za koule.
Ještě že tam je stará klasika Barbar.
Škoda, že neudělali takovou 3-4 stejný postavy z Diabla 2 - Paladin, Barbar (warrior), Amazonka, Kouzelnice. To je ta základní 4ka, ke které mohli dát ty postavy co mě absolutně iritují - Witch Dr, Monk, Demon Hunter.
No snad jen doufat na nějaký DLC, datadisk, kde bude nějaká ta postava navíc.
Všude kde jsem zatím koukal na forech a jiných portálech, tak všichni - Barbar! A proč? Protože už ho znají a je efektivní.. Kdyby tam takhle byla Amazonka, tak by to bylo hnedka jiný... No škoda, už jen to tu hru pro mě v mém pohledu, shazuje. -
-
2 datadisky říkají "halo" *3*
-
Vzhledem k tomu, ze cast pribehu D3 se odehrava v barbarsky domovine, tak by bylo divny, kdyby ji neprisel chranit.
-
Co je na Witch Doctorovi špatné?
-
-
preco sa neviem prihlasit na svoj ucet ? hm zaujimave
-
Nejde mi prihlásiť, inžiniery z NDR asi niekde urobili chybu...
No ale k veci: Myslím že niekde som videl info (možno bolo fake ale IDK) že Monk a Wizard budú môcť používať len svoje zbrane.. Tj. wizard hůlky a mních tie nápästnníky či čo to má :-)
Kdežto v tomto videu veselo pobehuje s ozembuchom v každej ruke..
Tak budú môcť mať v rukách akékoľvek zbrane alebo nie ? Viete niekto bližšie info ? -
-
Môžu používať akékoľvek zbrane, ale class zbrane majú nejaké bonusy podobne ako to bolo v dvojke (tie nekromancerské hlavy napríklad). Ibaže by to zmenili odkedy som hral betu, ale o tom pochybujem.
-
-
Nemuze pouzivat uplne jakekeli, jsou tam drobna omezeni. Co jsem hral, tak barbar nemuze mit obycejny luk, monk nemuze mit obourucni mec.
-
Tak to fakt neviem nájsť.. Dúfam že to tak ostane, monk bežiaci so zbraňou v každej ruke je badass :D
-
Som to videl niekde na diablofans.com asi pred 2-3 týždňami.. Bol to nejaky citát z blue-post-u... Neviem to tam nájsť teraz pretože im vôbec nefunguje história news.. :-(
-
-
inžinieri* omfg
-
-
je to videt na stankach diablo3.com , kaztda postava bude nosti cca 80% vsech zbrani a 20% jen svych.
-
-
-
mon je nedorbena classa robiai hru 7 rokov a nevdia spravit animacie wepiek u neho to je stupidta... + ta haluz ked mob natiahne tak sa neda rane uz uhnut ak s tym nieco neurobia tak to bude epic fail
-
-
ano retardi mozte si davat nelibi ale je to tak :D
-
-
Další z duševních gigantů, sám jsi r*tard.
-
-
-
zrazu je to ok ? hm
-
-
zrazu je to stale stence ne 3,14cu a na kunu
-
-
Škoda že to nemá Cry Engine grafiku a pořádna 3D akce.
-
-
Na nete by si nasiel od vela ludi asi nasledonu odpoved
Taka grafika = smrt hratelnosti v diablu. -
Pořád nadávat na grafiku, a co hratelnost? Hratelnost je super, grafika mě nezajímá. Jinak tamto byla ironie na ostatní co brečí kvůli grafice.
-
jezsimarja, blazni maj vychazku ? bez si vzit pilulku.
-
-
A neviete ci vyjde aj nejake Demo na Diablo3?
-
-
Sc2 mel dva trialy ke kazde krabici s orig.
-
-
Taky bych to tak viděl, že to bude podobné s D3, jelikož to pojede i přes propojený Battle.net
-
-
-
už zase články o té kravině zííív
-
Jako první to asi prubnu za starého dobrého barbara, ale mnich taky nevypadá vůbec špatně...