Přejít na výpis diskuzí
Diablo III pro PS3 a PS4 představuje ovládání
16.5.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
písk písk, nejde totiž upirátit, řekl yuri337, proto doma bečánkuju, nemám totiž tisku abych si jí koupil, písk písk.
-
Sak pokud se vam nelibi aukce, hrajte HCcko ... Osobne ted D3 jedu docela dost, DHcko 45 paragon lvl cca 330k dps :D a ba Monster Power 6 uz je to jakztakz makacka, s lepsim equipem a az si konecne poridim po delsi dobe novou zbran tak pojedu uz jen MP8-10 ;).
-
Pokud si chtěl další wow, tak podělaný pandy (cata i wotlk který zničily wow tak jak jsem ho měl rád) na tebe čeká :)
-
Sr*čka to není, ale diablo ve stavu v jakém je, je zábavnější. PoE hraju dodnes i T2 ale D3 je po roce konečně ta hra za kterou mě není konečně líto vyhodit ty peníze jako na začátku.
-
Mrtvá hra kterou hrají spousty lidí ... probrat by se to možná chtělo :) ...
-
Možná kdyby si to hrál tak nemáš debilní řeči jako teď :) Hra je to po roce dobrá a možná nejen to
-
Hraju sc i hc inferno bez aukce, takze at mi nikdo netvrdi, ze to nejde! :)
-
no ja jsem uprime nemile prekvapen kolika lidem se to zde líbí. myslel jsem že zdejší komunita ma smysl pro to co je dobre a co šmejd *8*
-
A navic uz to takhle fungovalo v diablu 1 a 2.
-
Jenomze ve wow mas podstatne vyssi sanci,ze ti padne z bosse co chces nez v diablu 2.
Staci jenom upravit drop z bosse a snizit ho,porad je lepsi si sestavit loot,ktery by jsi chtel a chodit bosse nez,ze vse pada ze vseho,takze,aby jsi mel Mempo,setovku,echoing of fury,..tak mas nulovou sanci,ze it to vse padne > ah *9* -
Ach doufam ze se ted pusti do vydavani noveho obsahu. Jsem porad trochu zklamanej z Diabla 3. Veskery ten koncept s aukci a tak. Vubec jsem si nezvykl na nove zpracovani boss fightu kdy jsem zamceny v nake arene. *7*
-
Nechci rýpat, ale jak sem viděl ten obrázek, tak sem prvně mysle že je to novinka o Torchlight 2. *1*
-
Úplně s tebou souhlasím, Diablo 1 je podle mě nej, žádné open space bitky apod. Na druhou stranu včera jsem po půl roce zaktualizoval Diablo 3 a zapnul od začátku. Přijde mi, jakoby hrál docela jinou hru. Některé podzemní levelíky se generují lépe a jsou trochu menší, nepřátele víc vydrží a hlavně z nich padá slušný loot. Je fakt, že teď tam běží "Happy Birthday, Diablo III", díky čemuž padají častěji zbraně a v kombinací s Nephalem Valorem toho padá fakt dost, ale je to zase zábavné. Tak uvidíme, kam se to posune.
-
sakra , hodilo mi to do zleho vlakna :-(
-
Priznam sa mne chyba nejak motivacia to hrat dalej. Jednak mi vadi a to uz od D2 ze z toho viac dungeon feelingu ktory malo povodne Diablo sa to zmenilo na dost open space bitky. Mne sa proste to podzemie prveho diabla pozdavalo viac (ano je v aktoch dost podzemnych casti, ale su tam aj planiny kde ma proste nebavy nahanat bossa cez pol mapy). Uplne otrsane mi prisli skilly v D3. V podstate som za barbara pouzival 2-3 skilly.Ostatne mi prislo skoro nepouzitelne. Som zvedavy ako sa to zmenilo po patchoch ale ocakavam ze asi moc nie. A posledna vec je fakt ze ten loot co pada je 90% odpad a tym nemyslim ze mi nepadaju nejake legendar alebo setove veci ale ze doslova to co vypadne sa pomali neda ani predat. Staci si inak pozeriet ten nepomer (aspon aky bol) sankciou za smrt a tym co clovek nafarmi.
-
D3 je mrtvá hra, která dělá ostudu jménu Diablo.
-
Ouk, pridam ... ale ja hraju prilezitostne :) Takze mam o dvacet levelu min jak ty :)
-
uz se to da hrat nebo je to stejna 5racka jako v den vydani ?
-
davidBray, marauder level 51, kdyžtak si mě přidej :)
-
Tj nesmysl v hrach podobnych WoWku jdes k hlavnimu bossovi treba 2h a mezitim zabijes dalsi 3 a stovky mobu-ktomu tam jsou zamky ze to muzes chodit treba 1x tydne..Diablo lvl na inferno s partyjou udelas ja nevim za 40min? a rovnou setova vec by mela spadnou..a za tyden mas hotovo