Přejít na výpis diskuzí
Diablo III pro PS3 a PS4 představuje ovládání
16.5.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
Mas excelentni talent tahat si z pr*ele veci co nikdo nenapsal. *3*
-
jo a nejlepe, aby mel kazdy nejpozdeji za 2 mesice full vybavu co...
-
k D3 se vratim jedine az vydaji patch ktery zrusi aukci a z bossu bude padat poradny drop (a nejlepe predem dany tak jako ve wowku) a ne smeti jako z kazde truhly na prvnim aktu
-
Jo jo, to je, ale Blizzard to opět nedotáhnul do konce a ten zvýšený počet příšer se týká jen Inferno obtížnosti a hlavně tzv. Monster Power 1+. A teď jim potrvá ještě několi patchů, než s velikou slávou představí novou věc...zvýšení počtu příšer i obtížnostech Normal/Nightmare/Hell :/ Když teď člověk začne hrát novou postavu, tak je to opravdu velikej rozdíl a až to bije do očí, jak je někde pusto. Naštěstí alespoň ten Monster Power přidali i do nižších obtížností, takže to už pak není taková nuda.
-
Jo protoze ja psal ze nejsou. Oh wait.
-
Par veci jo, ale nic co zlepsi problemy v endgame.
-
Musím povedať že po dlhej dobe som to skúsil, rovno som to šupol do 1. aktu, ktorý je môj najobľúbenejší a musím povedať že zvýšená denzita potvor je naozaj zábavná :-)
-
ale tak zase necekej zazraky :D
-
mno nevim tyjo..pri tom dropu bych si bez veci z aukce na inferno asi moc nezahral..hra uz je venku dlouho-jsou tam tuny predmetu za par tisic
-
pomerne dost veci..k lepsimu
-
Nalákali ste mě...už to instaluju. Jsem zvědavej, co se za těch 10 měsíců změnilo.;)
-
presne takto malo vyzerat diablo 3 na pc vsetko co sa mi tam nepacilo(nasilu aukcie, low drop) je pri ps verzii opravene normalne ma laka si to kupit:D
-
Za ty prachy je to festovni porce zabavy.. hateri si neuvedomuji ze ne kdejaka hra vam dneska nabidne za jednotnou cenu minimalne desitky a ve vetsine pripadu stovky hodin zabavy..
-
A kdo si chce D3 poradne uzit, at nenakupuje veci na aukci. Je to pak mnohem zabavnejsi, i kdyz je clovek o neco slabsi.
-
Ted jeste hodne poladit itemizaci, coz prijde v patchi 1.09 snad a mame z diabla "dokonalou hru" imho :)
-
no vsichni cekaji na patch s itemizaci...pak se uvidi
-
To uz blizz vyresil, a ty prachy co zabavil, dal naky detsky nemocnici.
-
S patchem 1.08 ted hraje mnohem vic lidi. Jinak je to porad v radu milionu, mesicne 3 miliony unikatnich uctu prý! Ale zas to bude pomalu klesat, to je jasny...Od toho novyho patche je to fakt jeste vetsi masakr nez driv, si nekdy prijdu jak v cow levelu :D
-
Hmm priznam sa docela by ma zaujimala nejaka statistika kolko hracov denne hra na battle.nete. Povedzme na jednotlivych serveroch/realmoch. A este povedzme v porovnani s poctom hracov po vydani hry. Proste ci tam je nejaky stabilny klesajuci trend alebo sa to zastavilo a uz hraju len verny hraci. Ja osobne som D3 uz asi pol roka nezapol. Chyba nejak motivacia, v podstate od nejakeho 55-56 levelu uz to je dost onicom. Itemy padaju uplne na prd a pokial clovek nechce grindovat ako sialeny alebo pouzivat nejakych botov tak aj tak skonci na aukciach. No ale uvidim mozno mu este dam sancu :-)
-
vycházím z toho, co se oznámilo, tedy že se banovali hráči, kteří tu chybu využili ke svému obohacení. jestli si to později blizzard rozmyslel a přešel k jinému řešení situace, to už neřeším a tak nějak není podstatné ve věci "rozsekání ekonomiky".