Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja s tebou naprosto souhlasim, D3 jsem koupil hned v den vydani a do soucasny doby tam mam dva chary na 25-30 levelu. Je to tak repetetivni a automaticka hratelnost, ze vic jak 20 minut v kuse nevydrzim a dal se nedonutim. Ani pribeh me nezaujal a atmosferu to narozdil od D2 nema imho zadnou. Myslim, ze tato hra je urcena specificke skupine hracu (a neyslim si o ni nic dobreho teda, ale at si kazdy splachuje cas jak uzna za vhodne *3* )
  • Nehral jsi to na nejlehci obtiznost? :) protoze bossove jsou krusny, kdyz nemas jeste ziskanej extra equip, musis se u nich snazit minimalne po datadisku a patchi 2.0. Mluvim samozrejme o obtiznosti torment I a vyssi. Kdy nektery utoky te proste instakillnou pokud se jim nevyhnes. A pokud toho bosse jedes poprve a vetsi obtiznost nez master, tak muzes mit trable :)
  • Ano, drahy Fasticku, tak to mi rekni co jsi hral za RPG pred 1987, pred DM 1 a na Sinclairu - Bloodwych? Kdyz uz RPG hrajes 40 let. Jinak Z2 ma kvalitni pribeh a o ten jde nejvice a z RPG, ktere v poslednich letech vysly byl jednoznacne nejlepsi. Pokud znas neco lepsiho, tak sem s nim.
  • Je ti jasné, že Zaklínač je taky spíše akční a příběhová hra než RPG. Celý systém RPG je očesaný až běda. Navíc hra obsahuje šíleně málo armoru, zbraní, enchantů apod. Jsou tu jen 4-5 lehoučkých bossů plus asi 5-6 stejných potvor. Nevím, ale proti jedničce je to zhoršení ve všech směrech, jen příběh se zlepšíl no.
  • Takze polopaticky, abys to pochopil i ty. Dnes jiz hraji pouze RPG. Posledni 4 hry, ktere jsem dohral byly Eschalon I, II, III a TES V. Doporucit je, ale prilis nemuzu, protoze jsou prumerne. Posledni dobre RPG, ktere jsem hral byl Z2. Maximalne si to riznu nejakou akcni hrou ve stylu DS. Ja jsem se domnival, ze to co me bavi, dojde z predchoziho prispevku vsem, ale tobe asi ne.
  • A já hraji RPG 40 let a Zaklínač 2? Pff. To je RPG jak noha. Žádné vylepšovaní statů, jen omezeny treeskill a hodně nevybalancovaný combat. No máš se, co učit. Aspoň těch 20 let ještě.
  • Tak si zahraj Zaklinace 1 a 2, kdyz chces neco novejsiho. 20 let stare hry a co ma byt? Muzu snad za to, ze kvalitnich RPG se dnes dela tak strasne malo? Skoro vsechny starsi hry strci dnesni hry do hrave kapsy. A jen tak pro info - hraji RPG jiz 20 let, takze proc neuvest spicky, ktere jsem hral a i dnes se daji dobre zahrat? Vsechny se daji koupit na gogu.
  • Bože. Nemel nesmysly a řekni co tě baví. Nějaké kecy na odreagování apod. mě jsou někde. Ty takovej klávesnicový boxer, co hrál všechny historické pařby musí mít přece vkus. Nejlepší, jak tady ti borci začnou vyjmenovávat Kickstart projekty :D
  • Kacenku dela zena doma vybornou, mame domaci od jejich rodicu, ale ja si radsi zahraji hry stulu Zaklinac, BG, Gothica atd. Ted se tesim na Z3, Wasteland, Kingdom come, Tides of Numenera. Za me, kdyz uz odpocinkovou hru u ktere se nemusi premyslet, neco na odreagovani, tak DS.
  • Esesáčku, jsi takový debil, že obviníš všechny, že jsou Veskoslav? Nehrabe ti z toho? *7*
  • Proč tu spamuješ 20 let staré hry? Týka se to nějak tématu nebo si chceš něco dokázat tím, že jsi hrál nějaké staré hry? Já hrál Jazza Jackrabbita heč
  • Jasne mouliku, asi hry jako Planescape Torment; F1, F2; BG 1, 2, Arx Fatalis; Ultima Underworld I, II; Ultima 7,8; ROA 1, 2, 3; Drakensang I, II; G1, G2 + Notr, Betrayl at Krondor Ti nic nerikaji. Tak si zij ve svem omezenem svete.
  • Co pak ty hraješ v sobutu nebo v neděli? Mass Effect ne??? Ne teď seríozně. Co hraješ tak obvykle v sobotu po kačence. Pověz.
  • Hele, zkuste mi vysvetlit, co Vas na tom jeste muze bavit? V D2 byl aspon nejaky vyvoj postavy a mohli jste ji aspon nejak ovlivnit. V D3 to posledni, co to melo spolecneho s RPG, odstrelili a nechali pouze kaseni a random loot. Chapu na vecer, po umornem dnu na odreagovani misto nablble televize, kdy clovek potrebuje vypnout, ale hrat to jinak ve svem volnem casu v sobotu nebo nedeli, si fakt nedokazu predstavit.
  • Hezkej pokus Veskoslave. Snaž se dál. Ať se tu zasmějem
  • No, a pak je tady jina skupina mouliku, kteri se domnivaji, ze pribeh a styl vypraveni v DS, je to nejlepsi, co se na herni scene vyskytlo. Prameni to z neznalosti a vlastni omezenosti - proste aktualni generace hracu. Pribeh v DS je odvypraven cca 15-20 vetami, ktery a je podan tak, aby ho pochopil kazdy konzolista. Postavy v DS maji konverzacni schopnosti jako normalni clovek po lobotomii mozku, ale standartnimu hraci jako je Rhulad a theGGG nevadi, protoze zjevne se podrobili stejnemu zakroku *1*
  • Blizz nezlevňuje hry ani po deseti letech, se podívej co stojí d2 nebo w2 oproti hrám od jiných vývojářů.
  • Aha.Takže Lukáš=DiabloFan=ss.To jsi měl říct dřív vole, nemusel bych s tebou ztrácet čas.Raději si jdi pustit nějaké to po*no kvůli ději *5*
  • Veskoslav Detected...
  • Ty jsi tak "humorný", co ty jsi za kreténa, co všem nadává.Piš jako Lukaš,píšete naprosto stejně,tak nevím,proč měníš nick.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit