Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, a to tvoje "stejne hru nevlastnis" neni vubec trapny, ani trosicku.
  • Normalni clovek nerika kazdymu s kym nesouhlasi ze je troll, ty moulo. *3*
  • Už jsi s tím docela trapný, víš to? *3*
  • Veskoslav Detected..
  • Jasně, ale z nšjakého důvodu mě ten příběh už neuspokojuje
  • Popravdě, příběh Diabla 3 mi nepřijde o nic horší než příběh v Diablu 2. Mně bylo už 25, když jsem D2 hrál poprvé, takže o nějaké nostalgii z dětství u mě nemůže být řeč. V obou hrách je dost podřadný a je to spíš jen taková berlička, která dává alespoň minimální smysl těm stovkám hodin, které člověk ve hře utopí.
  • V datadisku se nejak zvetsily dungeony. A jsou i slozitejsi, mi prijde. U mě good!
  • Něco jako objektivní hodnocení neexistuje, vždy se jedná o subjektivní názor jednoho člověka. A zeptat se Tě, jaký máš účet, že bychom zahráli u "piva" je asi zbytečné, když hru ani nevlastníš, co?:)
  • Veskoslav
    Tam nesbíráš předměty, tak jsem ho vyloučil:-D
  • Paulcz
    To, že to tam cpou neznamená, že to někdo vyžaduje :) Přehnaný efekty jsou spíše doménou asijského publika.
  • Pilgrim66
    Nebo Trine 2?
  • Je to o něco lepší než původní hra, ale stejně na hony vzdálené jedničce či dokonce dvojce. Na odreagovaní u piva dobrá záležitost, na samotné hraní a ponoření se do hry v žádném případě. Single - slabých 4/10, mulťák - lepších 6/10. Celkově - průměr 5/10.
  • Jam97
    Nevím jak moc má Ježíš od poslední zkušenosti kříž rád :D . (Nic proti tobě, všemocný spasiteli)
  • Upřímě mi chybí motivace bavit se s takhle agresivním člověkem ale mám několik postřehů:

1. Diablo 1 i 2 mělo příběh, který hrál určitou roli a nestál za starou bačkoru. Bylo to dokonce docela zajímavé (ovšem jsem ochotný uznat, že proto, že jsem nostalgický a poprvé jsme to hrál když jsme byl menší). Dnes je příběh pouze hloupou berličkou ospravedlňující rozpočet naq CGI videjka, která ale bez toho příběhu ztrácí náboj...
  • Veskoslav
    Torment II nebo Torchlight II.
  • Můžu se zeptat co je "T2"?
  • To rozhodně koření není. Obchod je to poslední, co by mi v Diablo III chybělo. Není to žádné koření a nikdy nebylo. A když jsi tak chytrej s těma dvěma vejškama, tak jim nabídni své služby. Ale myslím, že diplom namalovaný pastelkou se nejspíš nepočítá.
  • bez techto efektu by se to na konzolích neprodalo (a priznejme si ani an pc). 90% hráču vyžaduje tyhle sluníčkove "cool" efekty
  • nejaka forma obchodování by tam bejt mela, protože to je "korení" te hry. i když samozrejme ne aukce. ale na to nema blizzard mozkovou kapacitu aby neco kloudneho vymyslel.
  • JJ, ale tady mě to příjde úplný extrém hlavně když pak člověk narazí na Elitky s Molten Arcane Freeze, tak je to šílenost. Hlavně pak vždy ztratím ukazatel myši a mlátím vzduch :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit