-
No tak ano v D3 ano, to neříkám, neříkám ostatně že by v D3 byli bossové lepší to ne, spíš v RoS jsou stejní, jen s hromadou životů. A ano, v D2 se to dalo naučit, přesto to bylo mnohem obtížnější jelikož šlo hodně i to jak si hráč tu svou postavu vylepšil. V porovnání s bossama v D3 byli zkrátka bossové v D2 naprosto jiná liga. V D3 se mi nestalo že by mě během celé hry (včetně onoho datadisku) nějaký boss zabil. Rare potvory ano, ty zatopit umí (když jsou "nevhodně" namíchané, například že zmrazují a k tomu je tam ještě nějaká která uvězňuje, to je o hubu) ale boss ne.
-
Veskoslav je troll, toho si nevsimej.
-
Mě to tak vyhovovalo. Defacto všichno bossové opakují stále dokola to samé napříč DIII. Malthael má podle mě nejvíc kombinací útoků ze všech bossů. I v té D2, když jsem se naučili, jak správně zabíjet Diablo, tak to šlo "lehce" a snadno.
-
Myslím že to je takové veřejné tajemství že ta verze bude, jen to bude ještě chvíli trvat.
-
je fakt, ze kompy uz 3d v s realnejma texturama zvladnou i dost polygonu aby to nebylo tak hranate.. takze vymluvy na optimalizaci padaji.. zustava pouze cena vyvoje.. kdy blizna jiz hodne dlouho setri na tom, ze koncept = finalni textura
-
K té obtížnosti si zkrátka myslím že se ten souboj s ním dal udělat lépe (aby to nebylo tak zdlouhavé opakování stále stejného) a zároveň nebyla obtížnost zvýšena jen tím že máte malou bojovou arénu a Malthael má hromadu životů.
-
Dokonce tříkrát. WAU. To je neskutečné číslo *1*
-
Dle mého není. Je to jen neuvěřitelně zdlouhavé ale výzva ne. A ano, pro mě byl ten souboj s ním nuda, trval dlouho a přitom se hráč nemusí ani zas tak moc snažit. Vše se dá krásně "uběhat". To souboj s Diablem z D2 byl uplně jiná liga. Mimo to ten souboj s Malthaelem působí hodně "konzoloidně" a Malthael opakuje jen několik stále stejných úkonů (a stále stejné kecy což je také děs) dokola.
-
Nevíte někdo, jak je to s verzí pro PS 3? v záhlaví recenze se sice píše, že na current gen vyjde RoS taky, ale žádný oficiální potvrzení ještě nebylo
-
Malthael není výzva? A nudný souboj? Naopak Mathael je nejsilnější boss z celé hry a to včetně Stínového Diabla a vylepšených klonů. A není to pouze o navýšení bodů života. Když ti dá vír+vyvolání+studnice smrti+duše smrti, co ti lítají dokola, tak je to nejhorší kombinace, která mě zabila minimálně třikrát.
-
Silně nevkusná stylizace hry. Vezmeme wowko grafiku a do toho nasadíme tmu a smrt z jedničky či dvojky a dostaneme tenhle mišmaš. Ono když máš ve hře strávit tolik hodin a po pár hodinách už se na tu hru ani nemůžeš podívat, je něco špatně.
-
Diablo3 RoS hodně vylepšilo, ale chyby to má a ne málo. Takže podle mého je hodnocení spíš tak na 80-85 procent víc ne. Nejzábavnější na celém datadisku vidím adventure mod, naopak souboje s bossy jsou nudné jelikož nepředstavují výzvu, jsou jen dlouhé díky navýšení počtu jejich životů což je ten nejjednodušší způsob jak "zvedat" obtížnost hry.
-
No ne, já dvojku chvíli hrál coop, ale byly tam nějaké bugy, tak jsme se relativně rychle vrátili k Titan Questu... ale celkem mě to bavilo, dobrá variabilita povolání. Jedničku jsem dodnes ani neviděl... ale z toho videa na Steamu mi to dost připomíná Revenanta :)
-
Přesně *15*
-
Jaky krasny slunecny den! Zbrusu novy RoS, vecer hraje new yersey devils, k tomu pytel holandskyho tabaku *3* Co vic si prat...?
Diablo forever! -
Jako včera mi taky přišlo že padaly často, celkem asi 6 :D
// ted mi padl legendary quiver a nasledne bow :D -
Mě legendárky zásadně padají z mrtvol a hromádek suti.
-
Mozna ze je to i tim, ze uz mam nahrano v D3 za ty dva roky pres 800hodin. Za takovou dobu toho clovek najde dost. Treba clovek, co to hraje 10 20 hodin by ten drop rate zvednul urcite, aby neco nasel...
Proste jich ted pada moc pro me. Vcera sem otevrel 3 truhly a vypadnuly dve legendarky O.o -
Po 500 set hodinách se může stát ledacos *3*
-
Ono sice padá relativně dost. Tak 2-3/hodina (znám ale i takové, co jim nepadne třeba týden nic:-D), ale většinu buď rozeberu nebo to dostanou společníci. Těch použitelných je tak v poměru 1:100.