Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju 5.act za crusadera a musim rict, ze je to BOMBA. Ten ovej act je vizualne fakt nadhernej, novi nepratele se vazne povedli (obtiznost sla dost nahoru, coz sem jako hardcore player dost pocitil). A jeste bych pochvalil hudbu - ten soundtrack je hodne povedenej (oproti D3 vanila).
  • Blizzard si dycká nechava poradne zaplatit. A nerad slevnuje, prevít jeden *1* Ale ja mu ty prachy dycky rad dam...
  • BoB.2
    http://www.victorianweb.org/art/illustration/selous/11c.jpg
  • Recenzent
    Dík, ještě dotaz: funguje to i na primary/secondary attack?
  • v GAMEPLAY si zaskrtni Elective Mod
  • Recenzent
    A útoky nabindovat na klávesnici stále nejdou, že?
  • pridal jsem si te... jsem tez WD ,) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maar-2223/hero/35696190
  • za mě v krátkosti. Kampaň odbytá s neuvěřitelně chabým příběhem. A kde je můj finální cgi filmeček? značka to blizzardu. no nic asi šetříme. Diablo není o kampani a příběhu, takco hratelnost. hratelnost hry rozhodně vylepšena. ale vzhledem k obsahu, hra předražena. hodnocení tak max 7-8/10
  • Tushan
    no proč ne. jen mám pocit že tohle všechno mohlo být už v základní hře ....
  • tak to si s IQ tazko v minuse...
  • Veskoslav
    Jsem jel maximálně TIV. Ale ty rukavice mám vyrobené už dávno ještě před příchodem paragonu.
  • Blue.Shark
    Trollování vypadá jinak, kamaráde, každopádně uznávám, že tahle diskuze dál nemá smysl. Ty máš očividně náladu urážet a nezvratný problém s Reaper of Souls...a já ani nehrál D3, abych ti mohl pořádně oponovat. Každopádně se mi zdá, že Loot 2.0, nový artisan, nová postava, nový act, pozměněný systém obtížností, nové skilly a adventure mód prostě dá obsahově na slušný datadisk; a pořád nevidím nejmenší důvod pro to, aby byl levnější, než o spoustu let starší příbuzný. Blizzdrone mi ještě nikdo neřekl, takže pokud to znamená, že se mi líbí tvorba Blizzardu, v tom případě jsem blizzdron...v těchhle kravinách se moc nevyznám. Aspoň nejsem zhrzený fňukal, co pěstí buší do země, když někdo neakceptuje jeho názor. Cya ...a dospěj, máma by si to určitě přála.
  • Asharak
    Hmm, no chápal bych to v případě, že když nekdo nafarmí T VI s max paragonem tak mu budou lvl 70 hard itemy nanic.
  • Veskoslav
    No třeba rukavice mám stále na level 60 žluté. Sice padly už 3 legendy ruce, ale i ty byly na 70 horší jak ty moje, což mi přišlo divné. A měnit přes mystica se mi nechtělo.
  • Asharak
    Jo, když padne na aktuálním levlu + paragon + obtiznost zlutá tak může být lepší než předchozí legendárky. ale neříkej, že pokud padnou správné staty zároveň v legendárce a rare, tak bude lepší rare. :D Samo že na správnou rare je šance 1:10 protože padají 10x častěji než 1:100 pro legendary, hodně obrazně.
  • Veskoslav
    No já nevím, ale našel jsem už dost žluťásků, co strčili moje legendárky do kapsy:-D
  • Veskoslav
    Podle mě to už neklesne. Sc II také klesla na 600 a tam zůstala dodnes:-D To samé bylo u W3, kdy samotná hra slevnila skoro na 700, když vyšel datadisk za litr.
  • Asharak
    Pořád lepší než kdyby se měly rozdělovat sem tam 3 elitky na 3x6 kopií a ty ještě na dalších 6, a ke konci maj stejně životů jak při rozdělení. -_-
    No pokud to nebude vyloženě nudné, vzhledem k prostředí, přece jen mít jednu velkou mapu a dvě menší s jiným systémem je meh, pak se dá říct, že to je dlouhé. Zdvojnásobením velikosti totiž hratelnosti(délce) z hlediska zábavy moc nepřibude že.
  • Odulin
    Trochu dražší, ale jinak spokojenost.
  • Asharak
    To bylo Blizz vs. ostaní velké společnosti.
    Jinak pak píši, že RoS má cenu 20 ale základ víc. Stejně tak u SC2, ale pak "by to nikdo nechtěl" kdyby byly základy drahé.
    Z pohledu WoW předplatného je WoD předražený, pokud s ním nepříjde měsíc hraní po upgradu zdarma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit