Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    "...v této hře"
    "Diablo III: Reaper of Souls - recenze"
  • Asharak
    Přesně tak, legendárky jsou použitelný pokud je postava žlutá (R->L), upgrade (L->L) už začíná pokulhávat.
    Jenže pak přijdou plánky, 30kapek na jeden item kdfe padnou špatné staty... je třeba nahradit rare "lacinými" legendary, takže má vlastně pravdu. Legendary už není tak cool. Nastupují tedy zelené pro ukojení radosti.
    Pak je třeba případ - na low levlu dokonce lvl 24 neck (L) mám lepší než lvl 38 (L) co padl. :D
  • Jack1947
    Dovolim si opravu, "hrani her obecne, degeneruje a degeneruje... pozor zachvily uz nebudem ani klikat" *3* (hrani i hry ale co zdegenerovalo upne nejvice jsou ti hraci).
  • Ježiši, vy jste jak malý děti. Kolik je ti let? Proč ti záleží na nějakým subjektivním čísle? Dej si tomu klidně dvacet bžilion bodů, ale hlavně si nech vyrůst vousy.
  • Já zase nějak nechápu tebe a milion dalších lidí, co jen klikaj a viděj ve hrách jen statistiky. Když jsem se díval kdysi an jednoho kluka, jak dělá ten Raid nebo jak se tomu říká, tak jsem nějak nechápal, co ho na tom baví. Všude lítaj Damge čísla, Defensive čísla, modrej mrak, zelenej, žlutá střela. Mám pocit, že hraní multiplayer her zdegenerovalo.
  • odkdy melo d2 achivmenty?
  • Asharak
    Kvalita Diabla 3 dosahuje daleko větší hodnotu než pitomých 60€ (100€), jenže dál už nemá cenu ji vyjadřovat v penězích, tohle je dost málo, Blizzard je moc skromný *14* *4*
  • Příběh Diabla 2 jsem žral, takže ti musím říct, že ... je sice logickej, ale museli překopat trochu základní příběh. No, jak se to vezme.

Ten základní bojovník ze tří hrdinů z Diabla 1 označili za syna krále Leorica, toho staršího. Jmenoval se Aidan. To, jak Diablo znovu povstane, i to, jakej plán vlastně měl už od počátku Diabla 1, dává smysl ... není to nelogický, ale způsob, jakým to odvyprávěli v animačkách, je docela tristní. Warcraft 3 se sešel se Starcraftem 2. Styl je prostě jinej, budeš to muset skousnout. Dneska už není rozdíl mezi SC2, D3 a případně WoWkem. Maj jednotnej design, ať už se lišej v detailech nebo ne.
  • Asharak
    Ok, systém, ale s jiným by se nynější skilly stejně nepovedlo moc dobře pracovat, takže by měly být podivné taky :D
  • Hmm docela smutné.
  • Asharak
    http://assets1.ignimgs.com/vid/thumbnails/user/2013/04/26/OlderAchievements_042613_1280.jpg
  • Kde vlastně berete motivaci v této hře vylepšovat si staty a gear? Já pořád tomu nemůžu přijít na kloub. Ano, tohle funguje u mě v mmorpg, kde potřebuji jít na Raid a opravdu podávat výkon hodný progress člena, ale u této hry? Nevím, podle mě je Diablo III celé špatně nastavené.
  • Není vůbec pravda, legendárky padají docela často, ALE jsou vesměs nepoužitelný a jednou za čas se objeví SMART DROP a ten je pak bombovej. Jenže takhle je to nastavený schválně, abyste je rozebírali u kováře a měli materiál. Je to prostě v pořádku.
  • Ta lehka modifikovatelnost buildu se mi líbí. Třeba podle slozeni party. V tomhle se mi líbí D3 víc než d2. Asi už sem linej rozjíždět dvacet new postav :D
  • Asharak
    A máš dost IQ na to, aby jsi o něm mohl takhle přemýšlet?
  • Ale já rozhodně nepsal "podivné skilly".
  • Já hraju a nesouhlasim. Legendy padají často a jdou hodně použitelný. Třeba žlutý zbraně jsou ted celkem slabota
  • Já myslim,ze tam navaznost moc není. Za sebe muzu říct, že příběh D3 mě minimalne 2x vážně překvapil. A obzivnuti ďiabla smysl dava, prime evil nelze znicit nadobro. Ale z hlediska pribehu existuje tisic lepších her. Diablo forever!
  • pribeh si sice nepamatuju, ale co si pamatuju bylo jeho naprosto kýčovte podání. ale tak pokud máš rad telenovely mohl by sis to užít
  • Asharak
    Podivné skilly jsou super. Hlavně když to začíná jít ztuha tak je poitřeba je poměnit a přizpůsobit do různých situací obtížnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit