-
Hru som dostal z brlohu par hodin pred spustenim hry..necital som snad okrem dvoch troch clankov nic, pri Diable 2 som presedel celu strednu a vysku, takze si velmi dobre pamatam zmenu s prichodom LoD..tusak bol, ze by to mohlo byt pozitivne, pretoze aj ked som odohral cca 500 hodin s Diablom 3, par veci mi aj napriek tomu, ze som si casom zvykol, stale dost vadilo..akonahle padla polnoc, prihlasil som sa a spustil novucicky Reaper of Souls..bolo par minut po polnoci ked som zacal a pol piatej rano, ked zodpovednost zvitazila a ja som siel spat aby som v praci nemusel vypit liter kavy..a pocity? Tie boli presne take ako ked som spustal LoD pred mnohymi rokmi..PECKA!!! Kaslem na vsetky trapne nazory ludi, co to nehrali ale len citaju po nete clanky a na zaklade toho sa robia mudri..drop je super, monstra su super..design je super, ale co ma najviac sralo na Diable 3 bola nevyrazna hudba a takmer nulova atmoska vdaka tomu..to, co sa dialo tu prvu noc so sluchatkami na usiach..to bolo brutalne! Ten pocit som zazil uz len v Diablo 2 a staruckej hre Outcast s Cutterom Sladeom ;)
-
bomba datadisk nemuzu si vynacgvalit!
-
Že do toho tak kecám...pokud srovnáš ceny Diabla II a jeho datadisku, jejich poměr se od Diabla III a datadisku zas tak moc neliší (kdesi na netu jsem našel, že původní hra byla za $50 a datadisk byl za $20). Takže tohle není nic nového. Edit: omyl, datadisk Diabla II prý byl při launchi za $40.
-
Tomu se mě nechce věřit *3*
-
klidne s tebou v ramci objektivity muzu souhlasit, ze ten kdo si koupi datadisk jen kvuli tomu aby si prosel s Crusaderem 5ty akt bude zklamany
-
Jak to s tím nejkratším aktem děláte? Běžíte vpřed na normal a hypnotizujete stopky? Já se vážně pod 8-9 hodin neměl šanci dostat.
-
Lidi kupují tak co. *4*
Recenzentovi to taky nevadí. -
Škoda, že určuješ cenu podle toho, kolik si u toho Ty strávil hodin a ne objektivně. Ne každý totiž bere Diablo jako druhý job, aby farmil 1 leg / 3 hodiny s 1% nadějí na ugprade, což je prakticky jediná pointa a obsah toho tvého stohodinového gameplaye. To bych pak mohl udělat remake Tetrisu, kde by padaly obrazce hodinu, určitě by to přidalo na trvanlivosti a ceně hry.
-
To je teprv začátek. Další vejvar budou konzole. Čekám, že ti dostanou spoustu "vylepšení" za odpovídající cenu. Blizzardu z toho vyvařování doslova hráblo. Ale je jasný, že poptávka/nabídka funguje, takže si ten ojeb může dovolit. Tohle můžou ovlvinit jen lidi svými peněženkami. Nevim jak tady, ale v USA není šance, tam jsou zvyklí si nechat **** na hlavu a ještě platit, prachů maj dost. :D
-
Ne z tveho postu kde jsi vypsal X veci co se ti nelibi a vlastne ti jde jen o to, ze se ti zda Datac predrazeny, jsem opravdu pointu nepobral. Nicmene me je UPLNE jedno jestli za to dam 400 nebo 900.
V D3 mam odehrane nekolik stovek hodin, to same bude s datacem...podle tve logiky, by hry jejichz dohrani zabere treba 20h mely stat tak 100kc. Takze at me obira Blizzard o prachy jak chce, porad v prepoctu hodina hrani stoji mnohem mnohem mene, nez u 90% ostatnich her. -
Podle mě je to docela podvod na lidi. 5 akt je nejkratší ze všech aktů, když nepočítám epilog. Cena je naprosto neodpovídají nabízené hodnotě. Upgrade statů, jeden krátky akt a to vše za litr. Ne, tohle mělo být zadarmo, jako omluva za Diablo 3.
-
"s lootem nemam problem"
affixy jako +80 exp per kill na lvl 70 legendárce, když to dává za moba desítky nebo stovky tisíc jsou fakt pecka. Tohle tam furt je od začátku a oni nejsou shopný to změnit na blbý procenta nebo tak něco. Po dvou letech. Většina secondary affixů jsou gimmick a nemají prakticky na nic vliv. Systémem 4/2 jen změnili kam affixy patří, ale samotné jsou nedotčený. Prostě ta nejvíc lazy možnost a na oko dobře vypadající. Ale co čekat, když nemákli ani na gemy nebo obouručky. Neschopnost a ojeb. -
Docela naivní přaní čekat od Blizzu, že zlevní ten "datadisk" po pár měsících.
doporučuji se mrknout na cenu Starcraftu 2 :)
Ale tak třeba narazíš na nějakou víkendovou akci. -
Lagy jsou opravdu to jediné, co mě hodně mrzí. Nemám sice nejrychlejší internet, (je jedno, jaké mám detaily a rozlišení) ale trhání se mi objevovalo docela často. Ale určitě se k datadisku jako milovník dvojky vrátím. Nevěřil bych, že stačí pár šikovných patchů - je to opravdu jiná hra než před launchem původní hry.
-
"lol takze ty hodnotis hru a nehral jsi ji ? :D"
Nehodnotím hru, ale její obsah, cenu a za tu cenu práci na ní odvedenou. A že něco bylo slibováno v základní hře a dali to datáče za plnou palbu je tady sakra argument pane slepý fanboy.
"obourucky nebyly useles ani v puvodnim D3"
Chtěl si říct Skorn nebyl useless. To byla jediná obouručka, kterou lidi použvali, většina jela 1h nebo 1h+oh. Skorn byl OP a už je nerfnujtej, takže platí to, co sem psal. Že měl někdo IK crap, protože neměl na rare jednoručku na AH za X mega je věc druhá. Obouručky jsou nevyvážené proti dual wieldu anebo 1+off-hand, to je fakt a doporučil bych ti se faktů držet, pokud cheš dál oponovat.
"kazdy akt je na 2h (2. je mozna o neco delsi)"
4 akty = 60$
1 akt = 40$
Nemá smysl se dál bavit, když neovládáš elementární logiku a z mého postu si nepobral pointu. -
Radši kdybych si mohl říct, poočkej si na Sacred 3, ale ta stylizace nevypadá moc dobře :( oproti 1 teda
-
nj hraju to na HC a proste smrt kvuli lagu zaboli, ale tak to proste je...navic paragon lvly zustavaji i po smrti postavy ,,nastupcum,, takze aspon trochu utecha :)
-
lol takze ty hodnotis hru a nehral jsi ji ? :D
- kazdy akt je na 2h (2. je mozna o neco delsi)
- s lootem nemam problem...pokud se affixy pouzivaji spravne se spravnymi skilly tak jsou uzitecne
- adventure mod...to nekdo hraje diablo kvuli mapam ?
- neni duvod aby lidi gamblovali misto toho aby zabijeli
- rifty - ze to bylo slibovano v zakladni hre neni argument
- viz. rifty
- obourucky nebyly useles ani v puvodnim D3
- gemy .. nektere mozna jsou uzitecnejsi nez jine, ale zadna tragedie to neni....legendarky dropujou jak zbesile...ano pokud hral predtim nekdo s MF na max, tak pro nej se mozna nic nezmenilo, coz ale porad znamena ze padne legendarka tak 1 za hodinu. To ze padaji itemy s vlastnostma pro jine klasy je blbost...stejne tak craft vyrabi itemy pro tvoji primarni vlastnost. Samozrejme obcas - tak v 1 z 20 pripadu padne i item pro jinou clasu...s tim ja problem nemam. -
Správné ARPG? Počkejte si na Grim Dawn... (ano, četl jsem jen verdikt)
-
Mimochodem, doufám, že nikdo nepovažuje odstranění AH za vylepšení hry, nebo inovaci. Odstranění AH je jen uznání jejich chyby. AH bylo stejně jen marketingovým kalkulem. Měli z toho prachy a teď zase jakože uznání a slávu, že to odstranili. I když je to k prospěchu hry, tak slušná manipulace a důkaz nekompetentnosti nebo chladnýho byznizu, vyber si. :D