-
Tuna obsahu a 9/10? To má být vtip? Pojďme na fakta: - ve hře není ani závěrečná render animačka (první hra/expac od Blizzardu, která nemá závěrečný render video)
- 5 akt je tak na 1.5-2 hodiny
- loot pořád crap (affixy) akorát změna na 4/2 systém (spouta affixů je pořád useless, nic s nima totiž ani nedělali), jediná kloudná novinka jsou nové legendary affixy z nichž je ale tak polovina useless (buť směšné hodnoty damage, nebo proc chance), každopádně většina není "build changing"
- adventure mód jsou jen mapy ze základní hry akorát s vykuchanými dialogy a questy
- gambling a blood shardy = joke, nedají se vygamblit nejlepší itemy (torment only) a šance jsou o ničem, gambling je v podstatě bonusový rare materiál ze salvage, blood shardy nemají jiné využití, promarněný potenciál jaxsviňa
- rifty = random mapy s random potvorama, to bylo slibováno už v základní hře
- Mystik - to samé, měl být už v základní hře, včetně PvP (lol)
- obouručky pořád useless - nedotčený po 2 letech
- gemy pořád totálně nevybalancovaný - nedotčený po 2 letech
Sečteno a podtrženo, jedná se o vylepšení hry na úrovni DLC, které mělo být z velké části už v základní hře a to za cenu 40&. Největší ojeb všech dob od Blizzardu. Po 3 dnech lidi na fóru nadávají, jak je gambling useless, jak legendárky nedropujou, jak na lvl 66/67 pořád nachází itemy lvl 61 (ve hře snad chybí tier 62-65) a jak najednou záhadně v novém super smart lootu 2.0 padá hromada itemů pro jiné classy. Zatímco před RoS byly většina itemů se statama pro mojí postavu, tak teď najednou lidi craftí třeba 10 setů a má to staty pro jiný. Opět se vracíme k RNG ojebu jako v dobách AH. GG Blizzard za dokonalý marketing. Až ta hra bude za dvacku a bude opravená, tak zvážím koupi. :D Ojebat se ale do ActiBlizz kravaťáčků do zadečku nenechám. -
-
TL&DR Get a life
-
Tywole takovejch mínusek. Když vyšlo originál D3, tak to bylo taky mínusek u kritických komentářů. A jak nakonec všichni fanboys utřeli. Hra byla totální joke, než se min. za rok opatchovala. Na začátku byly legendárky nepoužitelný, horší, než rare lol. Teprve po 2 letech zrušili AH a některý věci (useless 2h, nedotčený nevybalancovaný gemy) tam pořád jsou i v RoS. Tomu řikám nejdelší a nejlíp placený betatest...
-
-
A to bud rad ze si te nevyhledl nejaky clickbot to by bylo minusu az bys taky nakonec nejspise (utrel)
-
-
lol takze ty hodnotis hru a nehral jsi ji ? :D
- kazdy akt je na 2h (2. je mozna o neco delsi)
- s lootem nemam problem...pokud se affixy pouzivaji spravne se spravnymi skilly tak jsou uzitecne
- adventure mod...to nekdo hraje diablo kvuli mapam ?
- neni duvod aby lidi gamblovali misto toho aby zabijeli
- rifty - ze to bylo slibovano v zakladni hre neni argument
- viz. rifty
- obourucky nebyly useles ani v puvodnim D3
- gemy .. nektere mozna jsou uzitecnejsi nez jine, ale zadna tragedie to neni....legendarky dropujou jak zbesile...ano pokud hral predtim nekdo s MF na max, tak pro nej se mozna nic nezmenilo, coz ale porad znamena ze padne legendarka tak 1 za hodinu. To ze padaji itemy s vlastnostma pro jine klasy je blbost...stejne tak craft vyrabi itemy pro tvoji primarni vlastnost. Samozrejme obcas - tak v 1 z 20 pripadu padne i item pro jinou clasu...s tim ja problem nemam. -
-
Jakmile jsem si přečetl, že je každej akt podle tebe tak na 2 hodiny, okamžitě jsme přestal číst.
-
"s lootem nemam problem"
affixy jako +80 exp per kill na lvl 70 legendárce, když to dává za moba desítky nebo stovky tisíc jsou fakt pecka. Tohle tam furt je od začátku a oni nejsou shopný to změnit na blbý procenta nebo tak něco. Po dvou letech. Většina secondary affixů jsou gimmick a nemají prakticky na nic vliv. Systémem 4/2 jen změnili kam affixy patří, ale samotné jsou nedotčený. Prostě ta nejvíc lazy možnost a na oko dobře vypadající. Ale co čekat, když nemákli ani na gemy nebo obouručky. Neschopnost a ojeb. -
-
Zato sáhli na animace :3
-
-
"lol takze ty hodnotis hru a nehral jsi ji ? :D"
Nehodnotím hru, ale její obsah, cenu a za tu cenu práci na ní odvedenou. A že něco bylo slibováno v základní hře a dali to datáče za plnou palbu je tady sakra argument pane slepý fanboy.
"obourucky nebyly useles ani v puvodnim D3"
Chtěl si říct Skorn nebyl useless. To byla jediná obouručka, kterou lidi použvali, většina jela 1h nebo 1h+oh. Skorn byl OP a už je nerfnujtej, takže platí to, co sem psal. Že měl někdo IK crap, protože neměl na rare jednoručku na AH za X mega je věc druhá. Obouručky jsou nevyvážené proti dual wieldu anebo 1+off-hand, to je fakt a doporučil bych ti se faktů držet, pokud cheš dál oponovat.
"kazdy akt je na 2h (2. je mozna o neco delsi)"
4 akty = 60$
1 akt = 40$
Nemá smysl se dál bavit, když neovládáš elementární logiku a z mého postu si nepobral pointu. -
-
Že do toho tak kecám...pokud srovnáš ceny Diabla II a jeho datadisku, jejich poměr se od Diabla III a datadisku zas tak moc neliší (kdesi na netu jsem našel, že původní hra byla za $50 a datadisk byl za $20). Takže tohle není nic nového. Edit: omyl, datadisk Diabla II prý byl při launchi za $40.
-
-
Obsah datadisku D2:LoD je oproti RoS někde jinde, to jen pro info, protože to asi nevíš, jinak bys tohle nenapsal.
-
-
Trollování vypadá jinak, kamaráde, každopádně uznávám, že tahle diskuze dál nemá smysl. Ty máš očividně náladu urážet a nezvratný problém s Reaper of Souls...a já ani nehrál D3, abych ti mohl pořádně oponovat. Každopádně se mi zdá, že Loot 2.0, nový artisan, nová postava, nový act, pozměněný systém obtížností, nové skilly a adventure mód prostě dá obsahově na slušný datadisk; a pořád nevidím nejmenší důvod pro to, aby byl levnější, než o spoustu let starší příbuzný. Blizzdrone mi ještě nikdo neřekl, takže pokud to znamená, že se mi líbí tvorba Blizzardu, v tom případě jsem blizzdron...v těchhle kravinách se moc nevyznám. Aspoň nejsem zhrzený fňukal, co pěstí buší do země, když někdo neakceptuje jeho názor. Cya ...a dospěj, máma by si to určitě přála.
-
Runy a jewely bych nebral odděleně - jsou to sockety. Runová slova jsou dost na pováženou - jsou sice významné, ale pořád jen sekvence run. S craftingem ti dávám za pravdu. Pořád ale nevidím ty trestuhodné nedostatky, pro které by na tom tento datadisk nemohl být cenově stejně, jako datadisk před čtrnácti lety.
-
-5 Akt v Diablu 2 byl nejdelší ze všech
-2 postavy
-runy
-runová slova
-crafting
-jewely
-charmy
-záverečná render animace (smutný, že tohle musim zmiňovat jako plus)
-TUNY nových setů a unikátů (rozhodně víc, jak v D3)
Není to blízko, D2 sem hrál roky, takže tady se fakt nemá smysl hádat. -
Pravda je, že Diablo III jsem nehrál, ale Diablo II mám projeto mockrát. Lord of Destruction přidal dvě nové postavy, pátý akt, runy, unikátní vybavení pro každou postavu a několik nových zbraní (různé mutace zbraní nepočítám). Číst jsem ještě taky nezapomněl a dle článku je obsahově Reaper of Souls hodně blízko, tím pádem se mi zdá cena, když už ne adekvátní, tak vzhledem k minulým letům standardní. Edit: pravda, Lord of Destruction ještě přidal charmy...
-
-
-
Ne z tveho postu kde jsi vypsal X veci co se ti nelibi a vlastne ti jde jen o to, ze se ti zda Datac predrazeny, jsem opravdu pointu nepobral. Nicmene me je UPLNE jedno jestli za to dam 400 nebo 900.
V D3 mam odehrane nekolik stovek hodin, to same bude s datacem...podle tve logiky, by hry jejichz dohrani zabere treba 20h mely stat tak 100kc. Takze at me obira Blizzard o prachy jak chce, porad v prepoctu hodina hrani stoji mnohem mnohem mene, nez u 90% ostatnich her. -
-
Škoda, že určuješ cenu podle toho, kolik si u toho Ty strávil hodin a ne objektivně. Ne každý totiž bere Diablo jako druhý job, aby farmil 1 leg / 3 hodiny s 1% nadějí na ugprade, což je prakticky jediná pointa a obsah toho tvého stohodinového gameplaye. To bych pak mohl udělat remake Tetrisu, kde by padaly obrazce hodinu, určitě by to přidalo na trvanlivosti a ceně hry.
-
-
klidne s tebou v ramci objektivity muzu souhlasit, ze ten kdo si koupi datadisk jen kvuli tomu aby si prosel s Crusaderem 5ty akt bude zklamany
-
-
-
-
-
-
Nechapu jak nekdo v dnesni dobe muze brecet nad offline modem
Byl jsem ted tyden na horach bez wifi a vklidu sem hral bez lagu pres internet v mobilu, za ten tyden sem nahral cca 20 hodin a vzalo mi to 50 mb z FUP....tzn kdyz clovek musi bezproblemu se pripoji vsude
Jestli pak lidem nevadi vǔic ze by si museli hru koupit a nejde to tak snadno s piratebay -
-
Proč hrát hry doma, když si můžu vzít dovolenou a zajet si na hory hrát hry tam.
-
-
Správně, každý normální člověk na horách buď lyžuje, nebo spí. A nejezdí na pracovní cesty.
-
-
Zapomínám, že má dnes každý druhý pracovní cesty na horách.
-
-
-
-
A útoky nabindovat na klávesnici stále nejdou, že?
-
-
v GAMEPLAY si zaskrtni Elective Mod
-
-
Dík, ještě dotaz: funguje to i na primary/secondary attack?
-
-
Funguje. A fungovalo to už v D3 vanille.
-
-
Konečně si to zahraji:). Děkuju moc za odpovědi pánové.
-
-
-
-
-
Správné ARPG? Počkejte si na Grim Dawn... (ano, četl jsem jen verdikt)
-
-
Radši kdybych si mohl říct, poočkej si na Sacred 3, ale ta stylizace nevypadá moc dobře :( oproti 1 teda
-
-
Sacred 3 jsem nějak nesledoval, ale to může být tím, že dvojka mě teprve čeká :)
-
-
Jednou jsem ji nainstaloval, nešla a další 20GB instalačku jsem v té době s 2mbps nějak nechtěl zkoušet. Možná někdy, ale spíš ne. A co jsem ji teda viděl u kámoše tak i tak to dopadlo blbě. Zlatá jednička, asi už ji nic nepřekoná.
-
-
No ne, já dvojku chvíli hrál coop, ale byly tam nějaké bugy, tak jsme se relativně rychle vrátili k Titan Questu... ale celkem mě to bavilo, dobrá variabilita povolání. Jedničku jsem dodnes ani neviděl... ale z toho videa na Steamu mi to dost připomíná Revenanta :)
-
-
-
-
-
Co mi vadí na D3:
-nudné postavy
-prezentace příběhu
-slabý vývoj postavy a absence nečeho "hlubšího", například tvorby runových slov
-grafická stylizace a hlavně ty předimenzované světelné efekty
-vizuálně trapní bossové, souboje s bossy ve wow stylu
- hratelnost místo runu na bossy, farmení elitních packu (čím se farmení stáva časově méně náročným a hra nudnejší protože se nemusíte probojovávat k bossovi, stačí farmit moby, že jo)
-obchodování s hráči blizz nedokázal vyřešit, nejdřív to byl fail s aukcí, teď pro změnu obchodování zrušil prakticky úplně
-žádné pvp -
-
Efekty jsou na té grafice to nejúžasnější :P při hraní je to super. Alespoň solo hraní.
No jinak mi přijde nudné spíš snažit se probojovat k bossovi, to je přesně to co tu hru dělí od WoW-styl farmení ^_^ V ARPG farmíš moby, smiř se s tím nebo jdi hrát WoWko. Ale zabít bosse je jinak skvělé to jo.
-
-
pozor blázen
-
tak to jo
-
Hele, zkuste mi vysvetlit, co Vas na tom jeste muze bavit? V D2 byl aspon nejaky vyvoj postavy a mohli jste ji aspon nejak ovlivnit. V D3 to posledni, co to melo spolecneho s RPG, odstrelili a nechali pouze kaseni a random loot. Chapu na vecer, po umornem dnu na odreagovani misto nablble televize, kdy clovek potrebuje vypnout, ale hrat to jinak ve svem volnem casu v sobotu nebo nedeli, si fakt nedokazu predstavit.
-
-
to jo, v D2 šel vývoj postavy krásně ovlivnit, třeba když jsi se rozhodl hrát si na hrdinu a místo těch 2-3 ověřených buildů na postavu pojedeš něco vlastního, aby jsi pak někde ve čtvrtce Hellu zjistil že tak hru nikdy nedohraješ, nebo když sis řekl že budeš hezky rozdělovat body mezi staty rovniměrně místo abys cpal všechno do vitality a síly *1*
-
-
Ano ano, kdyz mam na vyber tak je to vlastne horsi nez kdyz nemam. Viva la ovce.
-
-
takže vlastně obhajuješ právo hráču si hru dobrovolně zkazit špatným buildem, tak se to ale dneska už nedělá, dřív byla spousta her kde jsi si mohl špatným rozhodnutím nenávratně zazdít postup, ale teď už to není v módě
-
-
Jedno slovo a to "respec" ty joudo. *3* Mit moznost specializovat char se nevylucuje s moznosti respecu.
-
-
-
Drahy Jarine, asi si me nepochopil. Nikdo netvrdi, ze D2 melo kdovijaky super RPG system. Ale melo aspon neco. V D3 to aspon neco skrknuli, a vse je zavisle na tom, co Ti vypadne za loot. Predpokladam, ze v D4 bude opet velky milnik, kdyz budou prezentovat, ze lze mit specificke vlastnosti a vlastni buildy. Ja osobne lidi, kteri meli potrebu dohrat D2 na hell obtiznost nechapu, me by asi od klikani upadla ruka.
-
-
Ja s tebou naprosto souhlasim, D3 jsem koupil hned v den vydani a do soucasny doby tam mam dva chary na 25-30 levelu. Je to tak repetetivni a automaticka hratelnost, ze vic jak 20 minut v kuse nevydrzim a dal se nedonutim. Ani pribeh me nezaujal a atmosferu to narozdil od D2 nema imho zadnou. Myslim, ze tato hra je urcena specificke skupine hracu (a neyslim si o ni nic dobreho teda, ale at si kazdy splachuje cas jak uzna za vhodne *3* )
-
-
pasivne ofensivni post neni nad to urazit nejakou skupinu lidi aniz bys vedel o koho se vubec jedna. ses kvalitni lidska bytost
-
-
dik
-
-
-
Co pak ty hraješ v sobutu nebo v neděli? Mass Effect ne??? Ne teď seríozně. Co hraješ tak obvykle v sobotu po kačence. Pověz.
-
-
Kacenku dela zena doma vybornou, mame domaci od jejich rodicu, ale ja si radsi zahraji hry stulu Zaklinac, BG, Gothica atd. Ted se tesim na Z3, Wasteland, Kingdom come, Tides of Numenera. Za me, kdyz uz odpocinkovou hru u ktere se nemusi premyslet, neco na odreagovani, tak DS.
-
-
Bože. Nemel nesmysly a řekni co tě baví. Nějaké kecy na odreagování apod. mě jsou někde. Ty takovej klávesnicový boxer, co hrál všechny historické pařby musí mít přece vkus. Nejlepší, jak tady ti borci začnou vyjmenovávat Kickstart projekty :D
-
-
Takze polopaticky, abys to pochopil i ty. Dnes jiz hraji pouze RPG. Posledni 4 hry, ktere jsem dohral byly Eschalon I, II, III a TES V. Doporucit je, ale prilis nemuzu, protoze jsou prumerne. Posledni dobre RPG, ktere jsem hral byl Z2. Maximalne si to riznu nejakou akcni hrou ve stylu DS. Ja jsem se domnival, ze to co me bavi, dojde z predchoziho prispevku vsem, ale tobe asi ne.
-
-
Drahy Fasticku, dovol abych Ti vse vysvetlil polopaticky. Porad omilas svou mantru, ze jsem uveril, ze hrajes 40 let, protoze jsi zjevne nepochopil nasledujici reakci: Ano, drahy Fasticku, tak to mi rekni co jsi hral za RPG pred 1987, pred DM 1 a na Sinclairu - Bloodwych? Je to ma chyba, omlouvam se, protoze jsem predpokladal, ze mas ukoncene zakladni vzdelani. 2014 – 1987 ´= 27, proto bylo jasne, od zacatku, ze jsi kecalista. Pro vyjasneni DM1= Dungeon Master 1, spolu s Bloodwychem bylo jedno z prvnich RPG a vubec prvni, ktere se dostalo do CR. Chapu, ze kdyz nezvladas matematiku zakladni skoly, pak wikipedie a google Ti take nic nerikaji. https://en.wikipedia.org/wiki/Dungeon_Master_(video_game)
Zjevne jsi take nepochopil, ze netravim celych 20 let u PC, ale netrap se to je vykon, ktery bych u clovek Tveho formatu neocekaval. Jak jsem jiz napsal a zjevne Ti to nedoslo, mam zenu. A svete div se 2 deti. Takze napr. Vcera jsme byli v historickem muzeu motorek a ve skanzenu http://www.prerovnl.cz/. Po ceste jsme se stavili http://napekarne.com/, coz je mezi 25 nejlepsimi restauracemi v CR. Vecer jsme si dali se zenou vynikaji Palavu a koukli na Hobita 2. Pak nasledovala kurba a sexik. Takze se omlouvam, ze Ti rusim Tve kruhy a predstavy o mem zivote :). Ale az jednou budes mit pritelkyni, nebo snad zenu a deti, tak taky mozna pochopis, ze konzole a hry na ni nejsou vsechno.
Co se tyce mych nazoru na hrani, tak nastesti to vsem neni jedno a dokonce dost lidi smysli obdobne, proto budou vznikat takove hry jako:
https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
https://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera
https://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2
https://www.kickstarter.com/projects/portalarium/shroud-of-the-avatar-forsaken-virtues-0
Jinak jsem mel se vice dbat na Tve city, ono neni jednoduche, kdyz nekdo prijde a rozkope mu ten zamecek z pisku, na ktere si tak zakladal, ze DS je nejlepsi RPG, kdyz ono vlastne neni ani RPG. Netrap se Ty nas drahy myslenkovy gigante, zivot je nekdy pes. -
Lojzo proč se pořád tak ztrapňuješ? Už to, že si mi uvěřil, že hrají RPG 40 je nepováženou a dost to napovídá o tvé inteligenci. Jestli si myslíš, že na někoho uděláš dojem historickými hrami, tak to se pleteš. Víš, všem je u prdelee, že nějaký Lojza 20 let sedí u pc a ještě se od něho neodlepil. Víš, to není na kasaní, to je spíše politováníhodné. Jsem opravdu rád, že si se vzhlédl v Kickstartu, snad se ti bude lépe masturbovatt, když si budeš před spaním říkat: " Tak dnes je to 20 let, co jsem spustil svoje první RPG a v současnosti jsem tak nezávislý a všechny hry na konzole jsou odpad a jediné opravdu kvalitní hry jsou ty financované hráči na KickStartu, jsem to prostě frajer, to každá druhá slečna ocení." Takže co bych ti popřál? Přeji ti dalších 20 let u pc s RPG hrami ať pak moje děti můžeš stejně hloupě poučovat, jak to děláš teď.
-
Drahy Fasticku, ty asi jsi zabanovany theGGG nebo aspon jeho bratr, ono zas tolik lidi, tak vyjimecne inteligence po svete nebeha. Ovsem to, ze ses konzolista ledacos vysvetluje. V tom pripade je jasne, ze Ti nic nerikaji hry typu BG 2, PT, Gothic, Ultima Underworld I,II nebo snad Fallout. Slova jako Wizardry, Realms of Arkania, Might and Magic, Drakensang pro Tebe musi znit strasne cize. Neznas je, nezazil jsi je a ani jsi vlastne nedostal sanci hrat hry, ktere formovaly zanr RPG a jsou jeho perlami. Takze chapu, ze pro Tebe bude nejlepsi RPG a asi jim dlouho zustane, i kdyz jim vlastne ani neni. Zaslouzis si uprimnou litost, vzdyt postizenym lidem se take nikdo nesmeje. Oni se takovi narodili, stejne jako ty. Takze se Ti musim omluvit, ze pouzivam souveti a vice vet, protoze Ti to musi cinit potize, precist vic nez 5 vet za sebou, kdyz povazujes dialogy, ktere maji pribeh rozvijet, za kecy. No nic, takova je doba, proste rychli, zbesili a hlavne nepremyslejici = to jsou dnesni mainstreamovi hraci *5* .
A proto podekujme Bohu za kickstarter, kde se delaji hry u nichz je nutne pouzit, tu kouli, co nosis na krku a pouzivas ji na noseni modniho doplnku zakryvajici vlasy. -
Max=Lojza *2*
-
Fast = Veskoslav
-
PS. Měl by si číst moje příspěvky pozorně. Přečti si, co píší o DS a odrážení statů. Dobré RPG?Dragon´s Dogma!!!!
-
Lojzíku tvoje IQ je na bodu mrazu. Samozřejmě, že nehraji 40 let. To byla jizlivá poznámka, jak si tu ukazoval ramena, že hraješ RPG 20 let. Směju se ti *1*
-
lojzo ty jsi lojza :-D
-
Nejspíš bude třeba zavést nový typ causal hráčů, a to co se příběhu týče. A sice takové, kteří k vyprávění příběhu a jeho pochopení potřebují text nebo dabing postav *7*
No na druhou stranu zas tak dobré vyprávění jinými způsoby ve hrách taky není :/ *9* -
Ty asi budes rozdvojena osobnost ne *8* ? Na jednu stranu tady pises, ze hrajes RPG hry cca 40 let. Kdyz se te zeptam na to jake, kdyz DM1 vysel v roce 1987? Tak neodpovis. Kdyz se te zeptat na poradne RPG, ktere vysly za par poslednich let, tak dole na postu mlcis a tady neco zacnes zvatlat o DS, ktere je sice vynikajici akcni hra, ale RPG rozhodne neni. Takze drahy Faste, ty proste kecas. Clovek, ktery hraje 40 let RPG a nevi, co by ve spravnem RPG melo byt? Ktere RPG se da dohrat na levelu 1? Ani jedno. Kolik novych uderu se da naucit, jakmile muzes danou zbran pouzivat ? Zadny. Kolik je v DS hadanek a logickych problemu k reseni? Zadne. Jake mas dialogove moznosti ? Skoro nulove. Pribeh DS je odvypraven 15-20 vetami v konverzaci s cca 4 NPC a cca 4 videi. Vuci hram jako PS a BG je to proste vysmech. V DS clovek travi bojem 90% casu. To opravdu neni RPG. Jinak nemusis mi posilat odkaz na recenzi na hru, kterou jsem dohral 3 krat. *5*
-
Ježišmarja Fuka....
On někdo ty jeho blogy čte? -
http://www.fffilm.name/2011/12/videohra-dark-souls-90.html. Jo na tuhle blogovou recenzi jsem si vzpomněl při té citaci na gay hry.
-
Záleží co považuješ za RPG. Jestli odrážení statů na postavě nebo hratelnost v podobě zkoumání světa, vylepšování své postavy novými sety, hlédaní podrobností apod. Pokud hledáš první možnost tak samozřejmě DS nemůžeme považovat za RPG, když to jde dohrát na 1LVL jen se skillem, ale pokud hledáš druhou možnost nemá DS konkurenci a poráží tvého slavného Zaklínače na míle. Jelikož je to hra, které se musí hrát na rozdíl od Witcher 2, to je taková typická ukázka casualní-mainstreamové hry. Spousty keců, spousty dialogů, ale hratelnost nulová, RPG prvky nulové. Zůstává jen ten vizuál. On to někdo v pěkně napsané recenzi označil za Gay-hry současnosti.
-
Zaklinac je samozrejme akcni RPG, je mnohem kratsi nez Z1 a ocesanejsi. Ale napr. v roce 2011 byly vysoce hodnoceny hry Z2, TES V a DS. Kdyz vyradim DS, ktere je akcni hra a jako RPG neobstoji vubec, tak Z2 je mnohem lepsi nez TES V a to jsem TES V hral se vsemi datadisky a s hodne mody, aby to byla aspon trochu vyzva. Co se tyce her, ktere mely RPG system jako ROA serie nebo Drakensang, tak tech se uz nedockame. Jak rikam, jestli vis o nejakem kvalitnim RPG z posledni doby, tak sem s nim.
-
Je ti jasné, že Zaklínač je taky spíše akční a příběhová hra než RPG. Celý systém RPG je očesaný až běda. Navíc hra obsahuje šíleně málo armoru, zbraní, enchantů apod. Jsou tu jen 4-5 lehoučkých bossů plus asi 5-6 stejných potvor. Nevím, ale proti jedničce je to zhoršení ve všech směrech, jen příběh se zlepšíl no.
-
-
-
-
-
-
Dotaz pro zkušenější a znalé :) na některých screenech a videích vidím na akcion baru na dvojce Battle Rage a na trojce War Cry.. Přitom to je ze stejné skupiny a za živého boha nevím, jak si to nastavit jinak. Není to nějaký pozůstatek z dob minulých? Hru mám cca 14 dní.
Díky *2* -
-
Presnejsie sa to nazyva Elective Mode *3*
-
V options si zapni volbu ktera ti tohle umozni... nevim presne jak se ta polozka jmenuje, ale kdyz pohledas, najdes :)
-
-
bomba datadisk nemuzu si vynacgvalit!