-
je to geniální, oprasil sem to ted po dataci a je to užasná kalba, momentálěn nejlepší hra...konecne neco pokožilo D2 a D2
-
Proc fankiddos ztraci cas presvedcovanim ostatnich na random internetovym foru, ze je to strasne uzasny, misto toho, aby to hrali? Ze by to nebylo az zas tak uzasny? *12*
-
-
Myslim, že to stačilo jamesi.
-
takze vyjadrit svuj nazor ma jen ten co ho to nebavim, protoze to nehraje. zatimco kdyz te neco bavi mas drzet hubu a hrat to 24h denne a nemit cas na to psat svuj nazor. dle tve logiky by kazda hra mela dostat velice podprumerne hodnoceni, protoze by je mohli ve skutecnosti hodnotit jen lidi, kterym se dana hra nelibila. ostatni sou prece tak zazrani ze nemaj ca na nic jineho. hmm to je naprosto logicke. /palec hore
-
-
Nikde jsem nepsal ze nekdo ma nebo nema vyjadrovat nazor. Nauc se cist, nez neco vypotis. Bavil jsem se o presvedcovani a butthurtstvi nad nazorem ostatnich. *3*
-
-
Z těch komentářů čiší osobní šarm známého blizzardího hatera jamese, ale možná se pletu..
-
-
Z tvych neschopnost rozlisit diskuzi o hre a fanboyovani hry. Btw, james co pusobi i na diablofans.cz? *5*
-
-
Tak uz jenom to ze vubec nevis co si o hre myslim a cucas si z prstu nejaky hate je docela solidni butthurt fanbojismus. *3*
-
Co je podle tebe fanboyování? Už ti hrabe jamesi ("Proc fankiddos ztraci cas presvedcovanim ostatnich") ..
-
-
-
-
-
Dostáváš bludišťáka za nejtupější komentář, který jsem dneska četl..
-
-
Proc? Protoze nemas argument? Nemas odpoved na otazku proc nekdo presvedcuje o svoji pravde, kdyz vi ze je to pravda a vi, ze co si mysli ostatni absolutne nema vliv na realitu? Nebo ti snad kazi hru to, ze nekdo jiny si o ni mysli neco jinyho? *7*
-
-
Proč ? Asi protože tvuj komentář je z kategorie "budu dělat chytrého a třeba to někoho oslní". Neboj neoslní. *7*
-
-
-
-
Jako datadisk je bomba. Ostatně to sem čekal. Pár set hodin farmy je přede mnoû. Ale musím si postěžovat na jednu věc. Legendarky dropujou moc často. Prostě to není takový, když člověku drobnou každou chvili. Mene je někdy více, v tomhle byla vanila imho lepší.
-
-
Jo, víc to naštve než potěší, třeba když konečně padne druhá jednoručka a nemůžu mít dvě rotože jsou obě main hand -_- *10* *16*
-
Však ona ti použitelná legendárka padne i teď vyjímečně (beru dle prvních ohlasů, osobně nehraju).
-
-
Já hraju a nesouhlasim. Legendy padají často a jdou hodně použitelný. Třeba žlutý zbraně jsou ted celkem slabota
-
-
Není vůbec pravda, legendárky padají docela často, ALE jsou vesměs nepoužitelný a jednou za čas se objeví SMART DROP a ten je pak bombovej. Jenže takhle je to nastavený schválně, abyste je rozebírali u kováře a měli materiál. Je to prostě v pořádku.
-
-
Přesně tak, legendárky jsou použitelný pokud je postava žlutá (R->L), upgrade (L->L) už začíná pokulhávat.
Jenže pak přijdou plánky, 30kapek na jeden item kdfe padnou špatné staty... je třeba nahradit rare "lacinými" legendary, takže má vlastně pravdu. Legendary už není tak cool. Nastupují tedy zelené pro ukojení radosti.
Pak je třeba případ - na low levlu dokonce lvl 24 neck (L) mám lepší než lvl 38 (L) co padl. :D -
-
Jsem jel maximálně TIV. Ale ty rukavice mám vyrobené už dávno ještě před příchodem paragonu.
-
Hmm, no chápal bych to v případě, že když nekdo nafarmí T VI s max paragonem tak mu budou lvl 70 hard itemy nanic.
-
No třeba rukavice mám stále na level 60 žluté. Sice padly už 3 legendy ruce, ale i ty byly na 70 horší jak ty moje, což mi přišlo divné. A měnit přes mystica se mi nechtělo.
-
Jo, když padne na aktuálním levlu + paragon + obtiznost zlutá tak může být lepší než předchozí legendárky. ale neříkej, že pokud padnou správné staty zároveň v legendárce a rare, tak bude lepší rare. :D Samo že na správnou rare je šance 1:10 protože padají 10x častěji než 1:100 pro legendary, hodně obrazně.
-
No já nevím, ale našel jsem už dost žluťásků, co strčili moje legendárky do kapsy:-D
-
-
-
-
-
-
ať už jde blizzard se svojim online připojováním dopr.dele! :-/
http://picload.org/view/lorarrr/beznzvu.jpg.html
super, když za hru zaplatíte a nemůžete ji hrát... minulost se opakuje -
-
Už jede normálně. Ale byl docela slušně brutální lag. Kdo přišel o HC postavu, má napsat na Blizzard podporu.
-
-
dneska to laguje zase... ;)
-
Kdo prisel o postavu ma smulu, protoze online only je lepsi. *15* *15*
-
-
Oh wait! Jeste pred chvili tu pindal trapacek Vrook jak zadny problemy nejsou. *15*
-
Taky se nemuzu pripojit! 578. ve fronte? Hanba!
-
-
Nazdar. Měl bych otázku pro hráče Diabla III.
Mohl by mi někdo (bez spoilerů prosím) říct jak je na tom základní Diablo III s návazností na první a druhý díl po stránce příběhu? Dovzím se jak je možné že po konci dvojky Diablo zase povstal? A dává jeho "oživnutí" smysl?
Plánuji hru koupit a tak bych chtěl vědět jestli je se na co těšit i po stránce příběhu. -
-
No smysl dává a je to vysvětleno. Jinak koupě byla teď výhodná. Za 19 euro (dollarů). Jinak Alza prodáva ještě krabičků za 599 Kč.
-
-
Za těch 600 už je to všude. Doteď nevím proč jsem to po objevení emailu 50% off koupil za 532,- místo s krabkou za 600,- -_-
Spíš je otázka o kolik to klesne za řekněme měsíc. -
-
Podle mě to už neklesne. Sc II také klesla na 600 a tam zůstala dodnes:-D To samé bylo u W3, kdy samotná hra slevnila skoro na 700, když vyšel datadisk za litr.
-
-
-
Příběh Diabla 2 jsem žral, takže ti musím říct, že ... je sice logickej, ale museli překopat trochu základní příběh. No, jak se to vezme.
Ten základní bojovník ze tří hrdinů z Diabla 1 označili za syna krále Leorica, toho staršího. Jmenoval se Aidan. To, jak Diablo znovu povstane, i to, jakej plán vlastně měl už od počátku Diabla 1, dává smysl ... není to nelogický, ale způsob, jakým to odvyprávěli v animačkách, je docela tristní. Warcraft 3 se sešel se Starcraftem 2. Styl je prostě jinej, budeš to muset skousnout. Dneska už není rozdíl mezi SC2, D3 a případně WoWkem. Maj jednotnej design, ať už se lišej v detailech nebo ne. -
Já myslim,ze tam navaznost moc není. Za sebe muzu říct, že příběh D3 mě minimalne 2x vážně překvapil. A obzivnuti ďiabla smysl dava, prime evil nelze znicit nadobro. Ale z hlediska pribehu existuje tisic lepších her. Diablo forever!
-
pribeh si sice nepamatuju, ale co si pamatuju bylo jeho naprosto kýčovte podání. ale tak pokud máš rad telenovely mohl by sis to užít
-
-
Ještě bych měl jeden dotaz.
To levelování nepřátel na úroveň vaší postavy jde vypnout?
Nemálo RPG takovej systém pohřbilo a já osobně to nemám rád vůbec - dá se to nějak vypnout? -
-
Alternativou je zde volba obtížnosti (Normal, hard, expert, master a Torment I-VI). Jednoduše si hru nastavíš podle svého gearu, tak aby to pro tebe byla stále výzva, ale neumíral jsi na každém packu elit.
-
u diabla to ale neznamena nejaky extra problem, protoze tam je sila postavy dana spis itemama nez lvlem
-
Ne.
-
-
Chachá.. tak sem si stáhl "starter edition", že si to zkusim zapařit, než do toho vlepim prachy. Chvíli pohoda, po hodině disconnecting i když mi net fačí, na kábl.. a nejlepší je, že mě mlátily pošahaný blicí obludy i když sem u nich vůbec nestál a zabili mě, i když sem utekl na druhej konec mapy a vypil si lektvar, protože sem nic nemohl dělat.. bezva, nefungovalo to. Charakter sem smazal páč mít smrt jen tak to fkt ne..
Tohle ale online hry dělaj běžně a postihy který pak hráči maj nikoho nezajímaj.
A to sem nehrál ani public..
Kdyby to neudělali takhle... ******** -
-
"We are aware of an issue that is affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available."
No, to je sice hezký.. ale to je tak těžký jako pojistku, při nefuknčosti udělat postavu nějakym způsobem nezranitelnou? Bo uchovat staty, když je to stejně online i když člověk čučí do nastavení? Moc se v tom nevyznam, já moc hry online nehraju ale nebudu to hrát.
A z Blizzardu upa čiší to, jak moc chce prachy a takový hry mě už nebaví z principu..
Online je to stejně jenom kvůli warezu..
Což chápu.. ale hrát (pro mě) se to nedá. Stačilo. Jdu jinam. :D -
-
Onine only je lepsi.
-
-
-
Dotaz pro ty co pořád melou dokola o offline módu z Diabla 2 - vy ste hráli jenom single/LAN/open battle.net? To ste nehráli na "realmu"?
-
-
Hezký argumentační klam. Ale ano, hrál jsem jen single/LAN. BNet jsem jen zkoušel. Proč, je to nějak nepochopitelné? A i kdybych nehrál jenom offline, tak bych i tak hrál offline značnou část času. na cestách, například.
-
-
Já sem to spíš myslel tak, že kdyby v D3 byl koncept D2, stejně by většina zvolila postavu na serveru - ať už kvůli "legit" věcem (vim jak to bylo na D2..) nebo hlavně proto, že offline postava si nemohla zahrát s online-only postavou. Hraní na cestách chápu, ale to mi zatim vždycky pořešila hotelová wifi. V D2 sem sám odehrál spoustu času offline. Kdybych však v tý době měl připojení jako dnes, z battle.netu bych se nehnul (tenkrát sem měl ještě od rodičů nastavenej finanční limit za dial-up).
-
-
Většina asi jo. Stejně jako většina lidí si místo OFP nebo ARMA zahraje COD nebo BF. Proto mě potřeby většiny příliš nezajímají. A hlavně, tahle potřeba většiny nijak neomlouvá ubírání možností menšině. Hotely jsou jen jedna možnost, na některých lankách, na které jezdím, není internet (z různých důvodů)... (o počkat, já jsem vlastně forever alone :( )
-
-
-
-
Trochu dražší, ale jinak spokojenost.
-
-
Blizzard si dycká nechava poradne zaplatit. A nerad slevnuje, prevít jeden *1* Ale ja mu ty prachy dycky rad dam...
-
-
Tu vobec nejde oto jak velke sklamanie je pre fanuskov D3 a RoS, tu ide len a len oto ze v zaklade su tieto hry priemerne. Nema cenu porovnavat ich s D1,2,LoD absolutne nema, lebo nikto normalny necakal ze im budu podobne ved sme 2-3 roky predtym mohli sledovat informacie a videa a vidiet co nam blizz naserviruje. V zasade D3, Ros SU HRY na urovni hodnotenia ci uz subjektivneho alebo objejtivneho okolo 6-7/10 max, a to ze su ludia nespokojny s cenou 40-50 euro za datac ktory ma hodnotu DLC je tiez ich chyba, kupovat to nemusia nikto ich ktomu nenuti a pokial ste socky co si nevedia nasetrit na jednu hru a radsej spamujete diskusie dokola ze je to zlodejina vas problem. 80 % ludi tu je zvyknutych si hru stiahnut niekde na torr a strasne ich sere ze to d3,RoS ani len nemozu stiahnut >> 70% negativnych komentov. K recenzii len tolko ze respektujem nazor recenzenta ale 9/.10 je blbost jak vysita a cisty marketing, alebo totalna nezrelost recenzenta co sa nazoru na hru tyka, kedze uz len vypoctom negativ ktore hre skodia nemoze hodnotit takto. D3,RoS je nedokonala zalezistost zial. Este poznamka, D3 na PS3 je dobra odreagovacka typu sadnem si k telke zapnem a pohram sa hodku ci dva, nejaky ten drop a kludne a farma a vypnem to, konzolova verzia je proste viac fajn, uvidime ako natom bude konzolovy RoS.