Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Danny_TheSavior_Vavra
    in China!
  • Danny_TheSavior_Vavra
    Diablo 3 je jakýsi skoro-pohrobek WoWka, řekněme... Bohužel to už nemá s odkazem Diabla nic moc společného, už je to jen zjednodušená ptákovina pro WoWkaře.
  • Jaký je Max?
  • janchor
    Mám za to, že nejlepší je číst a přečtenou informaci vztahovat kromě čísla především k vlastnímu vkusu / hráčskejm preferencím. "Věřit" má člověk svému úsudku.
  • Kr.Pa
    a kdyz das 100 tak je to opravnene ?
    hodnoceni 0 a 100 jsou bez premysleni a bezcenne
  • Ringwraith
    Democracy!
  • Pokud by to mělo jakoukoli hodnotu a ne jen ublížené "Skyrim dostal 10" a "Diablo je druhé WoW" tak neřeknu...
  • Kinet1c
    ja nie len ze nesuhlasim stym, tu mas pocit hlavne pri vyssom pocte mobov ako by si bol boh :) skoro nim aj si, prave co je v recenzii, rozhadzovanie nepriatelov ako hadry alebo pritiahnutie na jedno miesto potom zavirit okolo nich whirlwindom a vydiet len rozsekane potvory, to vie tiez uspokojit z kosenia nepriatelov, tak ako tazke suboje v BG2 no prvykrat tazke neskor rutina :) alebo aj zaklinac atp. takze nesuhlasim, kto je fanusik diabla ostane nim navzdy, kto kritizuje grafiku a skill system je sprepacenim hlupak, bud to nehral este a nevie co hovori alebo naopak hral a nepacilo sa mu ani tak, ten nie je pravy fanatik, je len taky aky hrac, co je zabedneny do D2 a jeho skill tree, co osobne nepovazujem za nic zle, ale za zle povazujem kritizovat to co nechcu hrat, preco ty ludia tu nariekaju nechapem, ja by som mohol tiez nariekat o tom ze musis byt nonstop pripojeny a stane sa my obcas ze ma to len tak odpoji a zanadavam si, ale aj napriek tomu a napriek zlej optimalizacie grafiky, ktora aj z najnovsimi ovladacmy a na roznych detailoch a rozliseniach skratka poviem to mierne, nejde idealne, tak aj napriek tymto zlym veciam, ktore recenzentovy asi nevadili alebo bol zaslepeny hrou neviem, tak je fajna a hra sa jedna basen a milujem BARBARA :D
  • Diablo 3 se mi líbí. Nahráno za hlavní char nějakých 25 hodin a jsem na nightmare ve druhém aktu. Založeny další dvě postavy pro zkoumání možností a rozhodně nekončím. Povedlo se jim to.
  • Danny_TheSavior_Vavra
    No vidíš to - Skyrim recenze překypovala negativy a dostalo to deset, tady na v podstatě velmi pozitivní recenzi bylo naroubováno jen nadprůměrné hodnocení.

Welcome to Games.cz... *4*
  • Takhle bys dokázal udělat jakoukoli tabulku a ohnout ji na stranu jen díky správně zvoleným "argumentům"...
  • Danny_TheSavior_Vavra
    To se naučil ode mě... Pokud všechno vím, s radostí to projevím! *5*
  • Jistě, má právo se vyjádřit, ovšem to jak se vyjádřil je spíše urážka či pokus o flame. Stačí se podívat o pár řádku níže na Codyho, který ačkoliv nesouhlasí s recenzí (a já do značné míry s ním), alespoň slibuje, že se rozepíše o tom, co se mu na recenzi nelíbilo a proč nesouhlasí.
  • Koukám, že tu převažují negativní názory na hru, to bude asi tím, že lidi co jsi hru koupily nemají čas tu brečet jak je hra příšerná, protože se u ní právě teď královsky baví. Ti ostatní tu kňučí a rozhazují sem a tam pořad ty 2-3 stejné argumenty proč je tohle největší fail roku. Ale tady je zvykem nadávat na všechno co má podle zdejších hardcore pařanů jen trochu větší reklamu a nutí hráče si hru koupit, místo aby jí ukradl.
    Z recenze ale nechápu, proč nedostala o bodík víc, protože jsem nevyčetl snad jediný zápor, ale hlavní je text tak je to nakonec docela jedno.
  • Ty taky musíš mít reakci naprosto na všechno...
  • Někteří lidi profičí normál a tím pro ně D3 končí...
  • Trol.diskuzni
    WOWkařská grafika prostě nestárne... *5*
  • Že se si s tím někdo vůbec ještě dělá práci...
  • Osobne som s Diablom 3 veľmi spokojný, po víkende aj napriek hokeju nahratých viac ako 30 hodín. Môžem odporučiť každému, čo má rád arpg. Obtiažnosť je určite vyššia ako v dvojke a krásne stúpa až po šialené inferno (je to naozaj len pre skutočných Hráčov), technické spracovanie neurazí, no neoslní. Hrateľnosť je úžasná.

8/10 hru celkom dobre vystihuje, ak máte pár ľudí, s ktorými to môžete pravidelne hrávať (nemyslím public hry) pridajte si bodík, ak ste fanatik na vytváranie buildov do posledného kusu gearu kľudne ďalší bodík. Ak hru plánujete prejsť len na normal odoberte bod, ak len s jednou postavou, odoberte ďalší bod.

S pár patchmi a expansion packom má táto hra dosť dobré šance dostať sa tam, kde je dnes d2lod, alebo ešte ďalej. U mňa je ďalej už teraz a dnes je to rozhodne najlepšie izometrické arpg na trhu.
  • Ja musel udělat sophiinu volbu - Diablo 3 vs. Max Payne 3. Vyhrál Max, Diablo bohužel musí pár měsíců počkat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit