-
Nejsem žádný velký fanda diabla ani jiných her stejného provedení, ale po těch xxx letech jsem si to rád zahrál a jsem spokojený :)
Nicméně musím říci, že hra je zajímavá až na další obtížnost a nejlépe když hrajete s přáteli nebo tak...public games jsou sice dobrá věc, kdy se nudíte při tvorbě xté postavy, ale musíte počítat, že lidi jsou od přírody kreténi....a těch je v každé onlinovce hromady...a tady také :)
Nehraju to nijak zvlášť rychle (kamarád už jede 3.akt na inferno), mám vícero postav a jsem teprve ve 3.aktu na nightmare, ale opravdu je to zajímavější, když musíte používat skilly společně s mozkem, a ne jen někam skočit a pustit všechno jako na normál :)
Doufám, že mě to neomrzí než se dostanu na 60.lvl, fakt si chci zkusit s kamarády inferno, ač se bojím, že mě zabije první zombie přežvykující kus koně na začátku nebo co to tam je :)
Ale je také třeba říci, že jejich 10-12 let vývoje tam vidět není....tak tři roky když přivřu oči....okopčená dvojka s pár vylepšeními....ovšem dobře provedenými....příběh pěkný, souboje atraktivní, dynamické (při vyšších obtížnostech), efekty skillů super...samotná grafika u mě hodně špatně provedená, prostě wowko 2.0 včetně stejných skinů určitých potvor ať už ze starcraftu (nebo hodně podobných) či přímo z wowka, např. demon hunterské prase z durotaru...megafail.
Nicméně rubačka je to pěkná a oddychovka také, skvělá hra na paření s kamarády, u mě 7-8/10 -
Naprostý souhlas, kolego... Mimochodem zajímavý blog, včera jsem si něco málo pročítal.
-
hm, ale kolik by ta hra mela dostat pokud nefunguje? Ja bych rekl ze ta nula je naprosto opravnena - pak to vlastne neni hra, ale neco co zabira na HDD misto :)
-
Ano, priznany tvurci zamer je vyprodukovat konzumni hru pro masy. To je presne ve shode s tim, co pisu. Neni duvod me nazyvat idiotem.
-
Pokud myslíš problémy se servery, tak ty již jedou bez větších chyb. Ano, někdy je lag na pár sekund, ale přežít se to dá i na Hell obtížnost :)
-
Zhouba lidstva.
-
To by Trolíku byla pravda v ideálním světě. Faktem ale je, že číslo všechny tebou zmíněné aspekty ztráci ve chvíli, kdy jednotliví recenzenti nakládají se stupnicí odlišně. Někdo zdaleka nepoužívá celou škálu, a tak napálí 5 pouze té největší srág*ře, njevyšší hodnocení pak dává hře čistě nadprůměrné, jiný se zase nebojí sáhnout po hodnoceních nižších atd. atd. Z toho plyne, že číselné hodnocení taktéž podléhá individuální interpretaci, a proto ztrácí status, který mu ty přisuzuješ...
-
No prostě typická čecha *1*
-
Rozumná recka s odpovídajícím ohodnocením. S jedinou věcí výraznějš nesouhlasim, a to je grafická stránka, která je prostě Blizzardovská v tom nejlepším slova smyslu. Nenápadná tam, kde nemá překážet, efektní, kde má ohromit (wizardský efekty), detailní, kde je čas se kochat a při tom všem relativně nenáročná. I při tý neskutečný řeži ve čtyřech je bitevní pole pořád krásně přehledný. Že nevyužívá nejmodernější technologie mi nemůže bejt víc ukradený.
Naopak bych vyzvedl ještě jednu poměrně pozoruhodnou věc, a to překvapivou "vertikálnost" úrovní (nevím, jak to líp nazvat). Když se stoupá do kopce, je to tak nějak poznat, a hra si ve všech možnejch terénních vlnkách, roklích, útesech, schodištích, propastech atd. vyloženě libuje, viz outdoorový lokace v druhý půlce prvního aktu. Nádhera. I díky tomu působí ten herní svět jako opravdovej svět a ne jako pár náhodně vygenerovanejch čtverců. Hrozně rád bych si to někdy zahrál s podporou 3D, mám pocit, že to bude stát za to.
EDIT: Jo, a ještě jedna věc. Je to brutální. Hodně. Zejména za barbara, kterej skočí do skupiny démonů, chvíli se ozývá všemožný hekání a řev, a pak začnou odlítávat mrtvoly, cákající okolo sebe krev na všechny strany, usekaný údy a hlavy se nedají spočítat, lebky a mozky vybuchujou...no prostě nádhera *1*
Pro děcka? Tohle bych teda svoje děcka rozhodně hrát nenechal. Bonusovej level na vás, hateři *3* -
Max je...SUPER! Naprosto dokonala postava Maxe z toho dela temer dokonalou hru :)
-
Já už musim...mam totiž ranní *1* . Tak přeju dobrej hunting.
-
No ty vole já jsem chtěl jít už spát dneska nebo co:-)
-
Hunterka je zlatá!:). Nejvíc je skill, kterej ti přivolá fretky!! *1* . Sebíraj ti goldy a ještě ti to přidá 10 procent do gold find *5*
-
Jo taky se s tím mazlím, sranda je, že bedna s nejlepším lootem je většinou právě na nějakém zapadlém kousku mapy, takže ti co jdou rovnou za nosem-no těch je mi líto:-)
-
Bez "přemýšlení a zcestné" je jakékoliv hodnocení bez argumentů. Recenzent má představit jednotlivé aspekty hry tak, jak na tom doopravdy jsou. Pak začíná jeho nejdůležitější úkol, čímž je argumentování pro, resp proti daným aspektům hry. Tehdy a jenom tehdy má jedna povedená recenze mnohem blíže "pravdě" a je mnohem hodnotnější než 3000 anonymních číslíček na Metacritics...
"takze je nejlepsi si udelat prumer z 4 a 9 a tam je mozna pravda " - tohle je naprosto zcestné.
Mimochodem, připadá mi, že v poslední době se hodně rozmachuje "poetický" typ recenzí vyjadřující emocionální rozpoložení recenzenta, jenž často přemítá o tak mlhavých pojmech jako je atmosféra, tvůrčí rukopis apod. Člověk pak po přečtení zjistí, že FAKTICKY se skoro nic nedozvěděl. Chybí mi nějaké věcnější a střízlivější recenze stavící na faktech. -
* tvůrčí záměr
-
Ty jsi ale idiot, mluvíš o Diablu, které jsi ani nehrál. Přiznaný tvůrčí zájem u Diabla 2 byl aby byl koncept co nejdednoduší, aby ti na ovládání stačili 2 tlačítka a aby to dohrála i tvoje babička.
-
Tak si zahrej 2ku...
-
Tak to jo... taky nightmare začátek prvního aktu, ale s Witch Doctorem nahráno mám bez 15min 30hod. prolézám opravdu celé lokace a všechny dungeony ať to co nejvíc natáhnu a ještě víc užiju.
-
Hraci su ako sialena zviera napadnute chorobou BSE. Je jedno aku medicinu ma, bude iba viac revat.