Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    radsi Legend of Grimrock .... koukam ze je uz i cestina
  • jindra.veliky
    ohledne D3 jsem jen zvedavej jak jim to vyjde s tou protipiratskou ochranou...zatim porad nic..tedy..ne ze bych si to pak chtel stahnout. zatim jsem zadnou hru ze serie nehral a grafika trojky me dost odpozuje (vadi mi a to nejsem fanda serie) *1*
  • No vida chlape, ta mě zajímá společně s Witch Doctorem asi nejvíc, už se těším:-)Je to návykovka to mi nikdo nevymluví:-)
  • jindra.veliky
    OMG, you write in english on czech site! LIKE A BOSS *16*
  • God-of-War
    Já už jedu Nightmare, s Demon Hunterkou:). Mam narubáno 45 hodin a sem ve třetim aktu...
  • Mě se Diablo 3 líbí, rubu to s barbarem a ve třetím aktu mám nahráno 25 hodin a to jedu na Normal, nechci vidět co se stane s herní dobou na vyšší obtížnosti.. K tomu máme v plánu s kámošem co-op.(Zdravím Souzu)
    On-line připojení už taková sranda není, hlavně to, že mě to sem tam vykopne ze hry, když už mám uděláno kus levelu.
    Změny mi nevadí, hra mi díky tomu přijde svižnější.Takže suma sumárum-spokojenost:-)
  • Trol.diskuzni
    Jenže číselné hodnocení je nejdůležitější součástí každé recenze - celou recenzi uceluje, udává jí ráz, je srozumitelné pro každého bez rozdílu a narozdíl od textu nepodléhá individuální interpretaci... Je to absolutní ukazatel, nezpochybnitelný, navíc statisticky použitelný. Bylo by velmi pošetilé to přehlížet a ještě více se vymlouvat, že na to lidé nemají hledět.
  • Servery na předchozí Diabla jedou stále, z čeho usuzuješ, že je acti za pár let odstaví? Musím říct, že seš první, od koho takovou hovadinu čtu.
  • Teď je otázka, jestli to má jenom kvůli normalu cenu kupovat... A to platí obecně snad pro všechny ARPG.
  • Diablo 3 je hra designovana pro masy a vydelavani penez. V tomto smeru je dokonala, bude ji hrat hodne hracu a bude vydelavat. Ale ciste po herni strance je to zklamani a rozhodnuti jako nemoznost osobiteho vyvoje postavy ji degraduji. Nejsmutnejsi je, ze az za par let activision odstavi servery, tak se z ni stane mrtvy kus software. Diablu 2 tak nesaha ani po kotniky. Je to typicky predstavitel komercniho konzumniho dila.
  • Si boh kým ťa prvý zombík na inferno neodprcne jedným úderom. *15*
  • Zatím jsen zkusil jen s guest key-em takže jakési demo a bavilo,mám objednáno.
    A co na to Dan Vávra? nechce se mi prohlížet 5 stránek komnetů teď večer tak se jen zeptám,už se k tomu vyjádřil? *1*
  • S hodne vecma co pises souhlasim. Ja jsem jenom konstatoval, ze herne uz pro me D3 neni zajimavy, prave kvuli prilis jednoduchemu systemu, ktery vsak vypada velmi pusobive, diky ruznym hezky provedenym grafickym kouzlum/kombum.
    Treba grafika pro me uz neni peknou radu let vubec podstatna, spise mi jde o herni system a pribeh. Proto uprednostnuji zminovaneho Zaklinace nebo BG1,2. Kazdopadne ti preji, at si tu hru uzijes. Ja uz nemam tolik casu jako driv hravat, takze si rad kolikrat prectu jenom recenzi a porovnavam ji s predchozimy hrami serie, ktere jsem hral.
  • ucho
    ne, vymlouvají se na to, že si mají lidi přečíst i ty písmenka pod názvem článku, ne jen číslo hodnocení. inteligentní člověk by měl pak z toho textu poznat, jaký pocit by měl z té hry on...
  • firebug
    Fajnova recenze. Na hru se prozatim porad tesim, ale jsem zvedavy na dojmy od jinych autoru (hlavne by me zajimalo, jak se libi Tukanovi). Do Diabla 3 urcite jako fanousek dvojky casem pujdu. Snad do te doby trosku zlevni a Blizzardu se podari vychytat tech par chybek, kvuli kterym jsou nekteri uzivatele schopni hazet na Metacritics ty demostrativni nuly... :-)
  • Danny_TheSavior_Vavra
    AK-47 will help you to rest in peace, dear boy...
  • Vidíš to, já si hned před půlnočkou aktivoval D3 přes battle.net, dohrál jsem to za pár dní a teď prsotě mám čas remcat.
  • Lagy v singlu? Kde?
  • Danny_TheSavior_Vavra
    Aha, takže vy jste profíci a vymlouváte se na to, že vaše recenze vlastně nejsou moc vypovídající? Pěkné...
  • I used to play this game, then i took an error to the knee...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit