Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Tak vzhledem k tomu, že jak u MP, tak u D3 ten názor tak nějak pasuje podle něj, proč by jej nemohl projevit dvakrát?
  • Kr.Pa
    .
  • Dostal jsi ban za CTRL+C + CTRL+V spam, ty hloubko recenze *15*
  • Trol.diskuzni
    Měl jen jediný příspěvek... Lze si jej dohledat u recenze na Max Payne, tam myslím není smázlý.
  • Jo, jako třeba v neděli, kdy to půl dne nejelo :))))
  • Trol.diskuzni
    bizi@tiscali.cz... ale bývá busy, no *4*
  • je to smutné, ale dávám tomu tak minutku...možná ve tři ráno to zůstane :)
    osobně jsem neviděl tvé/vaše první příspěvky...takže nemůžu soudit věrohodnost, ale chápu chápu
  • LordBlackadder
    Na nic takového si nehraji.
  • LordBlackadder
    A neznáš email na admina?
  • Trol.diskuzni
    Nejhorších = špatných, nebo nejhorších = hrůzných?
  • firebug
    Jses urcite jeden z nejhorsich trollu, ktere jsme na games potkal. Gratuluji! :-)
  • Trol.diskuzni
    Mně taky občas mažou opakovaně i zcela seriozní příspěvky... Takže očekávej, že smažou i tenhle.
  • MrSanta
    Otázečka - dá se někde v nastavení vypnout ta minimapa v rochu, to chatovací okénko vlevo dole a okénko se seznamem úkolů?
  • Večerňajs je už v 18:45.
  • Máš snad otce, který tě drží ve sklepě a směje se u toho s kámošem Rathem? Měl bys jít spinkat troubo :)
  • LordBlackadder
    Tak dobrá, právě jsem již po desáte musel změnit IP adresu (během hodiny), protože jsem byl zaBANován administrátorem games.tiscali.cz, přišel o dva účty a musel založit třetí a to vše jen proto, že jsem napsal vlastní názor na úroveň hloubky receneze, jsem zvědavý, zdali bude smazán i tento můj příspěvěk a zdali opět budu muset změnit IP adresu a založit nový účet. Dle mého názoru korporátní pravidla neporušuje.
  • kostejnesmrtelny
    Copak děláš u počítače čtyři hodiny po večerníčku? Šup honem zalez, než tě mamina nachytá. *5*
  • Abys sis rovnou nevyhonil blbecku...
  • "citation needed"
  • Trol.diskuzni
    To Cahir - To, co píšeš, je samozřejmě založeno na reálných základech... Také proto některá číselná hodnocení patřičně kritizuju, neboť nejsou příliš reálně položená. Myslím si, že kdyby se každý recenzent na Games.cz skutečně řídil danou komentovanou škálou, vypadalo by to jinak. I přesto však číselné hodnocení zůstává jediným absolutním ukazatelem a s jistou rezervou se dá říci, že splňuje to, co jsem psal výše...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit